Aradence minunate! (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by niko_26

Alina eu mai alaptez, ne putem intalni , dar repede ca vine frigul si ne ingheata tzatzele

Niko, numai sa nu inghete laptele!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

A foat tare fain ieri pe mal, se vede si in poze! Tare, tare faine pozele!

Noi inca nu ne-am molipsit cu raceala!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor voua in cat timp vi se livreaza comanda de la LR?ca am pus si eu una si sunt tare curioasa....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina.a, eu am inteles ca aprox 10 zile.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Ce fain ca v-ati intalnit. Eu nu am avut chef sa tropotesc pana pe mal. Pozele sunt super!
Eu ma simt bine multumesc de intrebare, doar ca ma chinuie tusea asta de vreo 3 saptamani. Deja m-am saturat. Si nasul e infundar, dar aia se rezolva cu picaturi. In res sunt ok, nu am ale simptome.
Flavia zici sa simpatizezi si tu cu mine? Imi pare rau. sa te faci bine repede. la fel si Alina.
Clau , felicitari lui Raul pentru poezii.
Alina, nu stiu ce sa iti spun de LT, mie nu mi-a venit comanda din 7...

Mergi la inceput

alina.a, cam in 10-12 zile ajunge comanda.
Mie prima comanda din iulie mi-a ajuns in 16 zile.

Plecam la Cicir, ne "vedem" mai tarziu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Hello!
Ce pustiu e pe aici! Unde sunteti fetelor?
Eu stau la o cana de ceai.

Ma uitam acum in listuta si sunt fete care absenteaza nemotivat cam demult: alina33, anichka, anto, claudia-maria, cristinacsa (ai gasit de lucru cristina?),dita, Ducky, LindaG, Monica70, pau. Carmen nu e nemotivata inca, stim ca-i ocupata cu scoala de soferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Hai, Alina, chiar asa ma dai disparuta? Saptamina trecuta cred v-am scris, saptamina asta nu am scris...Nu am avut chef de net, asa ca am luat o pauza...Deocamdata nu mi-am gasit ceva care sa-mi convina, asa ca mai astept.
Comanda, pe LR tot nu mi-o ia, desi am bani sigur...Cred ca nu le mai place cardu meu...
La multi ani, Nicolas! Ioana, sa va traiasca flacau si sa va aduca numai bucurii! (scuze de intirziere)
Mi-au adus fetele un pisic, asa ca acum avem si pisic...

Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, trebuie sa iti dau pozele de la strand candva. Ca is tare faine.

Alina, cum mai esti cu raceala? Eu am o durere de cap si inca ma dor toate. Parca nasul nu mai curge asa tare. Sper sa treaca odata si sa nu fi luat si Bogdi ca sa putem merge la vaccin saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1900 spune:

Va salut fetelor!
Credeati ca am disparut? nici o sansa!
NICO 26,daca vrei iesim si maine,nu am pupt iesi atunci,am avut ceva probleme.
Flavia,tu ce faci?ce-ti face dinamovistul?
CRISTINA,vezi ca vreau si eu la aerobic,deja mi-am cumparat pantaloni adecvati,asa ca pe cai!
hai,v-am pupat si noapte buna la toata limea!

Mergi la inceput