Nuka e om - saga
Raspunsuri - Pagina 2
adriana spune:
Minunata
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
b_irina_c spune:
Vad ca Nuka nu se dezminte !
E superba din toate punctele de vedere! Abia astept sa ne mai povestesti de ea!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
sofia_misicu spune:
Multumesc mult Irina!
Si Vladut e o minunatie. Am vazut-o cu ochii mei saptamana asta
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
kristinutza spune:
mai astept poveeeestiiiiri!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
sofia_misicu spune:
Lui Nuka ii ies dinti. E cam stirba de felul ei, iar cand un dinte se hotaraste in sfarsit sa apara, terbuie sa stie toata tara.
De doua zile-ncoace gura nu-i mai tace,
mancare nu-i mai place
iar somnul nu-i da pace.
In schimb musca. Musca ce prinde. Aseara apogeul de disperare a fost atins. Pe langa faptul ca are o chestie oribila care ii sparge carnea din gura, mama refuza sa o bage in seama. Auzi si tu, statea la calculator. Asa ca Nuka s-a pus langa mama si a inceput sa o atentioneze discret bagandu-si dintii in mana ei. O data, de doua ori, de trei ori, pana atinge un tendon. Mama vede negru in fata ochilor, asa ca o ia pe Nuka pe sus si o plaseaza cu forta in pat, in camera ei, cu promisiunea ca o scoate in 2 minute. Numai ca Nuka nu a citit despre metoda time-out asa ca urla atat de tare, incat daca am fi avut tevi in bloc si vecini normali, am fi primit atentionari multiple.
Dupa 2 minute in care nici mama, nici ea n-au reusit sa redobandim starea zen, mama se duce sa o scoata din cusca numai dupa ce ii promite ca nu mai musca. I se raspunde ca da. Desfigurata de plans, sughitand si bombanind, Nuka intra in camera mare si in trei secunde da resume la veselie. Se apropie de bratul mamei, deschide gura, se uita in sus rugator si pentru o clipa seamana cu Tom care se pregateste sa se infrupte din ciolanul cainelui exact cand dulaul se trezeste. Dulaul se uita urat la copil asa ca Nuka inghite in sec si se apuca sa muste din birou.
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
b_irina_c spune:
Sofia mai vino sa ne povestesti... Nuka e super dulce!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
sofia_misicu spune:
Nuka are incepand de azi dimineata de la ora 6.20, 2 ani. Si isi poarta cu foarte multa demnitate varsta. Stiind ca o sa ii vina musafirii maine, s-a apucat de dimineata sa trebaluiasca. A dat cu "fis-fis" si a sters masa, biblioteca, cartile, papusile Alicia si Geta, calculatorul si in general, tot ce a prins pana sa fie prinsa.
De doua zile o tinem intr-o sarbatoare. Ieri, au venit oamenii mari cu cadouri iar ea le-a multumit fiecaruia in parte cu un pupic, un fluturat din gene si un spectacol pe cinste: dans, cantec si voie buna.
Azi am cinstit copilasii in parc, iar mai adineauri am trimis-o afara cu un petitor, care ne-a strigat prin interfon sa ii aducem Nuka sarbatorita.
......................................................................
Ieri am fost pana la aeroport. Nu ne asteptam ca drumul sa fie atat de anevoios; practic din buza Bucurestiului pana la Otopeni era o maaare de masini, toate claxonand sub umbra panourilor pe care scria:"lucrari realizate pentru fluidizarea circulatiei." Nuka s-a foit ce s-a foit si a adormit pe undeva pe la baneasa. Dupa 1 kilometru (adica o ora), mama s-a ingrijorat de ce nu da semne turturica. Asa ca discret, a scuturat-o de un picior. Nuka a deschis ochii buimaca, s-a uitat in jur si picotind a zis:
"Nuka e un pic obosita"
Si-apoi i-a picat la loc capul.
......................................................................
Marea pasiune a Nukai este desenatul. Se aseaza la masuta ei si incepe sa mazgaleasca. In tot acest timp, comenteaza. De cele mai multe ori pur si simplu enumera un sir de evenimente si persoanele care au asistat:
Si cu mama si cu Nuka si cu tata si cu Bunu si cu "curutzu"(carutzul) si cu Doma si cu "calne" si cu nuuuuu, Nuka n-ale voie si cu Maya si cu Miguel (desele preferate) si cu mana si cu "calne" si cu plalitula" si cu "bucurutzu" (buricul) gadi, gadi ( moment de ras ca isi aduce aminte cum e gadilata la buric...si tot asa...
pitzinuca spune:
La multi ani Nukai, sa fie sanatoasa si fericita, inteleapta si voioasa!
Petrecere frumoasa!
b