La a cata intilnire este normal sa ai sex?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Imi imaginez ca prietena ta s-a simtit foarte jignita,dar in fond,baiatul ala poate doar asta voia si ar fi facut la fel si daca se culca cu el dupa a zecea intalnire,sau a cinspea

pe mine ma distreaza kestia asta cu "baiatul doar asta vroia".
Cum adica "doar asta vroia"?
Vroia sa se culce cu ea...ok...asta e natural si de inteles, toti vrem sa ne culcam cu cineva, barbati sau femei. Si ea a vrut, doar d'aia a si facut-o.
Da' sa afirmi ca e un scopul sublim al unei relatii sa te culci o data cu una si dupa aia, normal, o lasi, ca "ti-ai atins scopul", este caraghios. Sintem oameni, nu trofee. Nu petreci o noapte cu una doar ca sa ii atirni bikinii pe post de coarne de cerb, pe perete.... intre diplome...
A lasat-o balta pentru ca nu i-a placut de ea. Daca ii placea, isi mai "atingea scopul" si a doua oara. Si a treia, eventual....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hai Elise ca aici nu sunt de acord cu tine.Poate fata i-a dat de inteles ca vrea relatie serioasa,el nu voia.Dar daca a stat o data..de ce nu?? Si de ce sa se complice apoi cand el nu voia relatie serioasa???Poate a fost buna la asternut,dar el uite ca n-a vrut mai mult de atat si de aia a disparut in ceata,nu ca i-a pus chilotzii intre diplome si n-a mai avut nevoie de purtatoare.
PS Si eu nu pomenisi pe nicaieri de "scopul sublim" asa cum ai scris ca am afirmat.Eu m-am referit la altceva prin "scop"...de fapt nici n-am pomenit cuvantul scop si ideea de baza a postarii mele a fost chiar opusa celei ce se deduce din comentariul tau,dar asa e cand se citeste un rand da si doua ba.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

tu ai zis "doar asta vroia".
Adica vroia doar sa se culce cu ea.
Nu?
Am citit eu gresit?

In rest.... n-as fi asa de sigura ca a dat bir cu fugitii imediat dupa ce au facut sex doar pentru ca a realizat ca saraca fata vroia o relatie serioasa. Ciudat cum de n-a realizat inainte... a avut o revelatie divina exact atunci?

Altfel, daca unui barbat ii convine "experientza", parerea mea e ca mai devreme sau mai tirziu revine. Sau macar incearca. Oricit n-ar vrea el relatii serioase.
Sigur, e posibil ca dra sa aiba vreo surpriza si peste nspe luni, ca mare e gradina Domnului. Si caile batute sint mai simple. Daca a reushit o data, posibil sa incerce si a doua oara. CInd si-o aduce aminte.
Asta, daca i-a placut de ea.
Daca nu, nu....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca i-a placut, foarte bine, era mai rau daca nu-i placea.
daca tipul n-a dat nici un semn si nici nu da, asta e. bine ca a scapat acu.
eu as sugera ca la alte intilniri sa nu mai povesteasca de relatii anterioare. asta da o plictiseala la sexul masculin ...
si are dreptate Elise, se poate sa revina intr-un moment de deruta. atunci o usa in nas e tocmai potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Eu cred ca ea e ofticata ca s-a "umilit" si l-a sunat ea dupa ... si ca el a lasat-o cu ochii in soare... Daca ea stia ce avea el in cap, probabil ca nu-l mai suna nici ea. Dar acum ii e ciuda. Si mie mi-ar fi...

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ori nu a placut-o in pat, adica cum arata, sau cum face sex, ori are pe alta si sexul cu prietena ta a fost asa, o chestie intre 2 certuri cu iubita oficiala..ori aplica o tactica de a o spala pe creier pe amica ta si sa o umileasca nitel, sa o fiarba..ori.nah..o fi insurat. mai stii...:)) ori el a luat-o simplu, ca pe un sex ocazional, la care a prelungit nitel vrajeala cu niste sms-uri amoroase...

cat despre intrebarea ta de la final, eu as zice ca dc te oferi usor unui barbat, exista riscul sa-i schimbi de la inceput, tu singura, parerea despre tine..la modul, ca te dai asa usor, deci te poti da oricui asa, sau esti disperata, sau nimfomana..sau...asta dc iti pasa de parerea lui!!! ca dc ai chef de sex si iti place individul, iti asumi orice si nu te inter parerea lui. o faci si gata!

dc te inter parerea lui si urmaresti o relatie de lunga durata, eu zic ca ar fi select sa stai nitel in expectativa si sa vezi cam cum decurge istoria, cam ce vrea si el, sa-l fierbi nitel asa, ca oricum e mai placut chinul ala initial..atractia aia amanata..;))))e placut si pt tine, ca femeie si pt el, ca se simte provocat si intaratat..ma rog, un joc cool pt amandoi. pluc ca iti dai timp, ca femeie, sa iti dai seama dc barbatul ala pe care ti s-a pus pata sufleteste, se merita.

repet, dc iti place numai animalul din el si stii precis ca nu o sa ai texte de sentimente cu el, unda verde...nu vad pt ce ar trebui sa meditezi atata la parerea lui despre ce faci tu.

eu cred ca amica ta si el au plecat de la inceput de la premise diferite: el voia sex ocazional cu nitica vrajeala drept preludiu, iar ea voia o relatie asa in general si l-a luat pe el drept "pretendent" si si-a luat tzeapa. eu zic ca el a reactionat destul de firesc. nu este chiar obligatoriu de stai de explicatii la fiecare despartire....
dc ii raspundea la telefon sau o suna, ii dadea sperante false. e mai bine asa.
ea trebuie sa invete din asta si sa mearga mai departe, fara sa se mai simta ranita in orgoliu, pentru ca in nici un caz nu s-a intamplat tragedia secolului.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by Elise

[quote]Da' sa afirmi ca e un scopul sublim al unei relatii sa te culci o data cu una si dupa aia, normal, o lasi, ca "ti-ai atins scopul", este caraghios. Sintem oameni, nu trofee. Nu petreci o noapte cu una doar ca sa ii atirni bikinii pe post de coarne de cerb, pe perete.... intre diplome...

Ai dreptate ca e caraghios. Dar ai fi surprinsa cati tipi de 20-25 de ani gandesc EXACT asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mai dar poate chiar a fost numit ambasador in Mali !

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Unele femei isi inchipuie ca daca s-au culcat cu un barbat, gata.. au o relatie. Da, o relatie de sex ocazional, poate. Daca el spune ca o iubeste de-i sar ochii din cap, si ca nu mai poate fara sa faca sex cu ea, atunci da. Cica ar fi implicati intr-o relatie. Dar altfel??? Zau, m-a apucat si rasul. S-a culcat cu unul (porcul, misoginul, nenorocitul etc) care n-a mai sunat-o ( io cred ca lui nici macar in pat nu i-a placut de ea, ca altfel suna, iti zic eu), si acuma gata, il baga in sedinta :))
Daca facea si el la fel? Daca deschidea un subiect de genul" bah frate, am cunoscut=o pe una, nimic de zis, bunutza, m-am intalnit cu ea de 2 ori, friptane, clar de luna, tinut de mana, si a treia oara, zdrang! I-am pus-o. Numa' ca nici n-am apucat sa ajung acasa, ca m-a omorat cu sms-uri, telefoane si d-astea." Ce i-ar fi zis atunci toata lumea? "fugi frate, cat poti, ca asta asteapta cu rochia de mireasa in dulap!"

Barbatii au nevoie sa decanteze ceea ce li se intampla. Se poate sa aiba o revelatie a doua zis pe buda, sau a treia zi in timp ce se uita la meci, dar cand isi da seama daca vrea sau nu o femeie pe termen lung, pai poate sa se dea ea in fund si-n cap, ca n-are ce sa ii faca daca nu o vrea. Plus ca barbatii se sperie repede. Femeile-s masochiste "ei, bea si el ca e suparat, a batut=o pe fosta pt ca era aia nebuna, e depresiv pt ca e poet" si tot asa... La barbati e simplu: e buna? e buna. vorbeste mult? nu. Se misca corespunzator? se misca. Daca deschide gura in public, te face de ras? nu. E mai desteapta ca tine? Nu. Iti vorbeste mereu de sentimentele ei? nu. bun, atunci sun-o si scoate-o undeva. Daca raspunsul la oricare dintre intrebari este DA, atunci scad sansele individei de a fi invitata pe undeva. Fiecare raspuns DA poate fi contrabalansat cu urmatoarele: tzatze mari, blonda, incredibila in pat, tzatze mari.

culese din intelepciunea fara de sfarsit a masculilor pe care cu onor ii numesc prieteni :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O parere scurta de mascul:
Revizuieste-ti "prietenii"

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput