probleme cu yahoo mail beta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La mine a iesit din beta si n-am mai avut nici un fel de problema.
De fapt de vreo doua luni yahoo mail a iesit din beta si de abia acum vreo doua zile a ajuns si la mine. Nu mai stiu pe unde am citit ca schimbarile pe care le fac cei de la yahoo sunt in functie de farm servere. Ca sa afli pe ce farm server esti sus unde este logo tii tasta alt apasata si clic cu mouse-ul.
Si apare ceva de genul:
-version:...
-build:...
etc si ultima
-web35411.mail.mud.yahoo.com 354 este farm si serverul 11 (asa este la mine, la altii sunt alte numere de farm si server). Numarul serverului se tot schimba dar farm-ul nu. Cu cat numarul de farm e mai mare cu atat astepti mai mult pana la ajung la tine schimbarile.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, m-am bucurat degeaba ... ca azi problema persista ...

oana - imi apare "web 27801.mail.ukl.yahoo.com" ... deci, 278 e farm, iar 01 e serverul ... asta ce inseamna atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Mail-ul yahoo beta este acela care are o noua grafica? Pt ca eu,de pe calc de la birou nu imi mai pot deschide adresa de mail ,cea cu grafica noua,dar de acasa nu am nici o problema.In schim la birou o deschid,vad mail-urile,iar cand vreau sa deschid vre-un mail ori se inchide pagina,ori pagina blocheaza ecranul.

Mergi la inceput

anelize - da, yahoo mail beta e acela cu noua grafca.

Mergi la inceput

cum imi "iau" inapoi varianta veche de yahoo? Ca acest Beta imi face numai probleme.

Mergi la inceput

Pai deschide pag. de mail beta ... si undeva sus in dreapta, unde scrie optiuni ... e si varianta treci la mail clasica (la mine e in italiana, nu stiu cum scrie la tine).

La mine si-a revenit, nu imi mai face numaratoarea cu elefantii si panza de paianjen .

Mergi la inceput

Am reusit.
Merci

Mergi la inceput