Aspirante optimiste > 20 (163)
Raspunsuri - Pagina 19
crengu75 spune:
Cel mai bine ar fi sa ai un serviciu( ma refer pentru viitor), ca sa nu te bazezi 100% pe banii sotului, sa fii si tu independenta. mai ales ca daca tot faci facultate, e pacat sa te nu profesezi. Am o prietena care nu lucra ca nu o lasa barbatul si statea acasa si inebunea. Pana la urma si-a gasit serviciu si e super incantata. Zicea ca murea daca mai statea acasa.
Poti amana putin proiectul bebe daca esti foarte tanara, ai timp sa-l faci , bineinteles nu foarte tarziu. Dupa sosirea bebelusului toata viata ti se da peste cap.Este frumos darin acelasi timp este foarte greu. Nu e numai lapte si miere. Nu te lua dupa poze si reclame cu bebei. Realitatea e alta.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
bujo spune:
Pai daca tot intrebi de sfat, ai putea face in felul urmator:
varianta 1.- faci un bb acum sau in lunile urmatoare astfel incat sa-ti poti da licenta canf esti insarcinata, pt ca din cate stiu eu beneficiezi ca indemnizatie daca esti mamica proaspat absolventa
Varianta2.- astepti pana dai licenta, te angajezi si in vreo 2-3 luni ramai gravi si faci bb.
Dar tot de tine depinde ce decizi, important este sa gasesti solutia cea mai avantajoasa. Din punctul meu de vedere este exclus somajul pt ca doar te complici cu niste acte. Cu siguranta o sa gasesti ceva de lucru.
Ai mai putea face ceva: angajea-te de pe acum si poti sa te apuci de bb pt ca oricum o sa implinesti 10 luni de angajare in momentul nasterii si apuci sa dai si licenta daca concepi bb prin decembrie. Si cred ca la st economice e mai lejer ca la alte facultati incat sa-ti poti permite un job.
Acum depinde si de bb cand vrea sa vina.![]()
![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
voicu_bebi spune:
crengu...stai linistita ca stiu cat e de greu...uite ma uit la sora mea care are o fetita de 7 ani si unul mic de 1 an si jumate...si este destul de greu....dar ebine ca o mai ajuta si soacra ei care sta lanaga ea...e super....si la mine aza e ca e mama mea langa noi...si asa e super ok 
stiii ...cand am aflat ca daca esti insarcinata si mai esti si ultimul an la facultate si dupa licenta poti lua indemnizatia...ma bucura situatia....si pe urma sotul mi-a zis ca sa decid mai ales ca eu voi purta bebele 9 luni plus ca in majoritatea timpului eu voi avea cea mai mare grija de el...si acum ma gandesc daca sa iau in considerare ituatia cu licenta mai ales ca trebuie sa imi dau licenta si zicea ca asa putea sa am si bebe cu indemnizatia aceea....
bebelinul mult dorit
pusichet spune:
marryan LA MULTI ANI iubita, sa fii sanatoasa si fericita, si sa-ti dea DD cit mai repede un bebic.
cum te sarbatoresti astazi??
2001
poze
voicu_bebi spune:
bujo...sa stiii ca e greu si la stiinte economice...este greu si cu servici....plus ca trebuie sa fi prezent la anuite cursuri plus lucrari...mai ales ca acesta este si ultimul an si este ma greu...ca vreau sa ma apuc din timp de lucrarea de licenta...sa nu-mi fie asa greu pe urma....stii eu m-am gandit la situatia cu licenta...pt ca asa pot lua si indemnizatia si ca asa pot sta linistita 2 ani acasa cu bebele...daca mai si lucram si aveam salariul mai mare ca indemnizatia imi era mai greu sa ma gandesc ce fac cu bebele cu cine il las...poate asa stiind ca imi iau si licenta si am posibilitatea aceasta cu indemnizatia mai mult m-as atrage asta....nu?
bebelinul mult dorit
marryan spune:
MULTUMESC pusichet
sa dea DD sa fie asa cum imi doresti! eu astazi imi sarbatoresc ziua cu colegii de servici si seara un party cu rudele...am multe![]()
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
crengu75 spune:
Sunt intru totul deacord cu bujo. Asa voiam si eu sa zic.
Decizia o iei doar tu dar nu lasa serviciul deoparte pe viitor.
Este bine daca ai ajutor, e chiar super bine.
Si eu imi doream mult de tot si aveam alta imagine. Cand a venit pe lume am fost luata un pic pe nepregatite, eu vedeam doar partea buna, plimbat bebe, scene de tandrete, etc.
Mai sunt : oboseala cronica, dureri de sani ( mastite, furia laptelui) , scurgeri de sani, burti largite si dureroase, etc, nu vreau sa descurajez pe nimeni.
Doar sa luati in calcul tot, tot. Sa fiti sigure ca acum este momentul. Daca eziti nu e bine.
Pozici
pusichet spune:
frumos marryan
iti doresc sa te bucuri din plin de ziua asta, si cind sufli in luminari sa-ti pui o dorinta mare.
2001
poze
crengu75 spune:
La multi ani Marryan!!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa si sa -ti vezi visul implinit cat mai repede!
Pozici

fetele!
din 2006