Racusori, la apel! (29)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
Neata!!!
Vicky, multam de cafelutza!!!
Mire, sa iti traiasca finutza!!!
Miki, noi mai stam doar azi si maine , sambata dimineata plecam inapoi spre Ro. Ne ia aproape 2 zile drumul cu masina...
...iar maine e zi de facut bagajele. Nu stiu ce sa zic...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
va pupacesc si eu la cafea. eu deja am mancat 2 banane si un croissant cu cioco. ce-o fi cum mine asa dimineata? acum am trecut la sticks-uri cu unt. nooo..k e ceva dubios. si nu..nu vine bebe ![]()
o zi buna la toate si ne auzim..later.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Neata fetele.
July cred ca ai dreptate.
Ce o fii cu fetele noi?
Cred ca nu le place
,sau poate ne citesc din umbra.
Mire ce finuta mare ai sa-ti traiasca.
Viky multam pt. incurajari si de 
De azi nu mai vreau sa ma enervez deloc,ieri am avut o durere dubioasa in jurul inimi,o fi fost vreun jungi intercostal.M-am enervat ffff tare ieri,asa ca o las mai moale.Eu de regula nu prea pun la suflet problemele,le gandesc la rece si se rezolva repede,dar parca acum sunt buluc toate si nu ma lasa sa le rezolv cu calm.Eom trece noi si peste astea.
Eu azi va dau chec cu alune si stafide pt.toata lumea.
.
Da ce frig este afara,cum era ieri si alaltaieri si cum e azi.
Cu 10 grade mai scazut.
Si ma cam incearca o raceala,ma cam ustura in gat,hi hi hi tocmai inainte de nunta si al meu deja este racit cobza.Eu mai trebuie sa recesc si sa vezi atunci la pupaturi ce o sa o mai dau si la alti hi hi hi![]()
![]()
![]()
.
Va 
si sunt pe aici.
annes
MirelaV spune:
mai fetelor ce mandra sunt dupa cat de admirata a fost fina mea.
si da anne..e mareee
si frumoasaaa (eu asa o vad)
n-am chef de munca. mi-e un somn de nu va vad bine. vremea asta ma termina...
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Mirela,ce zici,ne inrudim?I-o dai lui Cosmin pe finuta ta cand va fi mare?Hmmm? Ai grija atunci de nora-mea!
July,in legatura cu fetele care vin si pleaca eu cred ca nu e vina noastra;am fost primitoare,nu?
Miki ,eu credeam ca ai facut zacusca pana acum.Eu cand poftesc la ceva nu astept atata timp.
Sa va spun un secret dar sa nu radeti de mine.Am inceput un tratament si o dieta pe 11 august;aveam atunci...86 kg
.M-am complacut asa prea mult timp si era cazul sa spun stop.De atunci mi-am schimbat complet alimentatia si modul de viata.Azi,20 septembrie,am 77 kg si sper ca vor scadea din ce in ce mai mult.Partea proasta e ca nu prea mai am cu ce sa ma imbrac si nu-mi pot investi momentan banii in haine,ptr. ca mi-am propus sa ajung la 55 kg.Inainte sa nasc aveam 53,5 kg.Deci chiar am ambitie.
Va pup si sa nu radeti de mine.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
MirelaV spune:
da Ramona, se rezolva,,,cum sa nu. o sa ii arat niste poze cu Cosmin. ![]()
nimeni prin zona?
eu ma duc in pat..la tv..
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
N-am facut inca zacusca pt. ca n-am avut timp ( adica zile libere multe :))
Am o veste mare. PLEC ACASA IN NOIEMBRIE 

Acum caut pe net zboruri. Abia astept.
Edit: punem de-o intalnire?
Miki
mikiriki spune:
Plec la culcare. Mi-am luat bilet de avion. Acum pot dormi linistita pana-n 16 noiembrie ![]()
Ne ``vedem`` dimineata la cafea 
PS: soatza se distreaza de mine. Nu m-a crezut ca-i spun sefului ca vreau concediu, iar in seara asta imi si cumpar bilet de avion. I-am zis ca nu trebuie sa ma intrebe de 2 ori daca merg la ai mei. Ajunge o singura data si-n 10 minute am biletul. hahahhahaa
Pupici. Sunt foarte happy
Miki
july_g spune:
Neata fetelor!
Miki, bravoooooooooo!!!!!!! daca treci si prin galati, sigur punem de intalnire!
Mire, te pregatesti sa fii nasa si la nunta?
Ramona, wow! 9 kg intr-o luna????????????/ Ce cura tii mama draga? Ai grija sa nu te imbolnavesti si mai ales sa nu le pui la fel de repede la loc. Inainte cu un an de a ramane gravi slabisem si eu 17 kg, dar intr-un an!
Anne, ia-o mai usurel draga mea. O viata avem si merita traiata! Uneori!
Cristina, drum bun spre casa si aveti grija la oboseala!
Noi avem colicei din nou. Speram sa fi scapat de ei dar se pare ca nu. Mi-e asa mila de ea cand o vad arculet si in acelasi timp ma umfla rasul cand o vad cum strange din gurita si da cate o aghioasa, apoi asterne un zambet largggggggggggg!!!!!!!!!!!!
Va pup si o zi usoara!
http://community.webshots.com/album/560758859IVVwPS
canne-marie spune:
Neata fetele.
Si eu pe aici savurez o cana cu
si va
.
De maine intr-o saptamana voi deveni o doamna cu acte in regula.
Sunt pe aici.

'cesc fetele
annes