Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

olgutzika iti scriu o lista cu alimente bogate in vitamina c:(in afara de citrice ca te-ai saturat de ele)

macese,afine,kiwi,ananas,coacaze,papaya, pepene ,mango,broccoli,ardei gras,ardei iute,cartof,varza,
rosii,spanac,patrunjel

roxana sa va traiasca catalin e super dragut1

noapte buna randunici!

blankar13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna si de la mine!

Vaz' ca v-ati dus la cuib, dar nu-i bai daca vorbesc singura, ca tare i-mi sunteti dragi! si tare î-mi mai place sa va citesc!

In primul si primul rand...tin sa felicit mamicutele care au aflat de sexul bb-ului.

Nu stiu daca am retinut corect, dar pana acum sunt 3 fete si 3 baieti, parca. Sa le dea D-zeu sanantate si mamicutelor la fel!

Ca ador sa va citesc...asta am spus-o deja!

Maine merg si eu la dublu test si alte minuni sangvine!

Sincer...dorinta mea ascunsa adanc de tot, este de a avea un al doilea baiat( na' ca am spus-o si cu voce tare). Dar simt ca nu va fii asa...ca va fii fetita! Sanatoasa sa fie ! Papa cred ca va fii in al noualea cer cu printesa lui! Eu am ce mi-am dorit...printisorul meu!

Si de ieri familia noastra s-a marit! Am adoptat un micut pisoi, (motanel evident), Moris! E gri si e scump foc! Azi am fost sa-i cumpar cele trebuincioase cu Sebilusul meu care e super incantat de pisoi si spune aproape la toata lumea care trece pe strada ca el are un pisoi in garaj. are doua luni! Acum are si pisoiul zestre!

Voila! Sa nu va spun ca noi eram total impotriva animalelor in casa...dar uite ca suntem patru acum! Si cel care striga sus si tare ca lui nu-i trebuie matza acasa, era sotul meu..... si tocmai el l-a adus!

Alte noutati nu mai am...ma bucur si eu putin de faptul ca sotul nu-i acasa pana vineri ca sa ne facem putin de cap, eu si cel mic....cum ar fii sa mancam pe canapea in fata tv-ului

la randunici si daca cuiva i se face mila si de mine cu o adresa de cont si o parola, eu sunt pe receptie! Merci!

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, bb are 9,4 mm si inimioara batea cu 154 nu stiu ce...parca asa era. Oricum e pozitionat bine si ma duc peste 2 saptamani sa vedem cum se dezvolta.

M-au cam luat fiorii cand am citit despre Elias...nu-mi vine sa cred ce am mai citit...sper sa nu am astfel de probleme si sa nasc tot cu T.

Delphin, bafta maine la analize!

Randunicilor, nu are nimeni doi pui in cuib???

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, mor de ciuda, tot ce am scris s-a pierdut, nu s-a trimis nimic. Nu inteleg de ce, dar apare ca si cum mi s-ar schimba parola, fara sa fac nimic!
Ii ziceam lui Cory ca avem fie 10 saptamani SI CEVA, fie suntem in saptamana a 11-a, e chestie de exprimare. Ia calendarul, numara saptamanile de la 3 iulie al nostru incoace si o sa te convingi.
Si o intrebam pe Sovi unde a citit ca fructele de padure nu-s recomnadate ca eu acum in concediu am cules si am mancat tone de mure! Iar de vaccinuri ziceam ca sunt de acord cu ea doar partial (in tara asta sa nu-ti vaccinezi copilul de TBC e inconstienta curata) dar astea-s de discutat cand vom fi noi linistite si fericite pe forumul de -deja- mamici
Noapte buna, sper acu sa mearga!!

naty 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cory - ce faine-s postarile tale, si cum te tine memoria de gravida sa ne tii minte pe toate! Pe mine m-a cam lasat neuronul, care inca nici bine nu si-a revenit in sarcina trecuta Ma intreb si io, oare mai reusesc sa-l recuperez dupa

Eu va citesc, de regula cand doarme piticul, dar nu apuc sa postez, ca fie se trezeste si nu ma lasa la calculator, fie uit ce am vrut sa spun

Si in alta ordine de idei - asa pofta mi-i de un somn zdravan!!! Abia astept sa dorm si eu peste vreo 2 ani, cam asa..., ok, nu ma bagati in seama, doar ca mi-s un pic deprimata din cauza de lipsa acuta de somn noaptea (eruptia dentara a lui fiu'miu e de vina).

Delphin - sa stii ca si eu in adancul inimii tot baietel vreau, ca sa aiba Vladut companie, ca fetele si baietii au interese diferite, si la mine, daca tot e diferenta asa mica de varsta intre copii, parca as dori sa-i fac lui Vladut un tovaras de joaca. Fetita vreau doar cand ma duc in magazine pentru copii si vad atatea chestii dragute pentru fetite

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Buna dimineatza fetelor
Spuneti-mi si mie va rog pt reteta de aripioare celebra ca nu inteleg: dupa ce scot aripioarele din iaurt le mai clatesc /sterg de iaurt sau le bag asa cu iaurt pe ele in tigaie? Nu am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, uite, despre merisor (cranberry) "nu este indicat
pentru gravide, intrucit se crede ca poate dauna fatului". Despre afine: "There is not enough scientific evidence to recommend the safe use of bilberry in pregnancy or breastfeeding". Despre mure: "Before taking Blackberry, tell your doctor if you are pregnant or breastfeeding" si asa mai departe. Dar inca odata, eu am zis asa, cu titlu informativ, ca exista niste retineri. Cred ca daca vrem si vrem sa ne alimentam paranoia, gasim cu ce. Eu una numai ce am mancat la dejun 2 tartine cu unt si dulceata de merisoare pe care am facut-o alaltaieri si care e foarte buna.
Cristina lu Vladic, cand ma gandesc ca o sa vina si randul meu cu un bb miiic mic si cu inca unu in burtic. Am inceput sa ii mai deschid sotului ochii sa aibe grija mai mare cum lasa casa in urma lui, ca i-am zis ca pe mine nu ma va tine psihicul sa fiu unicul adult responsabil din casa. Drept urmare si-a luat tava din care a servit cina din living, si a depus-o pe masa in bucatarie si s-a intors multumit de el . A trebuit sa-l ovationez 5 minute ca sa il incurajez Are el noroc ca e simpatic in felul lui, si ca mai compenseaza cu altele.
Mocanita, eu una am trantit pe gratar carnita asa ingalata in iaurt &condimente(iaurtul era mai fluid totusi). Gratar dinala rotund, cu capac, la care vine flacara la mijloc. Si a iesit perfect! Nu mi-a trecut mie prin cap sa fac o poza ce culoare apetisanta avea! Dar sa raspunda poate mai bine simonette, ca ea stie cel mai bine. Pt prajit nu stiu cum.

sovi 7+

Mergi la inceput

Delphin, ai reusit sa mai postezi Ma bucur ca ati adoptat o pisica, si noi avem un motanski coios si dragastos. Sa fii atenta daca manaresti litiera sa te speli bine. Ma uitam la pozele cu puiul tau si mi-am amintit de clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=C5BXD-tNoMA nu stiu de ce (nu te supala pe mine)
Ti-am dat pm cu parola la yahoo, aviz si Zozelei. Bafta multa la analize azi! Te asteptam cu vesti.
pupici

sovi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetelor!
Mocanita, eu am prajit pieptul de pui cu tot iaurtul pe el, a fost delicios.
Sovi,m-am linistit. Chestiile astea cu "tell your doctor about" pt orice mananci, bei, citesti, mirosi sau respiri sunt americanisme stupide, doar caz sa nu se asume nici o responsabilitate- e extins la multe domenii. Cred ca mai sigura e credinta populara, ghidat de pofet-sa-i dai bebelui ce "cere". Daca el/ea mi-a cerut mure, ce sa fac??
Sper sa nu mi se mai piarda mesajele si azi...Pup

naty 10+

Mergi la inceput

Naty, si eu am incredere in a manca ce simti. Poate cu mici exceptii, sa nu fie pofte distructive. Ieri am avut peima pofta dinaia, gen furie. Am poftit la mamaliga cu mujdei! fara nimic altceva. Am tremurat pana le-am preparat, si dupa ce am mancat, ma simteam ca dupa o partida de amor sanatoasa. S-a dus direct la casa sufletului.
Bubu Oana, mi se pare o super marime 9,4 mm :) sa ne traiasca si sa se mareasca si ingerii sa ii pazeasca! Ca maine ne punem si noi carucioare colorate!

sovi 7+

Mergi la inceput