a innebunit pisica
Raspunsuri - Pagina 3
mamica dulce spune:
Miau-miau....ai descoperit misterul??? Ca prea subit ai ramas fara animalutze??Lucru curat la mijloc nu-i,Doamne fereste!! Tu il crezi in stare de asa ceva`? Poate te vrea numai pentru el si cu toata menajeria pe cap nu are unde sa se desfasoare (soricei,pasarele,pesti,pisici...)Macar bine ca ai ramas cu matzele.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
livia spune:
eu am crescut cu pisici ...la tara(la bunici) am avut pisici...si stiu ca mama cand faceau unde nu trebuia dadea/stopea cu coaja de lamaie/portocala(indoia coaja si sareau niste stropi) pe locurile cu pricina (dupa ce curata in prealabil)...Pisicul nici nu se mai apropia de locul respectiv!
A dat apoi preventiv in toate colturile si pisicile ocoleau de departe "zonele tratate"...Aveti grija sa nu atingeti locul special pt."nevoi" ca isi va cauta alt loc de facut!!!
sper sa functioneze si la tine...eventual poti lasa o lamaie taiata exact acolo unde a facut la computer si tv si din cand in cand sa o intepi ca sa emane miros...
pup
ps:o sa vezi ce frumos miroase apoi in casa a lamaie sau portocala!
delilu spune:
Si eu am un pisoi de 3 luni. L-am cumparat acum o luna. De atunci, face la litiera (de fapt 2) dar daca ii dam voie sa intre in dormitoare face pe pilota, nu de fiecare data ci la cateva zile. Am hotarat sa-i restrictionam accesul in camere dar ...daca face iar cand o sa ii dam voie sa intre? E aiurea sa-l pazim asa tot timpul sa nu intre in dormitoare.
dr_anca spune:
Daca un motan intra in calduri atunci poti sa te muti in alta parte din cauza mirosului, pana la eventuala castrare.
Am patit-o eu cand eram in vizita la ai mei de a imputit motanul meu toata casa si da-i si freaca cu otet si zeama de la lamie.
La inceput dupa ce speli miroase mai rau dar apoi trece. Eu nu am incercat alte produse de la petshopuri. Am mai folosit Mr Proper cu parfurm de portocala.
Bafta si sper ca vei lua o decizie inteleapta!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008