Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Sunt din ce in ce mai rau. Parca acasa imi curge mai tare nasul
.
Am fost pe mal, am plecat de acasa pe la 15:15 si am ajuns cam pe la 20:30-21:00. A fost fain, multi pitici, multe mamici, apoi am fost in parcul copiilor cu Ada si compania. Am venit pana la Podgoria pe jos si apoi am luat tramvaiul. Ia ghiciti ce am facut, de zabauca ce sunt ... de cand nu am mai fost eu cu tramvaiul am uitat ca mai trebuie sa si compostez biletul nu numai sa-l cumpar
. Bine ca nu a venit controlorul
.
Aici poze de pe mal.
GABI, am gasit premergatorul. Mi-au zis fetele ca si l-au comandat si la un pret si mai mic decat cel cu care l-am cumparat eu. Il gasesti www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:3caa7012cdc77cec8e1245239ea2d5fd&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fsourceid%3Dnavclient%26aq%3Dt%26hl%3Dro%26ie%3DUTF-8%26rlz%3D1T4GGLJ_roRO216RO216%26q%3Dquelle%2Bromania" target="_blank">aici.
Alina e si ea racita, am vorbit la tel, Gabi la fel, eu iar ... vad ca ne cam molipsim.
alinamoro spune:
Buna seara!
Am nasul infundat, curge nasul, ochii si ma doare gatul.
Azi am bucatarit, am facut curatenie ca Adelina a fost afara cu Adina vreo 3 ore si ceva, asa ca am lucrat linistita.![]()
Magda, felicitari!

Ce face Bianca?
Ada, zici c-ai mai pus o comanda pe LR? ![]()
Flavia, wow ce mult ati stat la plimbare! Nu a fost frig?
Nu gasesc premergatorul in link-ul dat de tine.
Cum sunt bolnava parca mi-e frig tot timpul.![]()
Am vazut pozele, super copilasii. Ce mustrisoara de smecher are Bogdi!
Ada, iti sta bine cu un bb mic.![]()
Cristina, te-ai vopsit la par?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Alina, nu stiu de ce nu merge. Cauta dupa Premergator si il gasesti. A fost ok afara.
Merg la o baie calda, ceai si in pat. Doarme Sorin cu Bogdi noapte asta ![]()
.
alinamoro spune:
Acum am vazut ultimele 3 poze, pe Maia era sa n-o recunosc ce mare si ce obrajori bucalati are.
A fost f frig spre seara?, am vazut ca erau bine imbracati piticii si cu caciula mai groasa Bogdi.
Noi seara n-am sta prea mult pe afara, daca am mers undeva pana la masina si inapoi, de aia intreb.![]()
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Si eu beau un ceai cald cu lamaie acum.
Calin pleaca la Cluj in noaptea asta (pacat ca n-au fost gata papuceii Cristinei ca putea sa-i duca) la piata cu masina ce a adus-o din Germania. Vine tusi sa doarma la noi.![]()
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
.
la bolnaviore sa va faceti bine. SI noua ne-a plcut f tare pe mal.
Claudia 1900 pacat ca n-ai venit ca a fost super![]()
Si ce frumoasa e Iulia ; n-o mai vazusem demult .Mi-a dat si un pupic.
Nu am stat noi foarte mult ca am dus-o pe Maia la bunici sa merg si eu la aerobic cu Cristina. A scos tipa "untul din noi", asa ca maine ,poimaine o sa ma misc si eu tot in reluare![]()
alinamoro spune:
Fetelor(care mai alapteaza), ce ziceti de ACEASTA INTALNIRE?
Am mai alaptat noi in grup organizat pe mal.![]()
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
Calculatorul nostru e bolnav.Nu stiti un medic bun?![]()
Nu apuc sa scriu 2 mesaje pe forum , ca se stinge!
Gabitzica daca vrei sa vezi premergatorul intri aici http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:6ce4f06ca46f59e6aa0e39f1f384c782&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fhl%3Dro%26q%3Dquelle%26btnG%3DC%25C4%2583utare%2BGoogle%26meta%3D si, unde scrie " introduceti denumirea sau codul produsului" premergator.
Ma duc si eu sa vad pozele de pe mal pana nu mi se stinge iara calculatorul.

niko_26 spune:
Alina eu mai alaptez, ne putem intalni , dar repede ca vine frigul si ne ingheata tzatzele ![]()