Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 20
OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor.
mary, spune-mi te rog cu cine ai facut inseminarea, unde si cum a fost exact..Ai facut stimulare inainte? eu voi face in luna oct inseminare si vreau sa stiu cat de multe..
te pup si astept ceva vesti (daca vrei/poti)
montytaiana spune:
andriushca si daca ar fi fost avort menstrual inseamna ca acum tr sa iau neaparat ceva de sustinere, nu?
inseamna ca am fost pe aproape?
oricum sunt cat de cat bucuroasa - azi am fost la eco si am 2 foliculi pe OD 17.5 si 14 In Z12 sunt azi
endometrul e de 9.5 mm
DL dr a zis ca stau foarte bine luni la ora 8 fac IAD
RalMar spune:
Si eu am citit prin mai multe locuri ca at. cand apar probleme cu CM poate fi vorba de un avort.Cred ca e bine sa iei tratament de sustinere, pentru orice eventualitate. Din cate am inteles, de obicei dupa IA se da oricum acest tratament de sustinere, pentru a mari sansele de reusita. Multa bafta la IA.
mary_81 spune:
OanaMar am facut ieri la dr. Puscas la Cluj.
Nu am facut stimulare. La mine probl este sotul. eu am avut 3 foliculi si endometru bun. Vedem cum vor fi rezultatele si la urmatoarea IA daca va fi nevoie voi face si eu stimulare, dar asta cum decide medicul.
mary_81 spune:
RalMar mie nu mi-a dat nici un tratament. Sa incerc sa iau ceva de una singura, puteti sa imi spuneti ceva ce as putea sa iau fara sa fie problema? Va multumesc anticipat 
RalMar spune:
De obicei se ia acid folic (si inainte si dupa IA), magne B6, astea le poti lua fara sa intrebi dr. ca nu au de ce sa-ti faca rau si am mai citit de duphaston (asa mi-a zis si mie dr. ca face bine si la sarcina), utrogestan, pregnyl, dar de astea trebuie sa intrebi dr. sa-ti stabileasca dozele.
miruna79 spune:
Fetelor haideti cine are mana buna si deschide noul topic ca sa nu ni-l inchida moderatori.
Pup toate fetele.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
stamate spune:
andriushca, ginamaria, montytaiana-va multumesc mult de tot fetelor si va tin pumnii la toate, va pupic dulce

, sper ca in noul capitol sa avem toate reusite, sa vedem 2 liniute ..doamne ajuta

lara20 spune:
cine poate sa ma ajute si pe mine cu un raspuns:ati auzit ca dupa inseminari poti sa te alegi cu ceva infectii??????????de vreo 2 saptamani am niste dureri groaznice,mai ales noaptea,parca in uter si la ovare m-ar intepa cineva cu ceva,e o senzatie super nasoala si in momentul in cre ma apas jos pe burta ma doare de mor!!!!!!!!!
va rog daca a mai patit cineva sau are habar despre infectii dupa inseminare sa-mi spuna si mie!
multumesc!!!!!!!
va pup si tin pumnii celor care urmeaza sa fie inseminate!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()