Argesence voi unde sunteti /

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by elyda
voi ce faceti?
dana

io frec ....tastatura ca s-a pus praf
mai beau o cafea, si inrest astept sa se faca 4:00 PM s-o tai acasa

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Hop si eu...nu ca m-as fi trezit acum...m-ai sunteti online??? am o gramada de munca si ...n-am chef...cine ma ajuta si pe mine??? :))Bine ai venit Andreea..o frec si eu la rece...scuzati expresia..dar mi-e si frig,cred ca o iau pe urma copilului cu raceala..Dana,sanatate copiilor!

GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

fetili...n-am chef de munca deloc! da deloc! ma strofoc de azi dimineata sa fac si eu ceva care sa justifice salariul si nu-mi iese!(pe mine ma plateste sotul meu ..asa ca-mi permit sa frec menta!!!)mai repede ma atrage sa mai schimb o vorba cu voi decat sa umblu prin hartoage.tota lumea fericita si cu lacrimi pe obraz?ma doare si capul. cred ca am luat viroza de la copii!miscare ,miscare ce faceti?!?!

dana

Mergi la inceput

eeeeiii...!!! acu'chiar ca ma supar! pai ce faceti mamicilor dati bir cu fugitii?! credeam ca va gasesc in plina activitate si cand colooooo....nimicuta! trezirea!!!la scris si la schimbat impresii de peste zi!!!

dana

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!!Azi nici o miscare???Eu sunt aici ,dar neavand cu cine sporovai....Danuto,sa intelegem ca esti la mana sotului...???? :))

Mergi la inceput

nuuuuu...e el la mana mea!(hi hi hi ).ca nu scapa de mine nici la munca !!! da sa stii ca e bine intr-un fel ca mamaaaa ce program de ...munca imi faaac euuuu !!! acu de exemplu se presupune ca eu ar trebui sa pun in ordine actele pe ultimele 6 luni! vi se pare ca ma ocup acum de ceva atat de plictisitor!? mie nu !!!daca el vrea munca vreau si eu salariu mai mare !!!

dana

Mergi la inceput

Corect,corect,impune-ti punctul de vedere..s-apoi daca ai nevoie de ajutoare -la acte referire,a nu se intelege altceva - venim si noi, ca doar suntem in bransa...offf,mama lor de acte...

Mergi la inceput

maaaaama ce lunga este luna ianuarieeeee!!! parca n-o stiam asa luuuunga ! de azi dimineata ma chinui sa fac si eu ceva cu actele din aceasta luna dar nu-mi iese de nici o culoare!o fi de la mineee... o fi de la eaaa... o fi de la eeeeii...

dana

Mergi la inceput

Lunga,lunga...cred ca v=ati "miscat" voi muuuult... :))

Mergi la inceput

ne-om fi miscat noi mult atunci d-aia nu ma mai misc eu acum deloc! ca sa recuperez!!!

dana

Mergi la inceput