Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stati ca m-am lasat prinsa in jocul Randunicii-Vesele(sau energetice) si am uitat sa va multumesc:Oana.Sovi o sa dorm ca un bebelush!
Simo ai voie sa dai un telefon..hai doua!Dar sa vii repede repede caci o sa lesinam de nerabdare!
Edit:Ce concurs mey?!Stati ca eu sunt cam aiurita la ora asta!Ce concurs?Ce concurs?
Edit2:M-am prins!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

simo iti tin pumnii sa te intorci cu vesti bune si poate si cu culoarea caruciorului?

blankar13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata! Iar mi-s prima la raport!

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru sustinere si pentru mesajele voastre extrem de incurajatoare! Sunteti niste dragute si niste sufletiste toate, iar eu va multumesc din suflet! Imi doresc numai ca eu sa fi preluat toate ghinioanele in materie de medici ginecologi cu care v-ati fi putut confrunta voi, si sa se fi spart ghinionul asta maaaare acum doua zile...Oricum, Laly, ramai cu inima deschisa si fii plina de incredere, eu am fost un caz nefericit, nu inseamna ca toti medicii din lume sunt ca el! Nici pe departe!!! Iosup de exemplu este un om extraordinar, cata incredere si buna dispozitie mi-a putut insufla nu am cuvinte sa descriu, si sunt convinsa sa multi altii sunt la fel! Iti spunea si Simo, Dr. Dinu plange cot la cot cu tine de emotie...

Ioana, Alexandru Florin Anca se numeste el, de la Spitalul Municipal! Evitati, daca puteti, asta daca nu va doriti vreun tratament cu Clexane si vreo nastere prin cezariana, dublate de stres permanent in timpul sarcinii, ca, vorba aceea, sunteti bolnave, nu gravide!

Eu una inchei subiectul aici, nu vreau sa marchez pe nimeni cu ce s-a intamplat. A fost doar o experienta nefasta, pe care nu o doresc nimanui...Si gata, buna dispozitie la toata lumea, ca incepe sezonul de intalniri cu bebeii !

Ela, Valentina,, felicitari!!!! Bebei sanatosi si miscaciosi in continuare!!! Sunt mai mici, dragalasii, decat palmele noastre, imi dau lacrimile cand ma gandesc!!!!

Simo, bafta muuuulta! Tu esti mai cuminte decat mine, si vei raporta imediat dupa eco, nuuuuuuuu ? Sa nu ne tii in suspans, asa cum am facut eu! Hai, te asteptam cu caruciorul roz in prag !

Elara, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa, sa stii!

Miri, Doamne Ajuta!!! Sanatate multa multa mamei tale! Si ingrijeste-te si tu!

Naty, bine ai revenit! Cum a fost vacanta ( in afara de "mai scurta cu o zi")? Ma bucur ca te simti mai bine, asa sa iti fie de acum incolo, mai ales ca te asteapta eveniment important! Noi am stabilit nunta pe 27.10 pana la urma ( parca suna mai bine decat 13 ). Si am uitat sa va povestesc si ceva frumos intamplat in ziua de luni ( ziua horror ): cand am venit de la Bucuresti, am luat la rand toata familia, numai sa nu stau singura. Bunica mea, care are 86 de ani ( Dumnezeu sa o tina sanatoasa! ) mi-a daruit verigheta strabunicului si a bunicului meu, cel care m-a crescut pana la 10 ani. A fost emotionant pentru mine! Asa ca Radu va purta verigheta strabunicului meu ( care s-a casatorit cu strabunica in 1915 ) si eu pe a bunicului. Incerc acum sa vad daca poate fi micsorata prin taiere si lipire, ca nu vreau sa mi-o topeasca si sa imi faca alta.

Pup tot stolul! O zi vesela sa avem si plina de vesti bune!!!! Simo?!?! Esti responsabila astazi cu stirile !

Olga 14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bna dimineata!
Olgutzica-eroina, stii cum se zice, randunika ce deschide stolul, ia in piept ce e mai greu, dar si ce calita si va fi ea dupa aceea si ce copii imbatabili va avea!
Deci sa inteleg ca ai fost la dr Dinu si te-a mai linistit, sau cum?
Mi s-a zbarlit parul la faza cu verighetele, sa iti traiasca bunica! si te inteleg ca dupa ce ai trecut prin ce ai trecut nici n-ai mai vrut sa auzi de data de 13, daca tu ai crescut cu gandul ca e nr cu ghinion.
Sa va fie intr-un ceas bun!
Simonette "Randunika-cea-mai-Inimoasa!", abia astept vesti de la tine! Sa dea DD sa fie inimosu ala mic ca la parada modei, ca doar are ce arata!
Eu vad ca de la cosmare, am trecut la vise erotice cu prietenii lu barbatumio! si credeti-ma pe cuvant, ca sunt cuminte!

sovi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna dimineata randunici! Foarte harnicute sunteti voi!

ieri am fost la medicul de familie cu analizele, a zis ca au iesit foarte bine si nu-mi da deocamdata nici un medicament. A zis sa mananc fructe si legume in cantitati industriale si in plus ficat la doua zile. Ieri mi-am luat ficatei, numai ca eu nu ma prea omor cu mancatul carnita, dar cand mi-o fi foame sa te tii. Deocamdata mi-a recomandat chiar sa nu anunt angajatorul, ca nu trebuie sa stie, cand s-o cunoste asta e, atunci o sa afle. La ginecolog mi-a zis ca ar trebui sa ma duc, pot sa ma duc si la 3 luni, nu-i problema, ieri am trecut sa ma programez si este in concediu pana pe 20.09, asa ca e numai bine.

Ce mi s-a parut ciudatel ca mi-a zis ca pot sa beau cafeaua de dimineata, ca nu-i face nici un rau lui bebe, chiar o sa-i placa!!! eu am tensiunea foarte mica, ultima data era 9 cu 6, aseara nici nu mi-a mai zis cat este, doar ca e jale. Sincer nu m-as mai lua de baut cafea, odata ce m-am lasat de cum am aflat de bebe.

Va pup fetele harnicutele! fug la munca

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sovietica - tine-te pe langa casa ca vad ca te-au invadat hormonii!!! Important e ca totul sa se rasfranga asupra consortului...Ce ma fac eu cu apetit zero?????

Olga - f frumos gestul bunicii tale si de mare valoare sentimentala verighetele....au deja o istorie. Reconditionate cred ca arat mai bine decat multe dintre turcismele dupa piata. Vad ca mai ai f putin pana la nunta, succes cu planificarea!

Simo - abia astept sa vad de vei veni cu bebe sanatos (in primul rand) si sa dai culoare caruciorului. Eu ma bazez inca pe statistica aia, mai ales ca la primul s-a adeverit. Se pare doar ca acum voi avea baietel, dar mai trag speranta pt ecografia de sapt viitoare

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Elena - o cafeluta pe zi nu face rau, mai ales daca ai tensiunea mica..vorbesc din proprie experienta. Cat despre placerea lui bb: si eu cred ca daca mamei ii place ceva atunci si bb va fi in asentimentul ei

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bau!!
Nu stiu cine zicea aseara ca o sa dorm linistita..Ete ca nu fu asa! Ma trezii la 8.30 cu gandul la Simo!!
Hai Siiimooo!!Io una..astept coloratul!!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna dimineata, randunici! ma duc sa rezolv niste treburi prin oras si revin. o zi super va urez!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by midasnu

Buna dimineata randunici! Foarte harnicute sunteti voi!

ieri am fost la medicul de familie cu analizele, a zis ca au iesit foarte bine si nu-mi da deocamdata nici un medicament. A zis sa mananc fructe si legume in cantitati industriale si in plus ficat la doua zile. Ieri mi-am luat ficatei, numai ca eu nu ma prea omor cu mancatul carnita, dar cand mi-o fi foame sa te tii. Deocamdata mi-a recomandat chiar sa nu anunt angajatorul, ca nu trebuie sa stie, cand s-o cunoste asta e, atunci o sa afle. La ginecolog mi-a zis ca ar trebui sa ma duc, pot sa ma duc si la 3 luni, nu-i problema, ieri am trecut sa ma programez si este in concediu pana pe 20.09, asa ca e numai bine.

Ce mi s-a parut ciudatel ca mi-a zis ca pot sa beau cafeaua de dimineata, ca nu-i face nici un rau lui bebe, chiar o sa-i placa!!! eu am tensiunea foarte mica, ultima data era 9 cu 6, aseara nici nu mi-a mai zis cat este, doar ca e jale. Sincer nu m-as mai lua de baut cafea, odata ce m-am lasat de cum am aflat de bebe.

Va pup fetele harnicutele! fug la munca

Elena

Elena eu stiu ca ficatul este interzis in sarcina din cauza excesului de vitamina a si a metalelor grele.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput