Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 11
georgia_c spune:
am aparut si eu
chiar ca ploua cu gravidute ... si vad ca din cele mai vechi pe forum .. e ok ..deci cand ne-om mai invechi si noi ..ramanem
...so , felicitari tutturor .. si cum ziceam ..sa ne traga dupa ele
cam greu ma descurc ..caci incerc sa citesc din urma la 2 capitole , la asta cu dr t si cel cu endometrioza , am si treaba la munca
si vreau sa tin pasul si cu voi ...
plus ca ma apuca nervii caci azi e z21 (ciclu de 28-30z) si parca ma dor sanii , mi-a aparut si un mic cos , care la mine se manifesta 1 data la 6 luni ... deci semne de urati ..cam naspa .. ma gandeam sa iau si eu un test de sarcina sa fie in casa .. acu o mai avea rost sa-l iau ?????
RalMar spune:
Bineinteles ca are sens sa-l iei! Pe mine ma apucasera durerile alea crunte si tot l-am trimis pe sotulica sa-mi ia un test de sarcina.E bun acolo in casa; daca ai nevoie, stii ca-l gasesti imediat.
miruna79 spune:
Alexia28 normal ca acum trece greu timpul doar astepti minunea sa vina sa ti lumineze viata ..., sarcina usoara si sa ai grija de tine.Eu o sa fac acum in octombrie inseminare cu dr Dracea sper sa fie bine si sa reusim.
Pupici la toate fetele.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
lilianaFi spune:
Zenobia Ysa Maria08 Kora multumesc mult fetelor...presimt ca urmatoarele pe lista sinteti voi
...toamna asta e bogata in "burtici"...

Tuturor tutunicilor rabdare si speranta...bebe vine sigur,dar cind decide el...

georgia_c spune:
ralmar
.... am zis ca daca doar una dintre fete zice sa-mi cumparteste .. io imi cumpar ..asa ca .. dupa ce plec de la munca direct in farmacie ma opresc ... sa vad ce-mi iau ca din cate am citit unele sunt mai performante ...
RalMar spune:
La testele de sarcina chiar nu ma pricep, deci nu as sti ce sfat sa-ti dau, dar daca sunt ca si cele de ovulatie, cam toate ar fi la fel.
georgia_c spune:
so .. de azi dimineata ma tot gandesc daca sa scriu sau nu ... azi dimineta am fost la o ecografie transvaginala la medicover, programata cu mult inainte de a merge la dr.t , si mi-a zis ca pe partea stanga ( unde eu am dureri si la CM si la CS ) , se pare ca .. trompa e imflamata 

... na acus ..tutu nu mi-a zis nimic ... cum sa fac io sa ii spun lui tutu ,sa reverifice "toata"partea stanga , transvaginal ....astept sugestii de la voi
felicia_ spune:
Lili, Ralu,
eu v-am felicitat la alte subiecte, dar nu pot incepe mesajul altfel decat cu FELICITARI din tot sufletul!
Fetelor, eu scriu mai rar pe aici, dar tot intru si citesc sa vad ce mai faceti! Si asa, am auzit ca Teo
ar vrea sa ne mai vedem o data, inainte sa nasca... soo... intalnire?
Fetele mai noi? Ce ziceti? Veteranele? Scoateti capul din barlog?
poze
alexia28 spune:
intalnire, sigur ca da, noi suntem prezente (io si burtica) la Ioana sa papam chinezesc bun
........Feli e adevarat ca mie mi-au facut cu ochiul si bunatatile pe care le-ati mancat voi fetele de la FIV ultima oara la restaurantul acela nu stiu care e, ce bine arata salata aia si papanasii
Unde ati fost?
.....deci unde ne vedem? si cand? Haideti fetele

Alexia si minunea mea Teodora