Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

fetele care stiti , se fac analize sambata la ids , ca ma duc cu sotul pt spermograma si as vrea sa donez si eu sange pt celelalte analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Liliana te felicit si aici, sarcina usoara si la termen si sa ai un bebe sanatos si o sa fie bine de data asta

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, la mine in familie e sarbatoare datorita vestii pe care ne-ai dat-o! Ne bucuram atat de tare, ca parca am ramas gravida eu, nu altcineva!!! Erai atat de amarata cand imi spuneai ca nu-ti mai vine CM sa incepi FIV-ul ca nici nu ma gandeam sa fie altceva! Bine ca nu ne-am gandit si a iesit!!! Doamne Ajuta!!! Sa-mi spui daca vrei sa iti trimit tratamentul lui T! Ia uite ce onoare pe mine! Eu sunt cea care te trece pe prima pagina! M-am scos...
Lauravoinicu, multumesc foarte mult, scumpo, nu stiu cat de puternica sunt, mai am si eu momente in care ma apuca disperarea, dar ma uit in jurul meu si vad ca se poate si am incredere ca DD le da ce-si doresc oamenilor buni. Asa ca toate fetele de aici vor reusi la un moment dat, important e sa aiba incredere. De parasit nu va parasesc, sa vezi ce activitate o sa am din australia, dar atunci nu voi mai fi tutunareasa ca nu mai am cum... geografic DIn cate stiu eu la IDS se lucreaza sambata.

Alexia, Kitty, Ysa, Teo si toate fetele, va pup!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Lauravoinicu din cate stiu au program si de recoltare la ids sambata dar e numai pina la ora13. Cel mai bine suna si intreaba.
Teodora si alexia 28ce repede trec zilele mai ieri erati aspirante si ne impartaseam temerile si visurile voastre teodora mai ai putin si nasti si Alexia ti ai indeplinit visul in sfarsit.Fetelor sarcina usora si sa va traisaca bebelusi din burtik

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mirunico mi-e mi se pare ca trece greu timpul acum, te pup, tu cum stai, te-ai hotarat sa faci IA? Cu Dr Dracea? Sa stii ca HSG nu afecteaza cu nimic starea ovarelor, am bagat eu un ochi ep ici pe colo

Zeno optimista, australian sau roman o sa vina bb cu siguranta, dar eu pun pariu ca roman o sa fiedin gasca lui Tutunaru, cum sa ratezi o nastere cu Mr Tutu dom'le?

Kora bafta multa un noul FIV, il incepi aproape de ziua ta de nastere ...ca avem multe sarbatorite la inceput de octombrie din cate stiu eu, tu, Zeno, Feli....moamaaa ce tinere de minte am, e adevarat ca am multi sarbatoriti in aceleasi date si le-am facut asocieri dat tot am tinut minte

pup toate tutunicile si sper sa mai pot intra ca a inceput nebunia la munca

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexia da, o sa chefuiesc de ziua mea ca odata implineste omu' 35 si apoi ma apuc serios si cuminte de treaba,la fix a picat startul.Sarcina cat mai usoara in continuare si multa bafta la eco morfo-fetala,sa ne spui si noua cum a fost.La Iosup mergi?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Liliana iti urez si aici felicitari!!!
Kora mersi k m-ai scos din ceata, stiam k ma pot baza pe tine
Zeno
Alexela sa-ti mai treaca din suparare
Azi dimineata si-au facut rushii anuntata sosirea, deci azi z1.Prima zi, cum bine stiti, e plina de dezamagire, in sufletul nostru speram pana in ultima clipa.Asta e, n-a fost sa fie. Ma tot gandesc k poate ar fi trebuit sa fac totusi dipherilinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Cand vad asa motive de sarbatoare nu pot sa nu scriu si eu......
Liliana: Felicitari!!! O sarcina usoara!! S-a demonstrat inca o data ca "ascunse sunt caile Domnului"!
Zenobia: Iti doresc sa intocmiti formalitatile cat mai repede cu putinta!! Poate totusi veti pleca 3!!!!
Alexela: Nu stiu de ce, dar am ramas cu speranta.....nu intarzie cam mult Cm-ul de data asta?! Eu inca mai sper sa nu fie o dereglare!!
Kora: Tin pumnii stransi pentru tine!!! Cred ca Mos Craciun va veni mai devreme !
Ioanatugs: Ce bine ca mai scrii si aici!!! Te urmaream si la alte subiecte, dar nu te-am mai vazut in ultimul timp! Ma bucur ca esti bine si tin pumnii pentru ceea ce urmeaza sa faci!
Va pup pe toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

maria tu esti o scumpa si o draguta ca de obicei Dar tu ce mai faci?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Fetele, vad ca pe aici pluteste optimismul! Ma bucur pentru reusitele voastre de ficare data, de parca eu as fi cea cu II!

Mergi la inceput