Racusori, la apel! (29)
Raspunsuri - Pagina 7
MirelaV spune:

miki, bine k ai lasat filtrul deschis k altfel...la 11 cand apar eu (trezit la 10.30) se racea si mama ei de cafea

am recuperat orele de somn lipsa de zilele trecute..acum sa vedem ce oi face azi...
va doresc o zi minunata
cristina, ai ajuns?
ramona, merci de mailuri!
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Va pupic.Sunt cam trista;Cosmin a racit si nu-mi arde de nimic.Aveti grija de voi!
Mirela,cu placere!
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
printesa_roz spune:
Buna fetelor, si eu tot racusor sint. As vrea sa va supun atentiei un mesaj al unei "colege" de forum care cica isi exprima parerea despre racusori si care se mira de ce ii raspund eu dur la urmatorul mesaj:
Originally posted by bujo
Anca iti dai seama ca daca iese exact rac o sa-l iubesc din toata inima dar ziceam asa, din ce persoane cunosc eu in zodia asta (si cunosc o gramada) numai una e mai rasarita, in rest numai tacaniti. La mine culmea, tocmai luna viitoare am unda verde la bb si sa mor daca ratez ocazia cu tot riscul de a-l face paranoic si isteric.
Voi ce parere aveti? M-am simtit eu degeaba lezata?
MirelaV spune:
bine ai venit printre noi printesa roz
legat de ... colega de forum..stii ceva? e fix treaba ei..parerile sunt impartite si fiecare are dreptul la propria opinie. sincer..eu am cam stat sa analizez fetele de aici de la racusori si cam singura noastra parte comuna e sensibilitatea si ideea de familie care pt fiecare dintre noi inseamna enorm de mult. si asta e una din caracteristicile de baza ale femeii rac. eu mereu spun k omul si comportamentul sau tin de educatie, crestere, caracter si BUN SIMT. asa k..zodia e f putin importanta (cred eu). dar daca doamna in cauza isi permite sa generalizeze..zau..nu-ti bate capul. e parerea ei si cum am mai zis...e libera sa si-o exprime. dar vad cam ce reprezinta copilul ala pt ea...daca arunca asa cu vorbe..si nu ii prea pasa cum iese. si nu zic mai mult k jignesc..si nici n-o cunosc ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
bine ai venit printre noi printesa roz
legat de ... colega de forum..stii ceva? e fix treaba ei..parerile sunt impartite si fiecare are dreptul la propria opinie. sincer..eu am cam stat sa analizez fetele de aici de la racusori si cam singura noastra parte comuna e sensibilitatea si ideea de familie care pt fiecare dintre noi inseamna enorm de mult. si asta e una din caracteristicile de baza ale femeii rac. eu mereu spun k omul si comportamentul sau tin de educatie, crestere, caracter si BUN SIMT. asa k..zodia e f putin importanta (cred eu). dar daca doamna in cauza isi permite sa generalizeze..zau..nu-ti bate capul. e parerea ei si cum am mai zis...e libera sa si-o exprime. dar vad cam ce reprezinta copilul ala pt ea...daca arunca asa cu vorbe..si nu ii prea pasa cum iese. si nu zic mai mult k jignesc..si nici n-o cunoscMirelaV
pupicei pe burticei
Subscriu

Miki
MirelaV spune:
miki, miss u draga mea...e ceva cu tine de nu mai scrii sau emotia si gadul la venirea acasa? pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
nu e nimic cu mine. Azi e duminica si sunt cam bleaga. Mai sunt si dogsitter
Catzelul prietenei e la mine si saracutzul trebuie castrat, plange in continuu. Pe la pranz s-a linistit , dar degeaba ca iar l-a apucat plansul ( cred ca-l doare ca nu poate face, nu stiu). Maine il duce la medic sa-l castreze.
In rest.... daaaaa sunt emotionata. Abia astept sa ma vad acasa, mai ales ca de data asta merg singura ( am scapat de traduceri
)
Am avut ( si inca mai am) un program de munca tare aiurea. De vineri incep sa lucrez cum imi place ( adica 5 zile lucrate si 2 libere) 2 lucrate si una libera sau 3 lucrate si una libera ma dispera.
Cam atat...
Pupici
Miki
mikiriki spune:
Neatza
e pregatita.
Va doresc o saptamana frumoasa. Citesc presa putin si am fugit la munca
Va pup
Miki
july_g spune:
Neata racusoare!
Missy, sa-ti traiasca mandretea, sa fie sanatoasa si bun venit pe lume!
Printesa roz, bine ai venit printre noi. Am citit mesajul colegei de forum si m-am luat la analizat!Trebuie sa recunosc ca tacanita sunt, dar, zic eu la modul placut! Paranoica si isterica nu am fost niciodata, dar nu-i tarziu . Poate ne explica Cristina noastra , in limba romana, ce inseamna bolile astea. Din cate stiu eu, paranoia si isteria sunt niste boli. Nu de alta, da poate sunt si nu stiu.Asa ca ii multumesc doamnei cu pricina pentru caracterizare. Fara dumneai pe cuvant de onoare daca as fi stiut cum sunt!Imi permit chiar sa adaug la caracterizarea "profunda" pe care a facut-o ca mai am un defect: musc cand sunt atacata! Pana acum vreo 2 ani n-o faceam. Inghiteam cu zambetul pe buze orice tampenie spusa de altii, dar na, m-a invatat viata! Editez pentru ca uitasem sa ii urez doamnei sa nu ramana insarcinata luna aceasta daca risca sa faca un bebe rac! Doamne fereste sa aiba un copil afectuos, istet si care isi idolatrizeaza mama!
Mire, cum a fost la tara?
Miki, saru-mana pentru cafea! E f. bine venita! Mai am de recuperat vreo 5 ore de somn, asa ca da-mi una dubla! Si serviciu usor!
Despre noi va spun ca Liana mi-a facut ieri nervii franjuri! Nu a dormit noaptea trecute nici 2 ore legate, iar ieri toata ziua a fost argint viu! Pe cuvantul meu daca inteleg de unde are atat energie! Ne pregateam sa ii facem baita aseara si am asezat-o in patutul ei pe la 9 ca sa ma duc sa ii aduc baliuta. Cand m-am intors, dormea dusa! S-a mai trezit pe la 11, asa ca nu am mai facut baita. a papat si mi-a mai dat desteptarea la 3 si la 6. Asa ca sunt fresh zic eu.Sper ca azi sa nu fie iar ca ieri, ca plec pe aratura!
Va pup si o saptamana usoara va doresc!
http://community.webshots.com/album/560758859IVVwPS
canne-marie spune:
Neata fetele.
Missy sa-ti traiasca frumusetea si bine ai revenit.
Ramona pe mine m-a surtprins comentariul facut de respectiva,cum adica "tacaniti"?In fine.
Miki buna
,eu am mai pus si un pic de lapte.
Fetelor eu cred ca am inceput sa am emotii,mai este un pic pana la nunta ( sambata ).Deja este agitatie mare.Care cum pleaca,ce luam,cum luam.Poate uitam ceva sa vezi circ atunci

.Al meu sot e in concediu de azi,il doare la basca,dar are de alergat
.
Am uitat sa va zic,am gasit o garsoniera in care sa ne mutam,va dati seama ca miercuri si joi ,ne vom muta cu toate lucrurile,incluziv canapea,frigider,tv,masina de spalat 

,absolut tot tot.Imi vine rau cand ma gandesc,tocmai inainte de nunta,o sa fim varza de oboseala.Dar ce sa-i faci ,mai bine acum decat dupa.
Si joi seara trebuie sa ajugem si la C.de Ag.
.
E cam atat.
Va las si vb.mai tarziu.
Sunt pe aici.

'cesc fetele.
annes