Timisoara...Impreuna! ( 54)
Raspunsuri - Pagina 16
Mariaa spune:
s-au dezumflat....
am vorbit cu mama si e total intoarsa pe dos dupa drumul facut; a facut crize de pierdere cunostinta de vineri pana acum in fiecare zi una sau doua...
e groaznic ca 10 luni am avut controlul si ne-am mobilizat maxim sa facem fata crizelor, si dupa ce luni de zile am vorbit in van cu doctorii, am senzatia ca nimeni nu stie cum s-o scoata din crize, am un sentiment de neputinta de nu pot sa va spun. si cel mai greu mi-e s-o incurajez la telefon! asa live tineam adevarate 'sedinte' de mobilizare si ridicari de moral, asa am adus-o in faza asta ca e cu moralul foarte tare! la telefon insa e naspa, da ma obisnuiesc io.
cred ca daca era in Tm in spital fugeam acolo in 5 min.; intr-un fel e mai bine ca-i mai departe; o sa-mi ia ceva timp sa ma 'relaxez'
e incredibil ca fiind internata vineri pe la ora 13 - pana acum i s-au facut 2 teste de analize complete, iar azi, duminica i s-a facut RMN si consult neurologic - azi duminica!!!
am ramas fara cuvinte azi cand mi-a zis...in Tm peste wk nu s-ar fi atins nimeni de ea, si stiu ce zic...
intrebata fiind neuroloaga daca v-a mai putea merge pe picioarele ei vreodata, aceasta i-ar fi spus - in 3 luni mergeti pe jos pana in Tm si cu un sac in spinare! 

abia astept primii pasi inspre bine sa pot sta si io putin mai linistita; am zis ca ma duc ori duminica viitoare, ori aialalta, sa vad cum merg lucrurile.
am fost azi dupamasa la cumnata'mea; in drum spre casa a fost un accident langa Gara de Est, unde circula tirurile; in dreptul meu,un tir de pe contrasens a lovit o masina ce iesea de la blocuri din Lipovei; a intrat din plin in masina pe partea soferului; am 'paralizat' pe loc. ingrozitor!
io n-am avut puterea sa cobor si oricum nu m-a lasat al meu; au sunat altii de acolo la salvare; sper sa fi scapat cu viata omul ala!
Aida, cum e Emma? Laura - Maya?
Gagici?
Jeni, nu-ti fa probleme, unele-s cu copii la tzitzi, altii la cresa, gradi sau scoala iar altii deloc; mai invatam si noi cate ceva din experineta ta.
si eu la inceput am zis ca daca n-am copii incurc fetele astea; da' important e sa fim impreuna si daca avem si copii (mici sau mari) cu atat mai bine!
m-am intins ca o zi de post...
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
tu vorbesti serios
? in 3 luni va merge singura ? 

Pai cat ai umlat si intrebat tu , cum de nu ai gasit-o mai repede?
Am fost azi la spital si a consultat-o dr. Nu a mai gasit ganglionul... suntem bine , dar Emma se cam plictiseste si vad ca din ce in ce m,ai rau
. Nu mai am idei din ce sa facem sa dezvoltam neuronu ![]()
Pup fetelor si poate intrati si voi si ne mai spuneti cate ceva
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Buna seara...
Fetele, noi in we am cam stat pe acasa, sa refacem printesa, care maine musai merge la gradi.
Nu are raceala, asta-i bine, are doar o criza de rinita alergica, care se manifesta toamna, de la buruieni, iarba...
Este sub Aerius, e deja mai bine, asa ca de maine merge la serviciul de copii, fara activitatile de sport insa: dans, karate si educatie fizica.
Pana ii trece complet...![]()
Mariaa, draga mea, ce ne-ai scris e o veste extraordinara, ca va merge in 3 luni, ar fi minunat!
Cat despre crizele care au apucat-o acolo, eu ma gandesc ca le-a facut din cauza emotiilor, se simte singura si-o fi facut prea multe griji...
Important este sa vb cu ea la telefon, normal ca e mai greu decat fata-n fata, dar se va rezolva...
Fruntea sus, totul e sub control, oricum acolo nu poate pati nimic, e mai bine decat o puteai tu ajuta in crize acasa, nu?
Aida, ma gandesc ce idei sa-ti dau, sa nu se mai plictiseasca Emma...
Uite, intr-o zi, las-o sa se imbrace cu rochite, pantofi, se se dea cu un luciu de buze, schimbati toaletele si faceti o sedinta foto...asa ca manechinele...
Ines imi ia hainele din dulap, pantofii mei cu toc, margele, stii tu...farduri si apoi facem poze...ne distram de minune.
In alta zi, adunati din parc castane, frunze, cu lipici, niste ace de gamalie, ata, puteti face din castane, arici, colaje din frunze, pictura.
Sau...jucati-va in bucatarie, de-a bucataresele, da-i faina, tot ce-i trebuie, sa faca un aluat, decupati cu forme, faceti impreuna niste fursecuri...
Bine ca a disparut ganglionul, super...
Sanatate multa va doresc!
Imi iau si eu 3 zile libere, adica luni, marti si miercuri, sa-mi pun ceva muraturi, si sa-mi fac ordine prin dulapuri, curatenia de toamna...
Jeni, primul pas l-ai facut!
Ma bucur ca ti-au placut pozele, cu siguranta ne vom mai intalni ...
Asa cum ti-a zis si Maria, suntem de toate felurile pe aici....cu copii sau fara, cu copii mai mari sau mai mici, ne uneste un sigur sentiment frumos: prietenia...aia adevarata...in care dai fara sa astepti nimic in schimb.
Ne punem umerii la sprijin de cate ori e nevoie, sa depasim problemele de zi cu zi...
Am legat deja prietenii solide, am trecut impreuna prin multe bucurii si necazuri, le-am impartit si asta ne-a unit!
Astea suntem noi...
Cam atat...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
of Doamne ce bine le zici tu Doris scumpa...
i-a zi Aerius ala cum e? eu sunt alergica la par, praf, acarieni si rece - orice e rece. mai iau Claritine sau ceai de trei frati patati si ma feresc cat pot de alergeni!
e puff sau picaturi?
Aida, ma bucur tare mult ca nu se mai vede! da' cum zicea si Doris, ma gandesc ca l-ar fi vazut cei din Ungaria daca era ceva nasol.
cum nu am gasit-o?
nu stiu...sau stiu...
nu e preocupata de faima! e interesata de pacient -strict!
tu acuma poti sa-ti dai seama ce presupune asta: monitorizeaza tot la doua zile analizele (seturi complete, ficat, rinichi, formula leucocitara, stimuli, tot, tot, tot) la fiecare pacient si dupa cum raspunde la tratament mai modifica putin, mai ajusteaza putin, asa incat sa obtina ce vrea ea!
a fost singura dr. care dupa ce a vazut analizele a zis ca vrea sa ia legatura cu dr. din Budapesta unde am ajuns noi! mai multe nu am ce sa zic...
si daca ma gandesc mai bine, ceilalti au gasit-o dupa 5-7 ani de cautari dupa un tratament, noi am gasit-o tot printr-o pacienta dupa 8 luni de la diagnosticarea bolii, ceea ce e extrem de rapid!
pot spune ca net-ul ne-a salvat de 5-7 ani de chin...am intors pe dos efectiv tot net-ul in lunile astea!
Doris, sigur ca-i mai bine acolo, mai cu seama ca stiu ca-i pe maini bune! asta-i cel mai important! crizele le-a facut de la efortul foarte mare (drumul..) dar si de la schimbarea medicatiei, asta 'reteta' bolii...la schimbarile de tratament asta-i 'recitalul' bolii...ea stie clar despre ce-i vorba, cunoaste boala foarte bine ce poate face si toate astea n-o mai sperie, i-am facut demult 'instructajul' .
vorbim de multe ori pe zi la telefon si asta e pentru moment.
ce muraturi vrei sa pui mei furnicutoooo ???
i-a vinde niste secrete aici la noi
...
Anda? Katik? Laura? Jeni, mai povesteste-ne ceva.
Aida, nu stiu daca te ajuta, da' io mi-am propus sa fac impreuna cu mama exercitiile de gimnastica
poate faci cu Emma pilates?!
btw, imi poti da si mie filmele pe mail?
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Doris-Alina spune:
Mariaa, si eu sunt alergica, la alimente si purici.
Iau Aerius de cand a aparut , nu l-as schimba cu nimic, ani de zile am luat Tavegil, Claritine, si stii tu efectele adverse, cum te simti de la ele, ametita...parca esti dupa betie.
De la Aerius e mult mai bine, nu se compara.
Eu iau Aerius tablete, de 5 mg, una pe zi.
Ines ia Aerius sirop, dar este sirop si pentru adulti.
Mai stau prin zona, dar ma uit la un film...
Lsa ca-ti zic ce muraturi pun, de luni incolo...dupa retetele lui buni...ca ea saraca nu mai poate...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Mariaa nu inteleg ce sa-ti trimit pe mail , www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY" target="_blank">asta ?

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Mariaa esti alergica la praf , acarieni ... ?

Matza Emma in actiune
deya spune:
mariaa si eu iau aerius si e foarte bun.acum sunt cobza nu stiu de la ce ca numai in casa am luat si umblu cu servetele dupa mine.am si eu filmulete cu pilates daca vreti.
doris spor l muraturi
ada vad k esti harnica la scris.vad k si tu esti online acu.
katik,gonghy unde umbla?
jeni eu nu te stiu......in ce zona stai?
v-am pupat.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by deya
mariaa si eu iau aerius si e foarte bun.acum sunt cobza nu stiu de la ce ca numai in casa am luat si umblu cu servetele dupa mine.am si eu filmulete cu pilates daca vreti.
doris spor l muraturi
ada vad k esti harnica la scris.vad k si tu esti online acu.
katik,gonghy unde umbla?
jeni eu nu te stiu......in ce zona stai?
v-am pupat.
deya
deya ai filmuletele cu pilates pe dvd?

Matza Emma in actiune
deya spune:
am mai multe pilates for everyone si pilates for dummies dar nu pe dvd...si am un program crunt pentru abdomen dar ala nu stiu unde e.....da cd-urile ti le dau daca vrei.cand ne intalnim odata...si mai am si de pe net