Cafea cu aroma de femei - 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ioana, fii atenta ca acum se poarta culoarea coniac, deci cred ca ai iesit exact cum e la moda, nu te mai fa rosu purpura

Maru, lasa telenovelele daca vrei sa se prinda fetita mai fa-ti mila si trage un , nu sunt chiar asa de miraculoasa cum crezi. Sau macar mananca mazarea aia.

Adina + Olivia 04.03.2004

Au luat si ei o pauza,mai ales el,cred ca si-a luxat-o.Daca vrei sa-l bagi in sperieti ii spui 'sex'si are efectu' invers viagrei.Omu' asta chiar poate spune ca se fac greu copchiii.

de cine vrobesti tu fata draga
puschea pe limba, auzi la ea, luxata!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Imi amintesc primul lucrusor pe care l-am comparat pentru Vivi: o salopeta roz, eram in concediu in Italia, gravida in vreo 2-3 luni.

mi se parea asa micuta. Si apoi am vazut cat e de mare: a purtat-o abia pe la vreo 7-8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, apropo, fac rost de tot ce e nevoie, doar o vizita la sex shop si gata ma dotez
Doar sa-mi dati marimile, culoarea, gradul de opacitate, striatiile si ce mai doriti

Mergi la inceput

v-am tot zis, doecamdata sunt pe contract

pe de alta parte, chiar daca lucrusoarele sunt accesibile si nu e asa o gaura sa cresti plod aici, totusi cu cresele si gradinitele stau astia tare tare prost

asa ca intai casa, aduc cate un babac in vacanta in Canada sa aiba grija de progenitura a adoua

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fumusico,

pofta mare!!

adinuto,

de ce nu avem demnitate daca postam la subectul acela? ..ne spunem si noi punctul de vedere.daca ar fi dupa cit de demn se duce un dialog in d.c ,cred ca nu ar trebui sa postam decit la "bucatarie, cafea cu aroma de femei si inca vreo doua subiecte".

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Moamaa da ce turuiti in seara asta,a-ti umplut 6 pagini.
Principe frumos puiutul tau,mandrete te baiat.

Am trecut si eu pe la subiectul cu profesorul care trebuie sa educe si m-am retras repede cand am vazut ca cineva tine sus si tare sa impuna punctul lor de vedere la toata lumea si pe deasupra ced ca vor ca toata lumea sa dea dreptate si fara contraziceri.Nasol.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

marule,

ce i s-a luxat?cum?cui?

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wendy, apropo, fac rost de tot ce e nevoie, doar o vizita la sex shop si gata ma dotez
Doar sa-mi dati marimile, culoarea, gradul de opacitate, striatiile si ce mai doriti

Si un' ti-o pui?Sau ne-o punem noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Vai ce va mai consumati cu subiectul ala... pai daca venim toate le si batem... nu??? ... sa priceapa d-le sa n-o mai supere pe D-na W a noastra.
Noi am luat un costumas galben. Merge la fetita, nu?

Si in Romania e bine sa ai un babac pe linga casa. Iar zice Adina ca n-am cordonul taiat ca vreau sa stau aproape de mama sa-mi aiba grija de bebit.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

marule,

ce i s-a luxat?cum?cui?

monica mami de print

pai Wendy facea vraji pe aici si prezicea ceva de luxare...de aia!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput