MAMICI DE ITALIA (5)
Raspunsuri - Pagina 16
pet.cost2005 spune:
Aha ... m-am linistit atunci si cu clisma ... ca nu tre sa mai imi bage furtunul in
. Nu de alta, da' poate gresesc aia robinetul si in loc de apa imi baga gaz ... ma umflu ca un balon
si incep sa zbor prin sala de nasteri ....
... Mai bine cu supozitorul ...
mamii - pai nici eu nu prea am incredere sa ma las pe mana oricui ... mai ales daca se nimereste una ca tancul ca aia de care zici ...
mirela - pai rusine, rusine ... da' doar suntem intre fete pe-aici ... cu rusinea mori de foame ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Gata ... va las ... va doresc o seara cat mai placuta si noapte buna la mamici si burtici !!!!!!
Pe maine !!!!!!

Petronela
bb Silvia
MIKUTA4 spune:
PetroNoapte buna si voua si pe miine si 

din partea noastra
MIRELA
28+
SARA-MARIA ingerasul nostru

slimatei spune:
quote:
Originally posted by mamii
cristina la cat timp ai contractiile?? sa nu ashtepti pana ti se rupe apa ca eu ama juns cu dilatatie 8 la spital si nu mi se rupsese apa iar dopul mi.l scosese ginecoloaga in ziua respectiva.Daca nu esti departe de spital poti ashteptam maxim pana ajunsi la contractii din 5 in 5.Nu te lua dupa dureri ca la mine nu erau dureri si mai aveam putin si nashteam acasa.de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
cum ar tb sa imi dau seama ca nasc daca nu am dureri...?
daca e ceva de care imi este frica...e sa nu nasc acasa singura...
Stefania

Roxali spune:
Petro multam de mesaj.
M-am trezit cu o durere de mijloc...am puso daca mai tine mult...
In legatura cu coafura dansei, ptr primul era facuta finut adica o dunguta si pana a iesi bb totul bine , dupa m-a ras moasa cu lama...probabil nu vedea doctorul bine sa-mi traga cusatura artistic
...sa te tii inflorituri dupa.Acum m-am facut total, dar aici nu se prea obisnuieste asa, ca se cam minuna cucoana sau am dat de o paparuda.
Despre clisma ne-au explicat la cursuri ca nu se mai practica asa ceva ptr gavi in travaliu...cu primul mi-au venit contractiile impreuna cu o d.... si pana sa ma duc la spital cred ca facusem de 10 ori...cand sau intetit contractiile iarasi
de zicea moasa ca n-am facut toata sarcina, adik ca eram stitica...nu i-am replicat nik ca era fata finuta
.
Ali
34
si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Cristina ce sufletisti santeti, m-ati lasat paf cu 4 caini in casa...pai nu te vad bine deloc dupa ce nasti si mai ales cand fetita va incepe sa mearga
...cred ca nu aveti vecini sub apartamentul vostru??Trebuie sa gasesti o solutie la un canile ceva pe langa tine...
Ali
34
si Enrico 7ani
poze
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!!
Ca de obicei, trec doar sa va salut la ora asta si dupa aia ma bag iar in patut
...
Da' mi-a mai venit o intrebare intrebatoare
: mamicile de fetite, se fac gauri in urechi pt. cercelusi din maternitate? Ca se discuta pe la odiseea noastra ...
Va pup ... pe mai tarziu !!!!!!!
Petronela
bb Silvia
slimatei spune:
neata! petro am ramas si eu un pic cam..cand am vazut...dar nu-mi dau cu parerea....
Stefania

katiapam spune:
Buna dimineata!!!!
e servita,cine vrea sa-mi spuna ![]()
Petcost-in legatura cu cerceii nimic nici vorba de asa ceva
O pritena de a mea a umblat pe la bijuterii sa-i faca gauri si nu a vrut nici unu ca e mica adica are un an si o luna deabia de acum incolo
iar noi i-am facut Giuliei dar i s-a facut puroi si i-am scos cerceii ca nu a mai vrut sotul meu sa-i lasam(ca oricum se vindeca) si s-au astupat am chinuit-o degeaba
am vrut sa o scap de o grija,de cite ori ieseam la plimbare se mirau o gramada ca are cercei asa mica,aici nu prea se obisnuieste sa le puna cercei asa mici cel putin pe aici unde locuiesc eu asa e si a doua oara cred ca il trimit pe sotul sa stea cu ea,eu prima data am fost de acord si mi-a fost tare mila de ea a doua non ci sto pił
Gagicilor azi micuta mea are 3 luni,ce mai trece timpul,parca ieri eram ca si Cristina asteptam momentul...
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
katiapam spune:
Slimatei-sper ca te intereseaza asta,m-am gindit ca faccio prima cosi
http://digilander.libero.it/gioer/nomifemminili.html
asa vezi toate de la a-z si dai clic pe care iti place si iti da semnificatia
in chenarul paginei in stinga sint si nomi maschli pe cine intereseaza
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

de