Cafea cu aroma de femei - 6
Raspunsuri - Pagina 15
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da, chiar am snitel cu cartofi piure si cu iaurt.
Numa' ca-s greu de incalzit.
Te bagi?
PS: Ai vazut ca am schimbat semnatura, nu se mai rostogoleste nimeni.
Adina + Olivia Q1.04
Ma bag in cuptorul cu mw.da' acu-s satula,dar nu de tine.Tu nu te culci?Mie nu mi-e somn,dar ma gandeam ca mergi maine la tara.
A_Iulia spune:
Mai stau pana la 1.
Ca doar n-am termen maine, o sa plec pe la 10, ma intorc pe la 5.
La 7 e cu gasca.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Azi am vazut la Practiker niste litografii reusite dupa clasici Van Gogh,Monet,Manet.Parca as lua cateva,ca tot ei le inrameaza cum vrei,sa mai schimb cate ceva prin casa.Sau sa iau originalele ,la vreo licitatie?
A_Iulia spune:
Sa stii ca si mama mea e fan reproduceri din astea.
La mine n-a restructurat (am niste acuarele la care tin mult).
La ea si-a luat si si-a schimbat ce avea (avea tot niste copii, dar mai mult gen Kandinski) - arata mult mai bine acum.
Daca iti plac, asta conteaza.
Nasii mei au niste tablouri mari, au dat o gramada pe ele, si care mie nu-mi plac deloc (unul din ele il numesc "vaca nebuna") - dar vezi tu, sunt exact pe gustul lor, doar combinatii alb-negru-gri, exact stilul lor.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Auzi, Wendy, ca-mi trecuse prin cap o idee 
Si-asa trebuie sa-mi fac un portret si trebuie sa pozez (cred ca in iarna) - dupa ce ma deci la ce pictor. Nu vrei sa astepti, poate iti fac cadou un portret cu bestia de mine? Ca frumoasa esti tu.![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Eu am in living 3 desene facute in tus;sunt motive florale create numai din linii.Munca migaloasa rau de tot.Le-am cumparat de la o colega de desen.La unul din ele s-a ingalbenit fondul alb dar nu ma indur sa-l dau jos ca este f. delicat.Mai am ,tot acolo un tablou cumparat de la o exp.:o mare pe timp innorat.Mi-a placut atunci dar nu ma recreaza cand ma uit la el.As vrea cava mai colorat,mai linistitor sau mai vioi.Eu mereu vreau sa fac ceva in casa,s-o mai schimb.Nu mi-e frica de culori,nu kitsch,ci vesel,cald.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Auzi, Wendy, ca-mi trecuse prin cap o idee
Si-asa trebuie sa-mi fac un portret si trebuie sa pozez (cred ca in iarna) - dupa ce ma deci la ce pictor. Nu vrei sa astepti, poate iti fac cadou un portret cu bestia de mine? Ca frumoasa esti tu.
Adina + Olivia Q1.04
Abia astept.Dar in marime naturala!Te pun in dormitor sau mai bine in fata pc,ca vad ca mai mult pe aici imi fac veacul.Nu-s frumoasa,omu' meu ma vede asa;sunt tunsa scurt,ochii verzui, buzatica.Acu' fa-mi schita.[:D
E ora 1,somn usor!
A_Iulia spune:
Hahaha. 
Frumusico, te invit la un nani. Ce zici? E nepotrivit la ora asta? ![]()
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ahaaaa ai editat ca sa-mi urezi tu prima somn usor.
Bine frumoaso, somn usor!
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Adina am citit dedicatia... mi-au dat lacrimile. Atitea sentimente, trairi si temeri... Rebiana oricum a fost tare, eu cred ca lesinam de frica sau ami rau ma gasea soatul ascunsa sub pat de teama.
Principe saru-mina ptr. sfaturi. Nu ma obosesc prea tare. Profit destul de starea mea, insa cred ca m-as plictisi sa stau efectiv.
Maru niste retete de mincaruri de la tine de acolo... mai deosebite, nu dai?
D-na W vine fetita? Vad ca Iuliana invata sa se recreeze... ca sa-si adune forte ptr. bebe 2 deci tu, esti numai buna de bebe 3 dupa vacanta asta ...
Aida am vazut si eu al subiectul tau ca intrii in borcan.. pai ce faci? Ne incurajezi pe toate si ridici moralul si tocmai tu...Hai ca mai ai doua zile si apoi trebuie sa te pregatesti de chef .... venim cu mic cu mare la petrecere. Ca trebuie sa dai de baut serios la toata lumea.
Beleutza, Fanna, Ioana, Lulu, Maadi cu scutire sau fara vad ca trageti chiulul serios. Pai noi pe cine mai zapacim cu intrebarile. Ca Principe si D-na W dau sfaturi d-alea serioase, pline de incarcatura (emotionala)... , Adina una - doua ne ameninta cu bebiti...
Va pup cafengioaice dragi.
PS. Mi-am facut baie si parca n-a mai cazut asa mult par sau asa mi s-a parut mie.
De frica imi pare mai putin.
eu - Ina
- puiutul meu