Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stie numai Bunul Dumnezeu de ce 9 luni! M-am gandit si eu la asta...dar nu mi-am raspuns,evident! Atat are bb nevoie sa se dezvolte asa de frumos, de deshtept...de complet! Daca se faceau copii asa rpd nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi fost pe pamantul asta! Daca se faceau asa rpd, probabil se nashteau asa de usor, ca si cum am fi tras un partz si nu am fi apreciat ceea ce ne-a dat Cel De Sus! Nu ne-am fi iubit copiii cu pretul vietzii ca deh...disparea unul...puneam de una mica si peste 9 secunde mai trageam un partz Tot cee ce este cu adevarat valoros in viatza se obtine cu efort si cu sacrificiu, altfel nu am aprecia! Iertare daca am aberat

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! Maine sunteti primele care aflati ce am facut! Sper din inima sa va dau vesti frumoase si bune! Acu` daca mai dau un telefon-doua pana ajung acasa sa deschid calculatorul n-o sa va suparati...nu? Promit ca nu sun decat la membri importanti ai familiei si apoi...

Doamne!!! Da Doamne sa vin cu vesti bune!!

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Simonette,

multumesc de raspuns! Nu ai aberat!
Raspuns acceptat!

P.S. Mai astept raspunsuri...ma gandesc la un premiu...o carte pe care sa o trimit raspunsului CEL MAI CEL. Declar concursul deschis timp de trei zile! Pana joi, orele 23.00, astept!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, randunicilor, m-am intoooors!!!
Ce-i drept, cu o zi mai devreme intrucat barbatului meu i se ivise o mare problema care ne punea in mare pericol chiar nunta, din fericire s-a rezolvat cu bine si acum rasuflu usurata. V-am citit ultimele zile, stiu tot! V-am zis eu ca va gasesc la intoarcere la capitolul 12??Am estimat corect.
Simonette, randunica-inimoasa, mi-ai facut asa pofta cu aripioarele cu iaurt ca...pieptul de pui care era in congelator inoata acum in iaurt in asteptarea unei mancari delicioase. Mai spune-ne! Ca uite, a mai trecut din greata, mi-au aparut pofte si parca-parca si ceva energie e mai multa...
Olgutzika, am ramas masca...mai ales ca noi vorbisem pe PM...Asta-i viata, cu oamenii mereu ai surprize. Iar medicii prea cautati si solicitati, "celebri", ajung deseori sa se dezumanizeze.
Maine merg si eu la Medlife pentru tot setul de analize din astea mai complexe, tine-mi pumnii cum ti-i tin si eu, sa ne fie bine!
Miri, crede-ma, dupa usurarea pe care am avut-o azi cu rezolvarea problemelor noastre, a doua mare-mare bucurie a zilei a fost ce am citit despre mama ta! Dumnezeu e mare! Cat despre cortizon, parerea mea e ca daca nu are ulcer activ chiar trebuie incercat, accelereaza incredibil vindecarea si apoi sunt acum nenumarate produse de protectie a stomacului foarte bune.
Sovietica, ce faci originala noastra? Ce ai facut cu ce vorbisem pe PM, astept vesti?
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor tare de voi!

naty 10 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Iuhuuu s-a exaltat stolul!
Pamantul catre Ela! felicitari pt bebe cooperant! Iti dai seama cum o sa dea cum prim planul cand si-o arata sexul! Iata cineva care sigur nu va avea cosmare la noapte!
Simonette ("Randunika-cea-mai-Inimoasa!") am facut (printre alte produse culinare) ciocanele despielitzate de pui cu iaurt, au fost delir! sotu iti transmite salutari si multumiri.
Pupici speciali pt Cory -randunica energetica! Sa ne spui si noua cu ce baterii functionezi!
Si cory, daca te-ai pomeni cu un bebe langa tine in 9 milisecunde, risti sa nu stii cine si al cui este, daramite sa il si iubesti ca pe puiul tau, asa cum numai o mama stie a iubi!. No pain, no gain! in traducere libera, cine nu roade bataturile, nu suge nici ochisorii :P
Va pup si va ador!
pese: aseara m-am intalnit cu o fata care are oarece clarvedere si cica fac baiet! mmmm ce m-as bucura!

sovi 7+

Mergi la inceput

Natynik,

buna regasire! Bine ca ai "happy end" la peripetii! Ce iti face "bobitza"??? Spor cu pregatirile de nunta!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty bine ai revenit! si sa n-aud de nunta anulata! Sper ca sunteti bine, inclusiv bb. Cum e, suporta bebe cel eroic insulina? Nu mai stiu pe unde ai fost in concediu dar putem sa speram macar la o pozutza?
M-am gandit ca pana stiu cum stau (adica pana se intoarce dr herghelegiu in romania si aflu daca ma ia sub aripa sau nu), sa nu o deranjez pe doctora resp, ca imi era ca o jignesc daca merg la dumneaei odata si apoi plec. asa ca m-am dus la un cabinet in cartier cat sa imi vad centimetrul cel bine fixat sus in uter si inimos si sa fac niste analize elementare la secretie, si peste o saptamana voi sti mai exact. Dar am pus contactul bine, sub perna, ca e pretios!
Te pup si sa ai readaptare usoara la Bucuresti

sovi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cory iti zic io de ce 9 luni! Pai daca ar dura 9 minute/secunde crezi ca ti-ar ajunge sa te o bisnuiesti cu ideea,sa te pregatesti fizic si psihic-sa nu clachezi-in fata unei chestii mici,slippery,chele si urlatoare??!!Io as zice ca 9 luni..sunt rezonabile..A stiut El ce trimite pe Pamant!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Sovietica,

1. "No pain, no gain!" e inscris in competitie!

2. Sa dea Dumnezeu sa fie baietel, dulcea ta povara!

cory3maz

Mergi la inceput

Zanela,

multam de raspuns! Bagat in concurs!

cory3maz

Mergi la inceput