Ingineri fosti, viitori....(13)
Raspunsuri - Pagina 19
katik spune:
oare ce-o fi cu inginerele? sunt f. ocupate bag de seama.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
misha-germ spune:
katik, e mare lucru sa te poata ajuta cineva, ca stiu cum este.
Daca nu erau ai mei la mine cred ca tampeam
si ma dadeam si cu capul asa..
Eu am terminat scoala sap asta si am luat si doi de 1 la teste, adica 1 inseamna 10 aici si sunt mandra ca nu sunt chiar afoana...si raceala a trecut, Alex s-a acomodata la gradi, si chiar ii place...l-am pacalit ca daca merge se va face doctor si el vrea tare mult sa se faca, asa ca...
In rest suntem ok, celelalte bebine sunt putin racite si tusesc, dar le dam numai sirop, ca numai in cazuri grave se dau antibiotice. In tara stiu ca ne bombardau doct chiar de la debutul bolii.
va pup
miki-mami de trei muschetari!
Gabi_K spune:
Miki felicitari pt notele bune!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
hcclara spune:
Salutare fetele, ce faceti?
Kati, ce bine de tine, si eu as vrea sa vina mami, dar mai am de asteptat pana in februarie!si cu Marc al meu a fost asa ca a cazut sub apa la prima ora, iar apoi n-a mai vrut sa faca absoult nimica, asa ca noi am intrerupt pana in mai anul viitor, si pe de o parte ma bucur ca acum e Marc tare racit si am fi pierdut orele platite.
Miki, felicitari pentru cei cei doi de 1! Bravo! Weiter so! Sper sa iau si eu testul asta luna viitoare ca sa ma fac si nemtoaica acuma daca se poate!
Noi tot asa, cu muci, raguseala la Marc, tuse, cred ca nu mai vor virusii sa plece de la noi! Mie parca mi-e mai bine cu gatul, nu complet, dar spre bine!!! Si am fost nervoasa ca nu merge internetul, drept pentru care m-am ratoit la al meu consort!!!
un weekend placut tuturor!
Claudia
POZE
aurora56 spune:
Buna inginerele !
Am revenit si eu dupa o pauza destul de lunga .La servici s-a stricat unitatea centrala si acasa nu am avut acces la calculator.Am cam fost ocupata cu terminatul curateniei in baie ,zarzavaturi si alte alergaturi.Azi este urat la noi in orasel si nu mai iesim nicaieri (de obicei ieseam undeva la iarba verde sau la gradina).
misha-germ spune:
Claudia , frumoase poze...unde ai fost la mare?
cred ca azi ati iesit din casa, poate e vreme faina...de nu mi sunteti pe net, la noi e tare urat, bärrr avenit gerul
va pup
miki-mami de trei muschetari!
nma spune:
Claudia e bun si locul doi. Felicitari!
Kati la noi e destul de ciudat cu amigdalele. Mai tot timpul sunt rosii si foarte mari. Medicii mi-au recomandat sa le scot cand face trei ani dar eu nu am vrut.
La cate ai tu pe cap ma mir ca mai ai nevoie si de cura de slabire. Eu cu burtica am probleme dar e greu de dat jos fara abdomene.
Intre timp am aflat ca e mai bine panadol decat nurofen sub 3 luni, dar un alt pediatru nu recomanda decat la febra asa ca nu ii mai dau.
Eu de la Avene am luat un sapun pt baita. Pacat ca sunt asa de scumpe produsele lor.
Am mers si eu la palatul copiilor sa-l inscriu pe Alex la dans sau karate sau ce o mai fi pe acolo. M-am certat cu doamna de la dans. cand i-am spus ca are 4 ani mia spus "ce doamna vreti sa va cresc eu copilul?". Deci inca o data regret ca stau in acest oras.
Kati o sa ii placa Krisztinei pana la urma. Trebuie sa aveti rabdare. Alex ar sta numai in apa. Cand am fost la Calimanesti sarea de pe margine in apa mare.
Engleza face si Alex. Dupa 3 sedinte el nu stie decat "boy". L-am mai invata noi cate ceva dar nu-i sta lui capul la ele.
Miki felicitari pt cele doua note de "1".
A inceput si la mine scoala dar nu cred ca voi merge prea curand. Nici macar nu imi stiu orarul.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
a venit raceala si pe la noi. eu am bagat oscillo la greu si acum sunt mai bine. am avut noroc caci azi a dormit pitica in casa si m-am odihnit si eu.
lui alex acum incepe sa-i curga nasul desi ia sio el oscillo. si andra ia acelasi tratament. sotul e pe paracetamol.
desi a urat si la noi ieri am stat afara cu strumfii mei 4 ore. a plecat bona intr-o excursie si am profitat de timp ca sa-mi rasfat copii.
si azi ne-am plimbat o ora desi batea cam tare vantul. eu incerc sa ii scot mereu indiferent de vreme.
vad ca s-a terminat meciul. inseamna ca imi vin baietii acasa caci sunt la niste prieteni. andra doarme de ceva vreme. vad ca ma descurc foarte bine cand sunt numai cu ea.
noapte buna.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hcclara spune:
na salut fetele, ce faceti?
s-au culcat copii nostri in sfarsit, am crezut ca adorm eu inaintea lor!
Marc tuseste tare rau, cred ca luni merg cu el la dr sa ne treaca pe antibiotic,i-am si dat cateva acuma seara ca asa m-a enervat de rau, nu vrea ceai, nu vrea miere, nu vrea bomboane de tuse, nu vrea nk...pai cum sa-i treaca atunci? l-am articulat putin si am tipat la el, of ce mama rea sunt, mi-a parut rau si am plans apoi, dar nu mai stiu sincer ce sa fac sa-i fie bine!
Luca e bine, l-am auzit numai azi dimineata tusind putin. Eu am fost prin oras acum seara, ei au fost plecati la socrii. In sfarsit, am achizitionat si eu un termometru calumea, e bun si sunt multumita.
Si o sapcuta pentru Marc, dar vad ca ii sta bine si lui Luca, poate ca ma duc saptamana viitoare sa-i iau si lui ca mai era una un nr mai mic, daca nu se termina.
Nico, multumim, dar noi speram ca de data asta sa fie al nostru cel mai mare! poate la anul!!! sanatate la pitici si sotiorului!
La noi in casa, singurul care e inca sanatos e barbatu-meu!!!
Miki, in Mallorca am fost acum o luna, a fost fain si cald, nu ca in Deutschland! insa vad ca toamna asta e tare frumoasa!
Maine mergem la socrei, insa dimineata dupa ce ma trezesc fac un cremsnit, bun la cura de slabire, am foi si expira luna viitoare asa ca trebuie sa le fac, sunt aduse extra din ro, aici nu gasesc de cumparat! insa nu mananac numai o felie, restul il iau la socrei, iar de luni ii dau inainte iar cu cura!!!
Kati, cum e cu mama? te dezmiarda putin? ce bine de tine...copii ce fac?
pupici si o duminica placuta!
Claudia
POZE