Cafea cu aroma de femei - 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ioana, fii atenta ca acum se poarta culoarea coniac, deci cred ca ai iesit exact cum e la moda, nu te mai fa rosu purpura

Maru, lasa telenovelele daca vrei sa se prinda fetita mai fa-ti mila si trage un , nu sunt chiar asa de miraculoasa cum crezi. Sau macar mananca mazarea aia.

Adina + Olivia 04.03.2004

draga mea, draga
din pacate se prinde tare repede si inca nu e timpul
acu am inceput sa ne uitam dupa case, poate ne facem curaj si ne bagam...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:

Ioana, fii atenta ca acum se poarta culoarea coniac, deci cred ca ai iesit exact cum e la moda, nu te mai fa rosu purpura

Maru, lasa telenovelele daca vrei sa se prinda fetita mai fa-ti mila si trage un , nu sunt chiar asa de miraculoasa cum crezi. Sau macar mananca mazarea aia.

Au luat si ei o pauza,mai ales el,cred ca si-a luxat-o.Daca vrei sa-l bagi in sperieti ii spui 'sex'si are efectu' invers viagrei.Omu' asta chiar poate spune ca se fac greu copchiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai ai timp 9 luni sa-ti faci curaj si sa te muti la casa noua, ca doar nu nasti instant

Uite la Ina, e in aceeasi situatie

Hai, arunca prezervativele la gunoi.

Mergi la inceput

Cine si-a luxat-o Wendy? Maru, ai nevoie de inlocuitori?

Mergi la inceput

quote:

Wendy daca mai postezi acolo jar mananci

halal educatie la copil da cu asa o atitudine ufff

dar asta-i din ciclul profesorii nu sunt buni de nimic, doctorii nu sunt buni de nimic, nimeni nu e bun la nimic in afara de mine.
O fi tipic romaneasca?

Ce mananc?Bataie sai kk?Ei si!Omu tre' sa manance de toate,dar NU de la prosti, ca ma atac.

Mergi la inceput

Weeeendyyyy potoleste-te plsssss

Mergi la inceput

quote:

Cine si-a luxat-o Wendy? Maru, ai nevoie de inlocuitori?

Esti tare1Te pomeni ca ti-o crescut intre timp!Sa nu porti tights ca unguroaicele-s patimase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara,
ce gindit Maru... faci si apoi gindesti [:))] Iti explicam noi ca sintem in prag de mutare si renovari. In 9 luni ma pot muta de 2-3 ori, cu renovari cu tot.

Fetelor am fost la Trinitex (parca as se numeste - tirg de haine), multe costumase frumoase dar nu ma indur sa-mi mai iau - cine stie la ce reutate ajung in citeva luni. Mi-am luat niste "raiati cu
burta", am luat deja un costumas de bebe galben (a placut amindoura - era galben si dulce tare) si sotului niste camasi.
Si la jumatatea sau sfertului "tirgului" ma lasara picioarele, de simteam ca m-as fi asezat pe jos.
Vad ca iar aveti program de cafelit...
Am modificat listuta Principe, l-am adaugat si pe potentialul ginere (daca o fi cazul... nu ca n-ar fi superrrrr)

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:

Weeeendyyyy potoleste-te plsssss

Potolita cu ce?Io acu' mi-s calma si mananc,nu ca tot omu' la tv ,ci la monitor.

Mergi la inceput

Sa te potolesti sa nu mai raspunzi acolo!

Ina, foarte bine ai facut ca nu ti-ai mai luat haine, iti raman mici. Doar de gravide ai voie sa cumperi. Si de bebe. Sa se potriveasca pentru fetitza.

Mergi la inceput