mamici cu tatici departe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Marina

cristina in ce sens intrebi?
Marina

Ma asteptam sa spuneti ca este rau, ca este greu, pentru ca as fi vrut sa conving pe cineva (apropiat) ca nu este bine. Sau ma asteptam sa spuneti 2-3 ani.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cristina, usor nu e asta e clar, si nu este usor pentru nici una din parti. Iti trebuiesc nervi tari si o oarescare doza de nesimtire sa nu te apuci sa cazi in depresie pentru o raceala a copiilor sau pt wc-ul care curge. Atata timp cat e o decizie discutata si cat exista incredere si respect de ambele parti io zic ca nu e o tragedie asa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Problema este ca intelegerea a fost pentru x ani... intre timp se fac de 4 ori mai multi si fara sperante de intoarcere la situatia initiala.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io nu imi amintesc sa o fi facut pt x ani, cel putin in cazul meu

Guestus...te dezamagesc dar sa stii ca nu numai lapte si miere pe partea ailalta a baricadei. Intamplator din cand in cand mai sunt de partea ailalta si stiu cum e. Aku de la literatura la viatza reala e cale lungaaaa.

PS pt Cristina...la noi asta a fost situatia initiala...l-am cunoscut pe sotul meu studenta fiind in Bucuresti si el in Constanta. Wk de wk a facut naveta in bucuresti de ajunsese taica-meu sa-l intrebe de era student cu adevarat. Probabil de asta nu sunt asa stresata ca pt mine nu exista comparatie. Basca o multime de exemple in jurul meu in aceiasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Marina

Guestus...te dezamagesc dar sa stii ca nu numai lapte si miere pe partea ailalta a baricadei. Intamplator din cand in cand mai sunt de partea ailalta si stiu cum e. Aku de la literatura la viatza reala e cale lungaaaa.

da nici nu-l bate nimeni la cap cit e plecat...face ce-l taie capul...mai mult de atit ce vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Sotul meu a plecat cand eu eram gravida in 5 luni. S-a intors cand fetita noastra avea 6 luni. Ce sa zic, m-am descurcat; nu e usor dar trebuie sa mergi mai departe. Mult messenger, telefon, etc.
Guestus, cum sa-ti zic, rau cu rau dar mai rau fara rau... Nu-l bate nimeni la cap dar uneori e bine sa aiba cine sa te cicaleasca ca are cine sa te si laude, sa rada cu tine, sa..., sa... etc.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

de multe ori sotul meu ar prefera sa il toata ziua decat sa fie atat de departe de noi
nu e usor pt nimeni

"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

buna fetelor.si eu sunt mamica singurica lasat-a cu o gramada de treburi pe cap.Ruscus ai dreptate si al meu cred ca ar prefera decat situatia asta.eu nu am prea multa vechime de cand sunt singurica, doar 1 luna dar e cumplit de greu.si sti cand e si mai greu?cand fetita mea mereu imi spune mi-e dor de tata in ochi ei vad lacrimi .offf ce doare ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hai sa ma bag si eu
chiar daca situatia mea nu e nici un pic asemanatoare cu a voastra si totusi este
ne vedem doar in weekend! atat, ce-i drept si dimineata jumate de ora cat ma duce la servici si discutam in masina ce mai e nou. Eu lucrez dimineata, el dupa amiaza. Dimineata ii face micul dejun lui Andrei, ma duce pe mine la servici si apoi se opreste la colegiu. De la 3 la 11 lucreaza, nu pot sa il astept pana cand ajunge acasa.
Asa, zi de zi, pana sambata cand apucam sa dicutam treburile casei printre cumparaturi, vizite, iesiri...
e greu si asa, nu se compara cu sot plecat cu lunile, da nu m-am putu abtine sa nu ma vait...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

lidia mult curaj, nu stiu care e situatia ta, sotul tau e plecat pt o perioada mai lung sau pleaca si vine
sotul meu e plecat de un an de zile si desi ne suna cel putin o data pe saptamana eu ii arat poza lui tati la cea mica ca sa nu il uite (avea 11 luni cand a plecat) si in fiecare seara le dau un pupic din partea lui si le spun ce mult ii iubeste
la inceput a fost sfasietor de greu, dar incet incet ne-am "obisnuit" cu situatia si mergem inainte si numaram lunile care treduie sa se scurga pana ne vom intalni...
ce mult mi-ar placea sa fiu in locul fetei care se intalneste cu sotul doar la sfarsit de saptamana, dar stiu ca nici situatia asta nu e usor de suportat pe termen lung
va doresc numai bine la toti si la toate

"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput