Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Markus Alexander, Andreas Johannes si Kevin Michel...sunt bebitzele mele, cele obraznice.
La noi e tare frig, ma preg de plecare la biserica la Mannheim, ca e mare sfintire si am facut prajituri multe-multe, si mi-e groaza sa plec cu bebeii ca tare e frig, trebuie sa-i imbrac cu haine de iarna. va pup si macar voi sa va mai bucurati de vreme faina

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Miki, au nume tare frumoase piticii tai!
Pai imbracati-va gros, ca o fi si in biserica frig! la noi e soare, nu am iesit inca afara, dar imediat plecam si noi la socrii.
Mie imi merge mult mai bine cu gatul, dar saracul Marc inca tuseste.
Am facut cremsnitul, azi dimineata ma bucuram ca am slabit 1.4 kg de cand am inceput, insa azi voi manca totusi 2 bucati, nu am luat micul dejun si deseara nu mananc nimica.

pupici la toate si o zi buna!

Claudia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate tuturor!
Nico, si noi avem amigdale mari. Robert ambele, Lili numai una. Dr de la gradi si de la scoala ne tot trimite le ORL, eu tot le transmit ca am fost deja, si mi-a zis orelista ca amigdalele care sunt doar mari, nu-s de operat, daca nu raceste des copilul.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza, haideti la cafea!
miki, felicitari si tot asa mai departe!
claudia, mama saraca nu a mai avut timp sa ma dezmiarda si pe mine ca au fost alti doi in fata mea la coada. si azi dimineata la 5 a si plecat acasa ca nu putea sa-l lasa pe tata mai multe zile singur acasa.multa sanatate la puiutzi!
la noi am luat-o si eu intr-un final, am sperat ca scap fara dar n-a fost sa fie. imi curge nasul tare de tot, stranut intruna, ma doare capul si cam atit. sotul tuseste tare, cred ca-l si trimit la dr, mai mult ca sigur ca are bronsita dupa urechea mea. robi mai are muci, am terminat antibioticul, mai tuseste doar un pic dar cred ca e din cauza mucilor. krisztina mai tuseste si ea un pic in rest e ok, are baterii noi care nu se consuma niciodata.
nico, cu amigdalele si krisztina la fel: la ea in stare normala sunt mari, mai ales dreapta si putin rosii, pediatra zice ca e culoarea de iarna. orl-ista a zis ca daca tot va face amigdalite repetate atunci vor trebui scoase.multa sanatate va dorim la toti sa treceti cit se poate de usor peste racelile astea!
gabi, vad ca doi orl-isti au zis acelasi lucru! asta e mare lucru, ca de obicei doi dr au trei pareri. voi cum stati cu racelile?
fug ca urla robi, incerc sa revin! sa aveti o zi si o saptamina buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

In primul rind sanatate bolnaviorilor.
La noi e un frig de numa,imediat ma duc sa-mi caut cizmele ca mi-au inghetat picioarele pina la scoala si inapoi.
Si pe la noi raceala e in floare,mai ales la Andrei.In weekend am stat in casa sa nu i se complice, dar acum l-am dus la scoala ca nu mai poate lipsi ca si la gradi,oricind.
Eu sint mai bine cu stomacul,am luat medicamente la greu si inca mai iau ranitidina vreo 2 saptamini.
Pupici la toate inginerele .

Mergi la inceput

multa sanatate la andreiutz! si tie gabi la fel!!! dar ce ai la stomac, ulcer sau gastrita?
si la noi e f frig, la ora 8 erau -3 grade! brrrr!!! pai la noi temperaturi din astea sunt pe la sfirsit de decembrie de obicei
acum vad ca s-a mai incalzit, sunt 0 grade!!!!
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

cu raceli suntem o.k. deocamdata, insa Lili mi-a facut ieri dupa masa un pic de febra, sa vedem, incotro o ia astazi. Oricum, am indopat-o cu medicamente, peste jumatate de ora era o.k. Bagam la greu oscillo, nurofen si umckaloabo.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

gabik, ce e acea ultima chestie care ai scris-o? ca n-am habar. e ceva medicament sau "buruiana", ceva?
multa sanatate, sper sa nu fie nimik urit!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna ziua, ingineri!
Am venit si eu acasa si am dat de iarna in toata regula! ce ciudatenie, nu-mi mai amintesc demult un octombrie atat de friguros!
Acuma ce-ati scapat de gripa, numai buna ocazia sa o faceti din nou asa ca aveti mare grija!!!!!!!!
Va pup! O sa pun si pozici cand o sa fac rost de ele, ca n-am avut aparatul foto la mine si trebuie sa culeg pozele de pe la altii.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am schimbat capitolul
continuarea aici

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput