Pensiile private

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Fondul de pensii la care ma refeream este FIDUCIA, administrat de MBK Romexterra Bank. Cel putin, daca asa spune presa, asa spun si eu.
Iata cateva articole pe tema asta:
www.expres.ro/article.php?artid=323897" target="_blank">Sorin Ovidiu Vintu vrea sa mai lucreze o data pentru tine
www.asigurareamea.ro/index.php?tip=detalii&id=588" target="_blank">MKB Fond de pensii, controlat de parintele FNI
www.jurnalul.ro/articole/103682/fonduri-de-pensii-cui-ii-este-teama-de-sov" target="_blank">Cui îi este teama de SOV?
www.evz.ro/article.php?artid=324338" target="_blank">Fondul de Pensii MKB Romexterra

Pe de alta parte, gura lumii e sloboda si n-o acopera nimic insa nici nu iese fum fara foc. De asta am spus ca trebuie sa iti doresti senzatii tari daca vrei sa te asociezi cu un fond de pensii controversat.
In rest, e treaba fiecaruia ce face cu banii proprii.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fiducia? adica incredere... eu sper ca se bazeaza pe cei care vor fi distribuiti aleator si insist ca nu mai exista oameni in tara asta care sa faca o asa alegere.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Multumesc pentru raspuns, Catalin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mie una,mi se pare ca tre sa fii nebun sa-ti alegi un fond de pensii ca cel de mai sus sau cate altele care au aparut pe piata ca ciupercile dupa ploaie,care au o experienta de cativa ani sau poate deloc!Macar daca suntem obligati sa ne dam banii sa-i dam la unii care prezinta incredere,care au sute de ani experienta,care au profituri,sunt recunoscuti mondial si au o cota de piata foarte buna!
Parerea mea!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si sa zicem ca-ti bagi banii de pensie la un administrator serios...dar firma mica.... si peste 5 ani vine nenea vintu si cumpara firma ....si face el administraree banilor

Mergi la inceput