Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

BUNA FETELOR..wow dar ce ati mai scris pe aici, ma bucur , eu am fost in concediu undeva la tara, si acum am revenit iar la nebunie....sap viitoare fac IA nr 2 la giulesti cu dr cocei, sper sa fie cu mai mult noroc, luni ma duc la eco, sper sa fie bine., mult succes la toate fetele si celor noi, va pupacesc pe toate si va tin pumnii, sa dea DD sa avem o toamna rodnica.
Ginamaria-in legatura cu intrebarea ta, este adevarat ,si eu la fel dupa prima inseminare de luna trecuta CM a fost foarte abundent si a durat mai multe zile decat de obicei, cu cheaguri si dureri de burtica, nu stiu de ce, luna asta a revenit la normal, trece dar mai greu asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iar in ce priveste CM -ginamaria- tin sa iti spun ca eu de obicei il am f abundent, uneori cu geaguri, si ma tine 4 zile pupernic iar z5-7 cate un pic, mici pete, scurgeri, etc. si de obicei prima zi e groaznica imi vine sa ma taresc pe jos de durere
dar am obs ca daca fac sport in luna respectiva nici nu simt cand imi vine, nu ma doare nimic
intradevar in prima luna cand am luat stimulare si am facut IA ciclul mi-a venit ca de obicei fix la 28 z dar a fost ireal de rosu, o culoare foarte aprinsa, puternica si parca mai abundent ca de obicei, insa a tinut fix 4 zile, la urm a mai fost ca de obicei cu diferenta ca mi-au venit anapoda 29 ( a2-a IA)-30 si chiar 31 zile, ultimile doua nu am mai facut stimulare sau IA a fost perioada de concedii la Giulesti
sper ca ti am fost de folos pupici

Mergi la inceput

bine ai revenit stamate
ce repede a trecut parca vara asta
tu urmeaza sa faci IA2 eu IA3
multa bafta

Mergi la inceput

pe mine la CM ce au urmet stimularii si IA nu m-a mai durut burta in schimb mi-a fost f rau, cu stari de voma cam cu 3 zile inainte sa imi vina, de credeam ca ori mor ori sunt gravi
n-a fost nici una nici alta
pupici tuturor
am atatea emotii, sper sa fie bine maine, in loc sa ma culc sa ma odihnesc stau pe poate mai aflu ceva
pupici si o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

acum m-am linistit.Va multumesc si va doresc succes........
MONTY se pare ca in curand va incepe perioada aceea in care ne vom tot intreba ESTE sau NU ESTE?si eu merg maine la medic si de maine incept stimularea...sa vad ce imi zice ce sa iau.......
STAMATE iti tin pumnii pe luni sa fie bine.............defapt sunt convinsa ca va fi bine..

Mergi la inceput

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desenata spune:

Si eu fac inseminare ciclul acesta, in Toronto. Cum se procedeaza in Romania, te tin la pat dupa aceasta procedura sau va trimit la plimbare imediat?
Aici asa fac. Te tin 5-10 min in cabinet, dupa aceea 15 min in sala de asteptare si dupa aceea poti sa mergi acasa, Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

neatza fetelor!
bafta multa pt toate proaspat-inseminatele, cat si pt. cele care urmeaza sa faca sau sunt deja in partea a doua a problemei: lunga asteptare.
fetelor care ati observat ca ciclul urmator dupa prima IA a fost mai abundent, plus greata, etc, eu cred ca ati avut avort menstrual. poate a incercat sa se prinda acolo ceva si nu a reusit.
stamate, bine ai revenit!
chiar ca a trecut rpd vara asta...
desenata si aici tot asa, depinde cat de aglomerat este, te tine un pic intinsa, de la 10-15 minute la jumatate de ora. bafta la inseminare!
va pup pe toate.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Neatza fetelor
Sunt nou venita la inseminare dar va citesc de mult.
Bfta multa si din partea mea celor care urmeaza sa faca IA si celor care au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Fetelor dupa IA te doare prin burta? Gen ca si la ovulatie, (intepaturi de ovare) sau durerea poate fi chiar de la ovulatie?

Mergi la inceput