Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Pup toate fetele "tacanite"!!!
Fetelor,nu va suparati pe afiramatiile facute de acea necunoscuta...are dreptate July...si eu sunt tacanita!Traiesc:acum dansez,am momente in care plang,rad(prietenii rad de rasul meu de cand eram copil),imi iubesc foarte mult toata familia,copilul e soarele meu,e cel mai frumoasa realizare a mea,iubesc animalele,imi place curatenia si nu suport oamenii care nu se spala,sunt perfectionista(mai bine nu ma apuc de un lucru decat sa-l fac pe jumatate)....traiesc!!!Daca vad o stire trista plang fara a-i cunoaste pe oamenii implicaticitesc foarte mult cand am timp,tip cand ma enervez,ma bucur ca un copil cand imi reuseste ceva,ma atasesz repede de oameni,desi am fler si cunosc oamenii rai de la distanta...cam atat!Si va iubesc pe toate,m-am legat foarte rau de voi,fara a va cunoaste personal,chiar mi-as dori foarte mult sa ne-ntalnim intr-o zi...Aveti niste suflete curate si parca mi-ati fi surori,asa va simt!
Annes,pitico,iti inteleg emotiile...La ce biserica va avea loc evenimentul???(poate vin sa te vad,ce zici???)
Mirela,mi-am calculat ascendentul.Mi-a iesi scorpion.Ce inseamna asta??
Miki,saru'mana de cafea!Eu beau doar ness cu lapte obligatoriu;e un moft de acum 8 ani,ca abia la 24 ani am inceput sa beau cafea.Te pupic si ai grija de tine!
Aaaaaa,uitasem!!!Racii sunt sufletul petrecerii din cate stiu eu,iubesc muzica si dansul!!!
Va pupic si vorbim maine!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Printesa Roz,bine-ai venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Ramona mi-ar placea,daca vii pana in Curtea de Arges.
Cununia religioasa va fi la Manastirea Curtea de Arges.

annes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by canne-marie

Ramona mi-ar placea,daca vii pana in Curtea de Arges.
Cununia religioasa va fi la Manastirea Curtea de Arges.

annes

Si apropos de tacanite-eram gravida in luna a7-a ,aveam o burta...si dansam pe melodia "Follow the rithm" pana nu mai puteam.Asa ca poate are dreptate fata aia?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am ajuns ieri seara in Bucuresti. A fost groaznic drumul de la Oradea pana in Buc. Numai soferi idioti la noi in tara. MI-am facut o mie de nervi...Bine ca a trecut.
Missy, felicitari!!!! Sa va traisca minunea!!!
Printesa roz, bine ai venit!!! Interesanta postare a "olegei de forum". Tacanita , zau ca is , dar isterica si paranoica nu is. July , stai linistita ca nu suntem nici paranoice si nici isterice, altfel eram de mult internate la de psihiatrie.Sincer, chiar as vrea bebe rac...De fapt asta este marea mea dorinta!!!...
Annes, te inteleg!!!! Spor cu mutatul si felicitari pentru garsoniera.
Ramona, ai dreptate. Suntem sufletul petrecerilor.
restul fetelor. Mire, mai stii ceva de Menna???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

'Neata,fetelor!Nu-mi vine sa cred...dau eu o cafeluta cu lapte!!!!!!!!Ce bine-mi pare!
Cristina,binea-ai venit!Cat despre trafic si soferii romani...subscriu.
Va doresc o zi minunata si vorbim mai tarziu.Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Tare buna cafelutza , Ramona!!!
Eu stau si azi acasa...
O zi buna tuturor.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Neata.
Cristina bine ai venit.
Ramona buna rau .
Fetelor azi este ultima mea zii de servici.De maine intru in concediu pana pe 15 oct.cand voi revenii printe voi si bineinteles la servici.Mai sunt 3 zile,pana la marele eveniment.Am o groaza de griji si preocupari.Dar sper sa iasa bine.

Sunt prin zona pana la 17:20,asa ca mai vb.
Va cu mare drag si o sa-mi lipsiti mult de tot in astea 2 saptamani.

annes

Mergi la inceput

Am uitat.
Mirela ne-a venit ,este asa cum mi-am dorit eu ,argintie.Stiu ca sunt ffff multe,dar nu mai puteam astepta pana pe 20 oct.

Asa ca fac cinste sa o ud.Dau la toata lumea multa sampanie ,mult si o pizza mare cu ce vreti voi

annes

Mergi la inceput

Annes,felicitari pentru tot!!!Stai calma,n-o sa ai timp sa ne simti lipsa....
Cristina,si eu stau acasa azi si maine!

Mergi la inceput