La a cata intilnire este normal sa ai sex?
Raspunsuri - Pagina 5
sunshine_rox spune:
Mi-a placut raspunsul tau Notequisto; cam ai dreptate in ce priveste conceptia barbatilor despre ce trebuie sa faca sau sa nu faca femeia. Eu am un grup de prieteni de vreo 10 ani de cand eram prin liceu si majoritatea sunt baieti, asa ca mai aflu detalii si de cealalta parte a baricadei.
Acum revenind la ce spusese Lemoni, nu exista o regula. Eu am fost mai libertina de felul meu si un pic mai baietoasa in sensul ca nu stateam dc ma parasea vreunul sa dau apa la soricei nu stiu cate luni.
Am avut si prieten care ma asteptase vreo 7 luni pana sa ii dau unda verde si care m-a parasit dupa prima experienta si am avut si prieten cu care am fost poate de la a doua intalnire si a durat. Cu sotul meu spre exemplu nu am asteptat nu stiu cate intalniri, a fost dorinta reciproca initial si prima partida ca sa zic asa a fost dupa vreo 3 zile dupa ce l-am cunoscut, nici nu m-a parasit dupa si mai avem si vreo 4 ani in spate. Asa ca nu e o regula. Poate nu i-a placut aluia ceva legat de ea in acel moment. Si eu l-am parasit pe unul pt ca nu imi placeala capitolul asta. Si vorbisem vreo 4 luni inainte. ne intelegeam bine pe toate planurile, dar la capitolul asta nu mergea si basta. Asa ca ne-am vazut fiecare de drumul lui. Intr-adevar putea sa ii raspunda la telefon, dar poate prietena ta i-a dat atat de multe sms-uri inact l-a speriat si a considerat ca decat sa ii spuna niste minciuni frumusele ca sa ii menajeze orgoliul mai bine nu raspunde
Lemoni spune:
Sorry am fost plecata din oras pt cateva zile asa ca nu am putut sa va raspund.
Va multumesc pt ca mi-ati raspuns , se pare ca prietenei mele i-a trecut si a invatat lectia , sa numai puna botul chiar la tot ce ii spune un tip pe care abia la cunoscut , mai ales ca v-am zis aici cam asta e regula a 3 a intilnire si atunci baietii astia nici nu muncesc prea greu sa te vrajeasca ,3 zile e floare la ureche sa fi barbatul ideal asa ca daca incep de luni pana joi ai pe una in pat, iar in weekend trebuie sa fie liber sa o ia de la capat!!!!
Ce am omis sa va spun ca el este clientul nostru de la o companie mare si ei au discutat foarte mult in astea 3 saptamini daca sa mearga mai departe cu relatia sau sa se opreasca inainte sa fie ceva intre ei , la care el a spus ca vrea sa aiba o relatie cu ea ca ii place ca se potrivesc asa de bine vrajala ........ iar compania unde lucra el ne suna de 20 de ori pe zi cel putin, saptamina asta nu au sunat nici odata!Upssssss sa speram ca nu are legatura intre ei doi , ca o sparge sefa.