Aradence minunate! (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Taaaaaaannnnaaaaaaaaaaaaaaaaaannnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
sunt soferita

amanunte mai tarziu si multumesc de incurajari si gandurile bune!

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Felicitari Carmen! Bine ai venit in randul soferitelor!!!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Felicitari Carmen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, felicitari!
Te asteptam cu amanunte.

Gabi, cum a fost la vaccin?

Am si eu o intrebare pentru fetele soferite: ati condus singure imediat dupa ce ati terminat scoala sau ati avut o perioada pe cineva(sotul?) langa voi?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen

Clau, cred ca Raul face "derutarea adversarului" .

Anca, dar de ce ii iei din vena sange? Ii faci mai multe sau doar hemoleucograma? Ca poti si din deget si sa nu-l chinui atat.

Am fost si noi azi la vaccin. A plans doar putin, insa asa a incordat piciorul ca i-a incarnit acul doctoritei de s-a minunat dupa ce l-a scos. A fost ok, acum parca are putina febra si i-am pus paracetamol supozitor si il culca Sorin.
In alta ordine de idei am scos analizele si nu sunt multumita. Din mai suntem pe fier, 24 de picaturi, si de la 10.5 a ajuns la 10.8 si acolo scrie minim 12.5. Pe langa asta daca data trecuta celelalte erau in limite acum are si alte chestii sub sau peste limita. O sa le scriu aici sa ma ajutati (care stiti) si sa-mi explicati ce sunt alea mai exact.

E targ de haine la Polivalenta. Noi am ajuns aproape de inchidere asa ca nu am vazut mare lucru, dar nici nu sunt sigura ca era ceva de vazut. La etaj nu am ajuns ca s-a inchis. Am luat sosete pt Sorin si pt Bogdi. Sunt groase astea pt copii, 6 perechi la 10 lei.

Sambata mergem la nunta la Tr Severin si nu stiu cum sa ma imbrac. Nu ca nu as avea, dar sa nu-mi fie frig, sa nu se vada burta , etc. si uite asa mai ca mi-as cumpara ceva, dar decat sa dau banii si sa o port o data mai bine vad ce fac.
Mi-e groaza ca nu am mai fost asa departe de Bogdi niciodata pana acum, dar trebuie sa fie un inceput, nu?

Mergi la inceput

Alina, am condus singura imediat dupa ce am luat permisul. MI-a dat Sorin masina (ca pe vremea aia nu eram casatoriti) si m-a trimis el din-adins dupa ceva, tocmai pt ca stia ca e mai bine sa ma obisnuiesc singura. Si uite ca acum as sofa toata ziulica . Chiar imi lipseste condusul (ca acum mai mult stationeaza masina in fata blocului).

Deci analizele:
Neutrofile 13% Normal 50-70
Limfocite 79% N 20-40
Hematii 4,23 N 4.7-6.0
Hematocrit 33.2% N 40-52
Trobocite 139 N 450-350
Urina e ok, iar copro il iau maine.

Mergi la inceput

Flavia, am uitat ca si voi ati facut vaccinul azi.
Ce analize i-ai mai facut la Bogdi?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, curaj, ca nu e mare lucru sa conduci. Experienta conteaza si ti-o faci circuland.

Mergi la inceput

Flavia, mersi de incurajari.
Hai sa-ti zic cam cat ma pricep eu despre analize.Eu zic ca doar hematiile(globulele rosii) si hematocritul sunt mai mici ca are o usoara anemie. Neutrofilele si limfocitele fac parte din formula leucocitara (familia leucocitelor sau globulele albe) si nu-i problema daca sunt mai mici decat normal,la copii e frecvent, mi-a zis si dr.marienut. La trombocite nu sunt lamurita, ai scris la valori normale intre 450-350...nu cumva e de la 150?

Mergi la inceput

Ihi, am gresit. Mersi.

Mergi la inceput