Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor eu ieri am avut o zi foarte obositoare si n-am mai avut timp sa intru sa ciripesc alaturi de voi!
In primul rand vreau sa o felicit pe Mocanita pentru fetitza din burtica!Te-am trecut in listutza cu -si am sters-o pe.."tanti"
Raluca!
Off..mai AdelaHai mai rabda putin!O sa treaca toate starile astea urate si o sa vezi(desi acum-poate nu crezi)ca o sa uiti cat de rele au fost!
Fetelor sa stiti ca si eu simt balonase spargandu-se in burtica mea,mici miscari bruste de fortze-independente de mine(nush sa va explic)-dar imi era rusine sa va spun Marti-cand am mers la Dr.-mi-am luat inima in dinti si i-am spus Mi-a zis ca nu crede ca-s nebuna si ma crede ca l-am simtit pt.ca unele chiar avem o sensibilitate mai dezvoltata(si nu se referea la cea emotionala).Mi-a mai zis ca nu o sa-l simt zilnic(la inceput)-si ca poate trece si saptamana si eu sa nu-l simt.Abia dupa 17-18 sapt.miscarile or sa fie bine definite!
Acum merg sa dau un tur de forum si revin!randunicile mele dragi!
Edit:Roxi n-am apucat sa vad toate fotografiile.Acum ma uit la cele cu burtica Ai fost o graviduta frumoasa si mai ales-fericita-ti se citeste pe chip!Nu-mi pot inchipui cum arati acum-cred ca radiezi!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, eu in concediu am mancat mere si nectarine CU mujdei de usturoi, frecat cu ulei, lamaie si iaurt. Al meu se crucea, dar habar n-are ce bun e! Ma rog, in afara sarcinii n-am avut astfel de idei, dar iata...Si tot ca dupa o partida de amor sanatoasa m-am simtit. Pai daca tot am embargo la sex, poate ar trebui sa-l inlocuiesc cu usturoiul. Dar pe el saracul la ce-l ajuta??

naty 10+

Mergi la inceput

Fetelor am uitat..Voi mai stiti ceva de Xor?! Nu stiu ce sa fac..Ultima data ne-a scris ca este programata pentru curetaj(a doua zi)..si de atunci..nimic..Nu-mi vine sa o trec la prietene dragi pana nu ne da un semn.Ce fac

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Asta da!! M-ai luat de departe, Naty! Pe mine azi ma intreba la mishto Omu, cica: azi ce urmeaza, struguri cu mujdei? O sa te dau exemplu, sa vada ca se poate astepta la orice! Dar cea mai tare a fost randuneaua (scuze, nu mai stiu care) care zicea ca si-a "insiropat" blatul de la pizza cu otet!

sovi 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sovietica
Dar cea mai tare a fost randuneaua (scuze, nu mai stiu care) care zicea ca si-a "insiropat" blatul de la pizza cu otet!

Daca nu ma insel-despre Kya era vorba!
Suupertare:struguri cu mujdei de usturoi!!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Din pacate nu stiu nimic Ela :(
Am incercat sa dau o cautare sa vad daca a mai postat pe la alte subiecte, dar nu e. Poate pt ea e mai bine sa se detaseze de subiect o vreme.

sovi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Buna fetelor,
sunt si eu o viitoare mamica de martie 2008, cu o buburuza acasa de un an si 7 luni.
Vreau sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am o programare pe data de 25 seprembrie la CMU Clucerului iar dr meu mi-a zis acum cateva zile ca este prea tarziu sa fac eco pentru masurarea pliului nucal( atunci voi avea 14 sapt si 2 zile). Daca are vreo una dintre voi( ma refere la fetele din Bucuresti) programnare la CMU sau Medsana saptamana viitoare si renunta la ea, va rog din suflet sa ma anuntati. Multumesc si multi pupici

Mergi la inceput

Da-Sovi am dat si eu cautare si am vazut ca ultima data a scris la noi-la randunici!

Off..Asta ma face sa le strig si pe celelalte randunici din stol-despre care nu mai avem nicio veste de ceva timp!!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

bonjour randunici!

ieri am lipsit si voi ati scris ca de obicei ..
sa felicit si eu vestile cu carucioare: Simonette, Mocanita si Oprescuflore. astea le-am vazut in listuta, ca nu am apucat sa citesc decat prima pagina.. va pupicesc si sa aveti bebei sanatosi si voiosi!

ma duc sa citesc acum si revin!

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Raspund prompt la apel!
Prezenta zilnic, doar ca sa va citesc, imi este destul de greu sa intru sa va scriu, pentru ca sunt la munca, dar n-am pierdut nici un rand pana acum din tot ce ati scris. Eu sunt cam aglomerata la servici si nu prea imi permit sa ma auda colegii tastand de zor
Despre mine ce pot sa va spun, gretzurile m-au mai lasat avand in vedere ca sunt in a-11-a saptamana, dar azi de exemplu simt arsuriin stomac . La eco voi merge abia pe 1 octombrie cand voi avea 13 saptamani si 1 zi. Sper sa pot afla atunci si culoarea caruciorului . In rest suntem bine si eu si samburica.
Va pupicesc pe toate, si nu uitati eu va urmaresc din umbra

+11

Mergi la inceput