Aspirante optimiste > 20 (163)
Raspunsuri - Pagina 18
voicu_bebi spune:
neata fetle...ce faceti...eu m-am trezit adineauri....dupa ce in ultimile zile m-am trezit pe la 7...azi la 9...dar tot sunt obosita...plus ca ma paste o raceala...![]()
bujo...saru'mana mama de sfat...deci cred ca cel mai bine ar fi cu licenta nu? te intreb toate astea pt ca vreau sa stiu sigur....cu somajul de ce zici ca nu e cine stie ce...tu stii cate luni e bine sa stai in somaj pt indemnizatie...
bebelinul mult dorit
bujo spune:
Bebi nu stiu cate luni tre sa stai in somaj dar daca tot vrei sa astepti pana sa poti lua somaj atunci mai bine te angajezi ca iei indemnizatie mai mare ca de ceva timp am inteles ca se da indemnizatia si in functie de salariu. Si crek iti dau seama ca salariul, oricat ar fi el, e mai mare ca somajul. Eu zic sa nu te bazezi pe somaj. Plus ca tre sa umbli sa iti faci actele si te poarta astia pe drumuri ca asa e la stat.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
bujo spune:
Sau ti-e teama ca nu gasesti de lucru? Eu zic sa-ti cauti de pe acu ceva de lucru daca n-ai prea mult de invatat. In momentul nasterii stiu ca tre sa ai minim 10 luni de la angajare. Tu ce termini?
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
kitzy spune:
Neata! Cam slabutza activitatea pe aici, de obicei de pe o zi pe alta avem de citit cateva pagini bune. Ce s-a intamplat cu voi? V-a luat moleseala?![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
crengu75 spune:
Neata, voicu.
De ce nu te gandesti tu sa te angajezi cand termini? De ce te gandesti la somaj?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
voicu_bebi spune:
bujo...deci nu prea e convenabil sa stau in somaj mai bine m-as angaja...dar nu stiu ce sa fac...ma tot inreb cu licenta...sa ma apuc acuma de bebe si dupa ce dau licenta sa imi iau si indemnizatia ca ai zis ca se dau sila fetele ce au terminat facultatea cu licenta.....un sfat ma ajuta mult....
apropo eu termin stiinte economice...
bebelinul mult dorit
pusichet spune:
neata voicu
eu lucrez din timpul facultatii, m-am angajat in anul 2 de facultate, iti spun ca e greu , dar aveam banii mei.
plus ca eram si casatorita
cel mai bine este sa te angajezi, daca nu ai cum acum, dupa ce termini facultatea.
este mai bine si pentru psihicul tau.
pupici
2001
poze
marryan spune:
buna dimineata!
Kitzy si ioanara asa cum am spus ieri azi am fost la biserica si am dat pomelnicul cu numele voastre astazi la noi se sarbatoreste SF Marie cea Mica sau Nasterea Maicii Domnului mai corect si am fost la slujba am fost fr frumos! Astazi eu fac 26 de anisori![]()
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!