Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 19
danangie spune:
Fetelor plec la munca. Diseara daca se ajunge la pagina 20 am sa deschid nou capitol. Intre timp daca altcineva vrea sa-l deschida aveti mana libera. Oricum ne "auzim" diseara. Ciao Ciao
Dana
noi
Michelle81 spune:
Carminabulina-m-au dat lacrimile citind randurile tale...ceea ce ti s-a intamplat se aseamana cu ceea ce mi s-a intamplat si mie...si eu din pacate am pierdut o sarcina la 8/9 saptamani prin avort spontan in decembrie 2005 iar anul trecut...anul trecut a fost totul bine pana in saptamana 17 cand la fel ca tine intrasem in cabinet ca sa aflam sexul copilasului nostru insa am aflat ca fetita e grav bolnava si ca va trebui sa fac intrerupere...atunci s-a prabusit totul,totul...pana in saptamana 24 am facut numai investigatii in speranta ca medicii s-au inselat insa nu a fost asa si astfel pe 25 oct anul trecut m-am internat sa renunt la sufletelul nostru iar pe 26 am nascut o fetita atat de dulce(inimioara nu i-a mai batut la nastere) de care nu ne-am putut bucura,am plecat din spital fara ea,fara scumpa noastra care 6 luni de facuse fericiti care era totul pentru noi...de atunci sufar si ma chinui sa nu innnebunesc,imi bun incontinuu intrebari ca o nebuna la care nu primesc raspunsuri...si nu pot intelege cum poate fi atat de dura viata asta!Si eu am avut burtika foarte mare si imi curgea si lapte din sani,toate astea ma faceau sa fiu confuza cu greu mai faceam diferenta intre real si ireal...As vrea sa iti pot spune ca acum la aproape un an de cand s-a intamplat sunt mai bine si durerea nu mai e atat de mare dar nu e asa...parca e si mai mare cu cat imi dau seama ca nimik nu se mai poate face acum sa o aduc inapoi,cand ma gandesc cat timp ar fi avut acum,cum ar fi fost casa luminata de zambetul ei...e greu intradevar e o durere care pe mine una ma depaseste.Eu iti doresc din suflet sa gasesti puterea sa mergi mai departe!
Pepsi-ce frumoase sunt pozele de la botez,ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit si ma bucur ca baieteii au fost cuminti(tare scump e David cu papilonul).Felicitari pentru crestinelul mititel.tu cum te mai simti,ti-a trecut gripa?Ai grija de tine draga mea!(nu m-ai auzit strigand pentru ca nu am putut sa mai strig...nu mai am putere)
Cristy74-iti multumesc pentru cuvintele tale,da imi este foarte greu...nu stiu simt ca nu mai am putere...Ma bucur ca inca nu te chinuie greata sper sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebik grasunel si sanatos!Isper sa iti treaca gripa cat mai repede!
Mav-imi pare atat de rau pentru ceea ce i s-a intamplat lui Sebi si mai ales ca acum i se misca si dintisorul...Cate griji trebuie sa iti faci acum sa nu se inatmple ceva si in ce circumstante ii va cadea dintisorul.am sa ma gandesc maine la tine sa vii numai cu vesti bune de la doctor.
Danangie-nu draga mea nu sunt chiar deloc puternica,cred ca sunt cea mai"plangacioasa"de aici de multe ori mi-e si rusine sa va mai scriu...Eu nu nu vreau sa innebunesc insa uneori asta simt...ca o iau incet razna,prea tare ma doare sufletul si nu mai gasesc sens in mai nimik intelegi?nu mai ppt fi fercita orice as avea ,orice as face...nu stiu...M-a bucura faptul ca VREI ca viata ta sa fie ca inainte si ca vei lupta pentru asta,esti o fata FOARTE PUTERNICA!
Irenecam-frumoasa"pilda"ce ne.ai scris-o...intradevar suferintele ne inbatranesc inainte de vreme,din pacate...Eu nu pot sa imi fac un carnetel al bucuriilor,nu pot...nu inca cel putin.Mersi pentru ca te-ai gandit la mine.Draga mea nu m-ai suparat cu nici un mesaj,in nici un caz.Mersi mult ca te-ai gandit la mine.
L5845-da draga mea stiu ca nu am voie sa ma las doborata dar asta nu se poate controla,cand durerea ma depaseste pot sa vreau si sa nu vreau ca nu depinde de mine.Ca am analizele in ordine nu pot spune ca ma linisteste pe deplin,doar si inainte de ambele sarcini mi-am facut analizele si au iesit bune si uite ce s-a intamplat.Stiu ca tristetea nu ajuta dar mi-e greu sa fiu vesela cand sufletul imi plange de numa...Tu ce mai faci?Abia astept sa ne spui cum ti-au iesit analizele.Cu intárziere te felicit pentru cei 7 ani de casatorie.
Alinuschka-imi pare atat de rau sa aud ca ai sinechie..of eu inca speram asa pentru tine ca totusi e bebe..imi pare tare rau...Da ai dreptate e bine sa fim noi in primul rand informate de pe net de prin stanga de prin dreapta,ca uneori doctorii nu iau in serios simptomele...Of sper sa gasesti doctorul potrivit.Nu iti fa griji,eu cred ca te ma anestezia doar nu o sa iti faca pe viu.Trei luni vor trece repede ai sa vezi si apoi o sa incerci din nou si O SA FIE BINE!In legatura cu steriletul eu zic sa mai ceri inca o opinie daca poti.
Jojo-miha-frumoase pozele tale,ai sa ii arati copilasului cand va fii mare.Mai ai atat de putin...
Miha74-ar fi usor sa putem face ceea ce vrem(no stress,multa liniste),stii multe nu depind de noi...daca sufletul e devastat de durere nu vom putea avea liniste niciodata...Eu am facut totul ce trebuie facut sa iasa perfect si iata unde am ajuns...deci regulile nu se aplica la toata lumea...
Irinabobe-testul l-ai facut mult prea devreme asa ca eu zic ca nu se ia in considerare,mai asteapta putin si sa vii cu vestea cea mare.
Catty-Doamne cred ca atatea i-as fi spus la acea"doctorita"daca imi vorbea asa...Eu zic sa mergi de acum la alta,.la astfel de"creaturi"care nici nu stiu ce inseamna pentru noi care am pierdut ingerasi,o noua sarcina...mai bine schimb-o.Nu trebuia sa te consumi deloc,trebuia sa ii raspunzi cateva sa nu te uite veci,eu una asa faceam.Mai bine fa-ti o analiza de sange sa nu mai ai nici o nedumerire.Ma gandesc la tine sa fie totul bine!
LauraIoana-imi pare rau ca ai avut o cadere,cred ca e normal...din pacate asa este vom trai mereu cu aceasta durere si com plange mereu cu gandul la ingerasii nsotrii.Incearca sa fii tare ca pana acum de dragul puiutului din burtika.
Musettepink-imi pare rau ca si tu esti in butoi si ca te doare si capul...sper sa te simti mai bine.
Diaconmaria-cred ca e normal ca cm-ul dupa chiuretaj sa nu fie "normal"dar daca totusi nu esti linsitita mai bien mergi la un control sa vezi.
Bluueyes-draga mea stiu ca nimik din lumea asta nu imi mai aduce fetita inapoi,insa e atata durere in sufletul meu incat lacrimile ies vrand nevrand...Nu te descuraja de pe acum simptomele de cm pot anunta si o viitoare sarcina si nu neapreat uratii,eu sper tare pentru tine luna asta.Of imi pare rau de sotul tau,cred ca e extrem de dureros,sper sa gasiti alte solutii decat extractia unghiei.Te imbratisez cu mult drag!
Remaliss-desi stiu foarte bine cum te simti ,ca nu esti deloc bine eu iti doresc sa te faci bine cat mai repede sa poti manca sa nu iti mai fie rau iar puisorul tau sa fie bine.Ma gandesc la tine dar nu imi gasesc cuvintele sa te incurajez,ti-as da eu putin optimism dar din pacate resursele mele sunt 0...Ai grija de tine si te asteptam cu toate sa ne scrii din nou.
C.myry -ma bucur ca ti-ai vazut nepotelul si ca e sanatos.sper ca in curand sa ne dai vestea cea mare.
Chantal-nici eu nu stiu daca ne mai citesti sau nu,dar eu inca sper ca ne vei mai scrie si sa ne spui ca esti putin putin mai bine.
Baby-r7-imi pare rau ca ti-au venit uratii.Cum mai esti?cum merge scoala?
Monysorescu-imi pare rau ca nu a fost luna asta ,iti tin pumnii pentru luna ce vine!
Va pup dulce pe toate!!
Despre mine ce sa va spun..nu sunt bine,sunt atat de trista si fiind sotul acasa acum mi-.este greu ca trebuie sa ma prefac in fata lui si tin in mine iar seara cand merg sa fac baie ma descarc acolo in baie singura sa nu ma auda nimeni,nu vreau sa il vad pe sotul meu ca sufera,desi imi este greu incerc sa nu ma vada cat de mult sufar.in rest am pierdut numaratoarea ca luna asta nu are sens ca am ratat perioada fertila,nici dupahston nu am mai luat ca nu are rost ca sunt sigura ca nu e nimik nici luna asta...iar cu incercatul parca as renunta nu mai stiu credeti.ma.Doar aici scriu si ma descarc ca in rest nu vorbesc despre ceea ce simt..of e atat de greu,as vrea sa nu mai simt aceasta durere zi de zi.sotul meu se simte mai bine,multumesc celor care ati intrebat.Va doresc o zi frumoasa!
alinushca spune:
Mai fetelor vad atata durere pe aici azi ca ma sperii. Mai ales ca acum sunt din nou la randul meu intr-o situatie din aia de port butoiu dupa mine tot timpul si ii fac verificari din ora in ora... ![]()
Michelle, offf draga oare mai iti e rezervata multa suferinta? Imi pare rau rau rau ca ai pierdut sansa luna asta. Multe persoane mi-au zis ca mai bine renunt la dorinta de a avea un copil ca atunci cu siguranta va veni cand nu voi mai incerca. Doar ca e foarte greu. Foarte greu. Sa vezi mereu colege insarcinate, sau femei cu copii mici si sa stii ca asta iti doresti si tu foarte mult. Nu stiu... poate am sa incerc asta. Poate ar trebui sa incercam...
Cum spui si tu: data viitoare, oricand va fi acea data viitoare, O SA FIE BINE.
In asteptarea lui 
Alé spune:
Mda. Si io la butoi. Motive destule... Stiti voi. Va pup insa pe toate. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
carminabulina spune:
Buna fetelor curajoase!!!
Acum mi-am pregatit actele pentru spital si am zis sa intru sa va multumesc pentru sustinere ca stiam ca ea exista. Maine dimineata la ora 8 trebuie sa fiu la cfr2 si sper sa treaca repede si fara dureri. Azi am plans toata ziua de nici nu ma mai suport
.
Va multumesc din suflet ca ati fost si sunteti alaturi de mine si de fiecare atunci cand are nevoie. L5845, IreneCam, pepsi, jojoMiha, cristy74, miha74, danangie, catty, musttepink, Blueeyes, alinushca, Michelle81 va multumesc pentru incurajari si desi se spune ca sunt de prisos cuvintele eu consider ca ele ajuta. Ajuta sa ne facem intelesi si sa intelegem iar ale voastre mi-au mers la inima.
carminabulina spune:
Pepsi, printre "miile de planuri" discutam si noi despre diferenta care va fi mica intre cei 2 copii, ca o sa ne fie foarte greu dar ce o sa ne mai distram in acelasi timp. Am citit azi mult aici la acest capitol dar in loc sa am senzatia de platitudine, de "ia uite ce des se intampla" din contra mai rau ma intristam ca parca traiam de fiecare data si cu fiecare in parte socul de a afla ca nu va avea bebe asa cum spera. Asa ca m-am lasat pagubasa.
Miha74, eu speram sa vad sexul dupa cum am mai zis. Si stii ca pe langa durerea imensa si socul puternic am mai trait si o mare doza de ridicol???
Am simtit ca cineva si-a batut joc de mine.
Ochi albastri, ce sa zic? Ca exact asta fac acum? Ma las coplesita de durere pentru ca nu mai am putere...e ceva ce ma sufoca. As fugi intr-o padure si as urla, mai dar as urla cred ca ore incontinuu. Dar asa plang ca proasta prin casa de cate ori ma lovesc sau imi amintesc de ceva care avea legatura cu acest copil.
Alinushca, multumesc! Si eu sper sa se afle ce s-a intamplat. De ce placenta a evoluat intr-un mod firesc dar bb nu. la tine ce s-a intamplat? (daca nu sunt indiscreta).
Catty si musettepink nu cred ca este cazul de vazut un alt medic. La varsta asta a sarcinii ar fi trebuit sa se vada manute picioruse cap dar acolo s-a vazut o forma ca o boaba de fasole, este adevarat mai mare decat o boaba de fasole adevarata, dar nici urma de copil.
Danangie multumesc si pentru listutza.
Michelle81 si mie mi-au dat lacrimile citind mesajul tau
. Si pentru ceeea ce ti s-a intamplat si pentru ceea ce traiesti acum. Si mie imi este teama ca nu-mi va trece asa usor de data asta...Uite acum iar plang ca mi-am amintit cum vorbeam cu mama pe 8 septembrie de ziua ei si tot in aceiasi zi sora mea avea nunta si-i spuneam ca daca nu as fi avut acel ghinion acum as fi nascut inca o "fecioara" in familie (si sora mea si tatal meu si mama sunt in sept. nascuti). Si mama ma consolat si mi-a mangaiat burtica si m-a rugat sa las durerea de-o parte ca acum am un bebe in burta si sa am grija de el 
...
Gata...de-acum privim inainte si va scriu de cum ies din spital.
Va pup!
c.myry spune:
Buna seara,
Blueeyes2003-
bine ai revenit si sper sa aduci vesti bune in curand.
carminabulina-
imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci de 2 ori prin momente asa grele. E enorm de greu sa vezi intr-un minut toate sperantele spulberate. Sa iti spuna ca nu e nimic acolo inauntru. Cand citeam am simtit din nou acele momente groaznice.
Poate e bine sa mai te duci la un control. Eu asa am facut. In fundul sufletului speram sa se fi inselat. Desi rapunsul a fost acelasi parka ma simteam mai bine. Am auzit cazuri de medici care se inseala. Si eu am fost suspectata de sarcina molara, la o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt., dar din fericire nu s-a confirmat.
Si in cazul nefericit ai mare grija cu biopsia. Eu am patit-o si nu mi-au dat proba preluata la anatomo patologica din cauza unei asistente incompetente care a uitat. Si am tot asteptat 5 sapt. rezultatul, de imi venea sa inebunesc. Si abia apoi mi-au zis ca nu s-a dat proba. Daca poti, insista si dupa chiuretak cu proba. Eu am mai auzit ca poti solicita sa duci si tu la un laborator biopsia.
Trebuie sa fii puternica si daca ai nevoie suntem aici sa te ajutam sa treci peste durerea asta.Ma rugaciune pt tine.
IreneCAM-asa e, trebuie sa nu mai punem la suflet rautatile sau pur si simplu sa le ignoram. Sa luptam pt a ne fi mai bine.
catty-
stai linistita, eu cred ca e bebe. Astept vestile de la urmatoarea eco.
cristy74-
ai grija de tine. Vremea asta asa ciudata si mie mi-a facut probleme vreo 2 zile. Tot cu lamaie si cai am rezolvat. Sanatate!
Alinushca-
din pacate nu ma pricep. Pot doar sa iti spun ca e bine sa astepti pina iti citeste medical rezultatele. Cu cititul pe net ajungi sa te ingrozesti si poate sa te ingrijorezi mai mult decit e cazul. Asa am patit-o eu cu “sarcina molara”. Multa sanatate. Si o sa vezi va fi bine. Timpul trece asa repede.
irinabobe -asa am luat si eu utrogestan. Si m-am oprit. Stiu ca dup ace ti se confirma sarcina, medicul iti poate spune sa iei din nou. Eu la prima sarcina nu am luat, dar cumnata mea a luat timp de 3 luni pina sa ramina si dupa ce a aflat a luat la sfatul medicului.
Michelle81-
nu ne innebunesti deloc. Daca te ajuta sa treci mai departe plangi si spune tot ce simti. De aceea suntem noi aici. Dar trebuie sa incerci sa te linistesti. Si faptul ca iti pui mereu aceleasi intrebari nu iti face bine. Stiu e usor sa dai sfaturi, dar vreau enorm de mult sa gasesti ceva care sa te ridice si sa te faca sa privesti inainte. Eu am renuntat sa mai caut raspunsuri. Si m-am simtit mai bine. E groaznica experienta ta, cred ca si eu as fi luat-o razna. Dar tare mi-as dori sa ne spui intr-o zi ca ai reusit sa te detasezi cat de cat si ca privesti cu speranta inainte. Nu vreau sa te mai gandesti la divort si sa spui ca nu te simti femeie. Nu e adevarat. Esti o femeie sensibila, o prietena adevarata, doar ca treci prin momente mai dificile acum.
Dar vei trece si peste asta, sunt sigura. Si vei avea si copii. Am mai zis: unele persoane obtin aproape totul asa usor, iar altele, ca si noi, mai greu, dupa multe lupte si suferinta. Dar nu trebuie sa ne dam batute!
Multa sanatate! Ma bucur ca sotul tau este mai bine.
Remaliss-
multa sanatate si
bebita sa fie bine!
Liana-
ce mai faci? Sper ca esti bine. Pupici si multa sanatate!
Alé-
si intind mana sa te trag din butoi.
danangie, musettepink, blueeyes2003, L5845, Flavia, jojo_miha, miha74, diaconmaria, monysorescu, mav, baby_r7, Laura Ioana, Ninia81, oana_oana26, slimatei, alyx, andreea16, Joahnna, mcrissa, Irda, danaflor03 - multi
si o seara buna!
Eu sunt bine! Inca nu au venit uratii, dar, desi am luat un test ca sa ii sperii ...,simt ca ma pindesc.
Si HAI STEAUA! 
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
c.myry spune:
carminabulina - Offf pina am terminat eu mesajul, tu ai raspuns. Ma rog pt tine maine, sa fii bine si sa iti revii repede.
Multa sanatate!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
blueeyes2003 spune:
Carmina
stiu cat iti este de greu si imi pare foarte rau!
Fii puternica maine,o sa fie totul bine pentru ca esti pe maini bune!
Sper sa iti transmitem toata gandurile noastre si sa te ajute macar putin sa treci peste aceasta incecare!
Multi
pentru toate fetele dragi!
Mirela
Michelle81 spune:
Carminabulina-ma voi gandi la tine maine sa reusesti sa treci de aceasta groaznica zi...sper sa nu ai dureri cel putin fizic sa nu te chinuie maine...La mine a decurs totul ca la o nastere normala si iti spun ca eram ca o nebuna nu mai realizam ce se intampla,sinteam contractiile si speram totusi la o minune,ca doar se intampla atatea minuni in lumea asta de ce nu s-ar fi intampla si la mine...asa gandeam...in momentul cand mi-au adus fetita si am vazut-o ,am mangaiat-o---si am vazut ca nu plange am realizat ca totusi asta e cruda realitate...ca fetitei naostre mult iubite nu ii mai bate inimioara desi cu cateva ore in urma am simtit-o miscand..e ceva ce nu se poate uita nicioadata...eu sper totusi ca tu sa fii mai puternica ca mine,sa mergi inainte fara sa te lasi distrusa de trecut,de ceea ce s-a intamplat...Multa putere maine,gandurile mele vor fi la tine si sper sa reusesti sa treci cat de cat....Ai grija de tine...