Aradence minunate! (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu sunt bine, tusesc numai cu "motiv", atunci cand se desprinde tusea. Ai cumparat ce ti-am zis eu? Hai la mine ca iti dau nuci pentru sirop. Ce fain de tine ca ai bona. Trebuie sa imi caut si eu ca nu se mai poate asa.
Monica, sa stii ca esti bine venita aici, mie chiar mi-au lipsit postarile tale. Felicitari Dianei pentru realizari. Eu tot ma mai uit dupa tine dupamasa cand ies la plimbare dar nu te-am vazut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, am facut rost de nuci aseara.
Ei, bona mea e Adina, ea vine sa o mai plimbe pe Adelina, azi au stat vreo 3 ore afara. Am facut curatenie si mancare linistita, cu ea nu pot face nimic si doarme f putin ziua. Acusi se termina "fericirea" mea ca la 1 octombrie incepe facultatea si nu mai poate veni.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neatza! Haideti repede ca-i cafeua calda!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, bine ca mi-ai amintit de cafea, ca m-am pus sa mananc coarda cu mac si lapte si am uitat de cafea.
Ii dai ceva la Adina ca sta cu Ade? Noi mergem azi la vaccin.

Mergi la inceput

Am dus-o pe Iulia la gradi, m-am intalnit si cu Dragos si Calin. Maine la 17 avem sedinta cu parintii. Abia astept! Alina m, o tot intreb pe Iulia cum se intelege cu Dragos si -mi raspunde:"foarte rau, ma enerveaza ca-mi aduce aminte tot timpul de cand le-am turnat nisip in cap lui si lui Alex (de Miha), si mi-i rusine de ceilalti copii."

poze

Mergi la inceput

Carmen, hai zi-ne ce faci! Miha, la fel!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ii dau 200.000 la Adina pe "tura", vine de 2 ori pe saptamana si sta cam de la 13 la 18, dar cum ziceam aseara...incepe scoala si nu va mai putea veni. La Ade ii place f mult cu ea, sta oricat fara mine.

Ada, o sa-i zic la Dragos sa n-o mai cicaleasca pe Iulia cu chestia aia, probabil nu stie nici el cum sa intre-n vorba cu ea. Ce draguti sunt! La sedinta cred ca va merge Calin, el e "liderul" parintilor.

Iar s-a facut frig!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina m, si eu ma distrez la greu de ei... De cate ori vine de la gradi o tot intreb de pe-acolo.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Raulica azi plans ca n-a mers la gradi ptr ca a facut conjuctivita si e ragusit. Azi dimineata s-a trezit singur conform programului si cand i-a spus mami ca nu merge la gradi a inceput sa planga in hohote....no cine-i mai intelege pe copilasii astia?
Acum ma pregatesc sa merg la prima sedinta cu parintii . Sigur se va vorbi despre bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello!
Noi am fost azi sa facem vaccin anti-rujeolic,a fost cumintel Alexutu,a plans doar putin,i-a trecut repede. Maine va fi mai nasol ca trebuie sa facem analize si ii ia sange din vena,imi e tare groaza si mila de el,saracutul,nu stiu cum o sa il tin atata timp in loc.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput