probleme cu yahoo mail beta
De vreo doua zile incoace ... cand deschid pagina de yahoo imi apare avizul ca am 3 mail-uri ... ma duc sa vad si casuta este goala. Nu apar nici la spam mesaje, nici la inbox ... nicaieri.
Am facut o curatenie generala in comp., dar situatia e aceeasi ... de unde e problema atunci??? De ce imi vine avizul ca am mesaje cand de fapt casuta este goala?
Edit: am observat ca pe masura ce imi sosesc mail-uri avizul memoreaza ultimul nr. Adica, mi-a sosit acum un mail ... iar avizul mi-a spus ca am 4 mail-uri ... am fost sa citesc si era numai unul ... iar la urmatoarea deschidere a casutei ma anunta ca am 4 mailuri necitite, cand de fapt sunt toate citite (si sterse).
Petronela
bb Silvia
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu am 22
Pana acum credeam ca are sandramaua mea ceva, dar acum ca venisi si tu cu plangerea imi dau seama ca mai degraba de la "ei" este de la yahoo.
Am gugalit un pic dupa yahoo email unread messages, mi-a dat o gramada de raportari despre problema asta dar nici o solutie.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
RamonaD spune:
mie-mi cade mess-ul destul de des,se inchide.Probleme mari cu yahoo,a luat-o razna!Si cand vb in afara tarii se aude prost si de multe ori in timpul convorbirii se opreste sunetul.Mai bine se aude Skype,dar ce ma fac fiindca prietenii nu au cont acolo si nu mai putem comunica?Cred ca este prea incarcat,sunt prea multi utilizatori.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
pet.cost2005 spune:
oana - aaaa ... ok atunci. Macar stiu ca nu e de la mine problema ... . Poate se va rezolva ... daca afli ceva, da-mi de stire. Merci oricum pt. raspuns !!!!
Petronela
bb Silvia
Christel spune:
Si eu am probleme cu yahoo mail classic(varianta standard) imi apare de ex. ca am primit mesaj, merg sa-l citesc dar e gol, fara continut.
Merge sa-l citesc numai daca il salvez ca text. A mai patit cineva asa ceva? Am tot asteptat sa se remedieze situatia dar nimic!
Iar in varianta beta se deschid tare greu mesajele!!!!Trebuie sa astept o gramada.
gabrielle74 spune:
Eu nu mai pot sa intru in e-mail nus tiu de ce .Ma gandesc ca cineva mi-o fi schimbat parola ,in cazul asta ce sa fac?
Oana_B spune:
Petro, la mine se pare ca s-a rezolvat. Am sters si bulkul si gunoiul si dupa aia m-am dus pe pagina de la yahoo si nu mai erau acolo. Nu prea imi dau seama cum s-au sters acum ca am mai facut manevra cu sters bulkul si gunoiul si numaratoarea era la locul ei.
Eh, d'ale lu' yahoo ca de obicei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pet.cost2005 spune:
La mine s-a rezolvat si nu prea ... in sensul ca: ajunsesem pe la vreo 14-15 mesaje ... iar astazi mi-a venit avizul ca am un singur mesaj ... deci s-au anulat celelalte vechi (numarul), dar acum a luat-o de la inceput .... e ca in cantecelul ala "un elefant se legana, pe o panza de paianjen ...." etc.
Am sters si eu tot ce se putea sterge, am facut curatenie in comp. .... da' tot e problema ... in fine, macar stiu ca e de la ei ... poate s-o rezolva!!!
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Revin ... a reinceput numaratoarea de la 0 ... deci, cum spuneam, un elefant, se legana ...
Se mai intampla la careva asa sau doar la mine si oana????
Annie80 spune:
nu mai bine folositi vechea versiune, ca mine...ca asta e singurul beta defect pe care l-am avut, si am mai avut si la alte programe...sincer m-am plictisit de mofturile lui "beta" si m-am intors la "Original"....o sa astept pana o sa-l schimbe ei automat ...sau sa termine Ymess-ul pt vista...caci ala chiar pare interesant
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
pet.cost2005 spune:
Uraaaaaaaaaa ... pare ca si-a revenit ....
Astazi nu mi-a mai venit nici un fel de aviz de mail. Sper sa nu ma bucur degeaba. Poate si-or fi rezolvat problemele ....