BLOCUL MA AMENINTA!!!!

BLOCUL MA AMENINTA!!!! | Autor: gabivalceanu

Link direct la acest mesaj

Sa va zic: stau la casa, intr-un cartier nou de case. In stinga mea, este un pamint de 2000mp pe care se vorbeste ca s-ar construi un bloc de locuinte(!!!). E voie, chiar daca afecteaza lumina directa a soarelui si intimitatea? Eu stiam ca nu...dar s-au mai construit niste blocuri printre case in Pitesti. Legea ce zice? Deja imi rod unghiile, ma si vad adunind mucuri de tigari aruncate d ela balcon in curte...

Multam de pe acum,
Gabi si Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daca le da autorizatie de contructie...asta e, n-ai incotro.

Sunt multe cazuri din astea si in Bucuresti, unde au gasit un petecut de teren au tras un bloc inalt, nu conta ca e aproape lipit de celalalt bloc.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

spune-mi te rog si mie despre ce zona este vorba ,ca am si eu un teren in gavana si vreau sa construiesc o casa,dar mi-a spus cineva sa mai astept ca s-ar putea sa se construiasca blocuri pe acolo. am oprit constructia si astept. este cumva aceeasi zona ?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

se poate cu blocu';si cu mucurile de tigara si fara soare.orice se poate pt. unii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

daca stii sigura ca se construiesc blocul ala, vinde casa pana mai are valoare!
parerea mea.

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Haideti c-am aflat: n-au voie sa faca bloc, decit cu acordul vecinilor sau pastrind media inaltimii caselor, deci maximum 3 etaje... Daca asa e legea, m-am linistit, ca fie si cu autorizatie smecherita, acum ca stiu ca n-au voie, ma tin de ei (chiar si oficial, dac-o cer).

Casa n-as vinde-o... dupa cit suflet si bani am pus acolo... nici gind!

Elyda, e vorba de gavana, pe platou, pe grigorie leu, sus, linga padure. Intereseaza-te si tu la primarie si vezi ce zic (ai grija,daca ai pamintul mai jos, inspre blocurile vechi au voie, ca ei calculeaza media inaltimii!). Succes la constructie! (mai stii? om fi vecine...)

gabi si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

eu am teren pe str.petre ispirescu sus langa padure si am inteles ca si pe acolo bantuie un smecher care vrea sa construiasca blocuri.de teama am sistat constructia ca n-am nevoie de bloc in "coasta " mea ca eu vreu sa scap de asa ceva.

dana

Mergi la inceput