Racusori, la apel! (29)
Raspunsuri - Pagina 4
canne-marie spune:
Neata la toata lumea.
Vicky si Iulia buna
voastra.
Eu am si acum o stare mare de nervozitate.Am speriat-o si pe mama aseara cu nervi mei
si mi-a dat un distonocalm,sa ma calmez.![]()
Este naspa ca trebuie sa ne cautam cu chirie ,tocmai acum inaintea nuntii si nu mai gasesc nimic pe la 250 euro,au sarit preturile astea groasnic.

Din cauza asta sunt fff stresata.
Eu nu pot sa inteleg ce o fi in mintea astora care fak chiriile asa de mari,parca au crescut si salariile ,de le scumpesc asa.

.Le este foame de bani,ca altfel nu inteleg.
Hai ca sunt pe aici.
O zi cat mai buna tuturor.
Va 

'cesc cu mult drag.
annes
canne-marie spune:
Am uitat.
Viky mai am must ,pt.tine si pt.cine mai vrea o cana mare.
Ramona nu m-am suparat ,este normal sa mai uiti.![]()

annes
mikiriki spune:
Hello racushoare
Multumesc de cafea. Am fost la cumparaturi, am dat cu aspiratorul, am pus hainele la spalat. Acum beau o cafea si astept o colega. Se incing spiritele la munca. Brrrrrrr
Careva prin zona?
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Neata la toata lumea.
Vicky si Iulia bunavoastra.
Eu am si acum o stare mare de nervozitate.Am speriat-o si pe mama aseara cu nervi meisi mi-a dat un distonocalm,sa ma calmez.
Este naspa ca trebuie sa ne cautam cu chirie ,tocmai acum inaintea nuntii si nu mai gasesc nimic pe la 250 euro,au sarit preturile astea groasnic.Din cauza asta sunt fff stresata.
Eu nu pot sa inteleg ce o fi in mintea astora care fak chiriile asa de mari,parca au crescut si salariile ,de le scumpesc asa..Le este foame de bani,ca altfel nu inteleg.
Hai ca sunt pe aici.
O zi cat mai buna tuturor.
Va'cesc cu mult drag.
annes

Nu mai fi suparata. N-are rost sa te agiti acum inaintea nuntii. Capul sus, va fi bine.
Are cineva vesti de la Missy?
Miki
canne-marie spune:
Mai si mie mi-e dor de MISSY .
Ce o fii cu ea ?
O fii nascut ?
MISSY te asteptam pe aici.

Sper sa fii bine si tu si 
annes
RamonaD spune:
Mirela,n-am timp sa ma plictisesc...nici sa mor dac-as vrea!
Dar o sa ma linistesc dupa 15 ianuarie,dupa inventarul anual.Sa nu te sperii ca-mi sta-n fire sa fac haz de necaz.
Annes ,mai esti "nervoasa cu nervii"?Ca;meaza-te ca va fii bine,si se apropie si 3 octombrie...
Vicky,sunt curioasa cum a fost si la sedinta voastra!
De Missy nu stie nimeni nimic vad.Cred ca si ea se gandeste la noi si cand va veni va intra macar 5 minute sa ne zica noutatile.Dac-a nascut marti maine ar trebui sa vina acasa!
July,daca nu gasesti hainute vesele vino draga la noi si abia ne cunoastem si noi...Ce zici,hmm?!Si ia-o si pe Miki,ca-i harnicuta ca o albina si cum eu nu prea mai stau pe acasa...
Va pup ca va-nnebunesc cu veselia mea.Dar sa va zic si de unde starea asta:vine frati-miu Dragos cu Judita din Lituania miercuri!!!!Abia-i astept!!
Va pupic pe toate-toate si va doresc tot binele din lume...de fapt,ce-mi doresc eu mie va doresc si voua!Cu prietenie,
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
MirelaV spune:

doar va salut si va pupicesc. eu am ajuns acasa de 25 min..am facut un dus repede..si am zis sa va scriu..si ma duc la somn. a fost ziua finutei mele..a implinit 6 ani. o frumusete de copil. maine seara daca ajung la o ora decenta v-o arat. sauuu...uitati www.dropshots.com/racusori_dc#date/2007-09-19/18:48:47" target="_blank"> aici
gata..va pupacesc dulce dulce si ne auzim maine k acum is zombie. nu am prea dormit noaptea trecuta si ma cam resimt (batranetea
)
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Mirela am vazut-o pe finuta ta. e foarte frumoasa. La multi ani!!! multa sanatate, fericire si bucurii
Cristina nu ne-am intalnit la cafea. eu lucrez de la ora 14 la ora 22, poate reusim sa ne intalnim.
Ramona inca n-am facut zacusca. Saptamana viitoare fac ( am 3 zile libere). Mey nu sunt atat de harnica, doar cand se aduna prea multe in casa ![]()
Noapte buna
Miki
preda_vicky spune:
Buna dimineata la racusoare,
e gata! Si e fierbinte, numai buna dupa vremea de-afara!
July, eu lucrez la un liceu, am doar cls. 5-12, pe Dani l-am inscris la o scoala "de cartier", chiar in spatele blocului, si nu regret deloc, au o invatatoare super, ieri am aflat, la sedinta, ca a terminat si ASE-ul si anul asta termina si Fac. de Psihologie. Iubeste copii si isi iubeste meseria, ceea ce e mare lucru in ziua de azi, isi doreste sa faca treaba buna cu ei.
Deja Dani e mai vesel dimineata, la el e problema cu sculatul de dim. dar si asta pana isi intra in ritm, dupa vacanta.
Am aflat ca au disciplina optionala lb. engleza, si asta ma bucura, o sa invete sub forma de joc si cantec, nu vor scrie pana in cls. a III-a, cand le va fi introdusa ca lb. straina, si abia atunci vor avea manual.
Ne costa destul caietele speciale
, nu le vor face uniforma, doar vestute, pe comanda, o sa vina o firma sa hotaram modelul si culoarea. Cam atat despre scolarelul meu, ca deja v-am facut capul mare de dis de dimineata.
Mire, sa-ti traiasca finuta, frumusica foc.
Miki, spor la facut zacusca, sa ne trimiti si noua sa gustam
.
Canne, nu te mai enerva, o sa vezi ca se va rezolva totul. Gandeste pozitiv
.
fetele!
http://community.webshots.com/user/viki39
july_g spune:
Neata fetele!
Vicki, saru-mana pt cafea! Se necesita! Ma bucur ca ai gasit o invatatoare buna. In zilele noastre sunt raritati!
Mirelus, sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa!Frumusica foc!
Ramona, ca sa trec pe la Miki si sa ajung apoi la voi, trebuie sa am nervi de fier, mama draga! ca mie nu imi place sa merg mult nici cu trenul nici cu masina. Nu mai bine ne dam intalnire direct in Bucuresti? ce zici Miki? Sau mai bine treci intai pe la mine, ca tot zicea Ramona ca esti harnicuta foc!
Anne, Missy face cezariana. Asa repede sa ii dea drumul din spital? Oricum, noi speram sa fi fost totul bine si asteptam vesti despre a 4-a fetita nascuta "sub atenta noastra supraveghere"
Fetele noi deja ne-au abandonat? Mai o fi ceva cu noi? Ca vin fetele, se inscriu si nu mai dau semne de viata!
va pupicesc si o zi usoara!
http://community.webshots.com/album/560758859IVVwPS