Cafea cu aroma de femei - 6
Raspunsuri - Pagina 14
wonderful spune:
Adin,io daca as avea un om ca tine,l-as lasa fara oua.Ai vrea sa stai ca Bundy,cu mana in prohab,si sa te uiti la ce vrea mushchiu' tau.Ce stii sa faci?De mancare,vreau sa spun,da-l in p. masii de plan de bishnitza,ce plan culinar ai TU?Si io stau de nevoie in buc. chiar ma mustra constiinta,atata cata mai e,ca nu le prea fac dulciuri,dar de cand vazui ca zah.,sarea,untura sunt daunatoare,sa zica mersi ca le mai pun ceva sare in crapelnita.Nu-ti mai dau plodu'.Cine-l ia?
Tu ai bucatarie?
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Adin,io daca as avea un om ca tine,l-as lasa fara oua.Ai vrea sa stai ca Bundy,cu mana in prohab,si sa te uiti la ce vrea mushchiu' tau.
DAAAAAAAAAAAA e visul meu!
Ma duc sa-mi iau un prohab
Adina + Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Tu ai bucatarie?
La mine in bucatarie se gateste mai mult pentru Vivi.
Si pentru mine sa mai gateste cate un ness.
Asta din cauza ca daca se facea mancare care Vivi n-o manca (ca nu-i place, etc) - ajungea sa se arunce integral la gunoi. Cam asa stau lucrurile.
wonderful spune:
Si,daca,te trezesti intr-o zi cu mine in fata usii tale,ce-mi dai?Un ceai te tei sa dorm bine,nu?Sau ma expediezi la buc. ca tot mi-era dor de ea?![]()
Sa nu aud de restaurant!
De ce nu-i gatesti numai ce-i place ei?
A_Iulia spune:
Ei sa n-auzi de restaurant, da' ce, ti-or pune otrava?
Am un restaurant beton jos la parter.
Sau daca vrei iti comand ce mancare vrei8: mexicana, chinezeasca, etc.
Acu' sa nu crezi ca e frigiderul gol mama draga, ai ce hali, nu mori de foame. Doar mancare gatita asa mai sofisticata nu am, da' un piure cu snitel as putea sa-ti servesc (daca ti-l incalzesti singura, ovcorz
).
A_Iulia spune:
Am o dedicatie pentru Ina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106359
Astept cu nerabdare sa citesc ceva similar de la tine (ideea de baza). Doar ca o sa fie vorba de o fetitza, nu de un baietel. 
A_Iulia spune:
Uf uf vad ca Aiduta n-a mai intrat pe aici seara asta, oare ce-o fi in sufletelul ei, nici nu vreau sa ma gandesc
Abia astept sa vina cu vestile bune de acolo, sa se linisteasca, off in ce stres cumplit poate sa fie.
wonderful spune:
Io nu vreau deloc papa sofisticata,nici nu stiu sa fac.Un snitel e f. bun.Acu' mi-ai facut mie pofta!
Tu-mi dai snitel,io-ti dau seminte si ce ti-o mai placea de prin casa.
A_Iulia spune:
Da, chiar am snitel cu cartofi piure si cu iaurt.
Numa' ca-s greu de incalzit.
Te bagi?
PS: Ai vazut ca am schimbat semnatura, nu se mai rostogoleste nimeni.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Uf uf vad ca Aiduta n-a mai intrat pe aici seara asta, oare ce-o fi in sufletelul ei, nici nu vreau sa ma gandesc
Abia astept sa vina cu vestile bune de acolo, sa se linisteasca, off in ce stres cumplit poate sa fie.
Sa nu fie nimeni in sufletul ei.Am citit la sub. ei ce a postat ea.Ti se frange inima.Eu am avut in seria asta un baiat cu acelasi diag. depistat in cl 5,uite ca a terminat 8,a luat examenul,era in remisie,se simtea bine.L-am ajutat omeneste cat am putut,note din burta,certat colegii care-i puneau note mici.Eram in stare sa-i strang de gat.Sarutul lui de la banchet a fost cel mai valoros pt. mine.Asta-i frumusetea meseriei mele,ai de-a face cu niste omuleti,nu te plictisesti niciodata.Unii copii sunt mai maturizati de amarurile vietii decat noi,adultii.