Masaj ginecologic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Buna la toate fetele!
Draga KoraPop, cum sa ma supar, daca eu singura ma rid de mine...la ce am ajuns....:(((, dar asta e, nu am ce face, mi-a zis doc, o fac.
Asa e, fac masajul asta si totodata magnetoterapie in paralel, tot 10 sedinte. Sper sa dea rezultate, altfel le fac eu masaj la toti :))) !!!
Gudinde, asa cum tu esti anti-HSG, asa eu sunt pina ce anti-laparo, fiindca nu-mi place sa stau la pat citeva zile. Si inca intr-un spital. Asa ca sa vezi peretii spitalului pe vreo 15-30 min, mai treaca-mearga, dar in continuu, nuuuuu...dar stiu ca HSG e cam o metoda invaziva. Ei iak asa sunt eu straniuta :). Poate peste un timp imi va parea rau ca nu am facut deodata laparo, dar sper sa nu mai fie asa, altfel voi muri de ciuda.
Astept si eu pareri despre, poate ne mai scrie cineva si ne mai lumineaza.
Pupici la toate si sanatate cu carul, sa alunge toate relele care nu ne dau pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lika dupa operatia laparo se sta in spital doar in ziua aceea,dar multe fete s-au externat chiar la cateva ore dupa operatie.Macar din curiozitate nu ai citit despre laparo?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Draga KoraPop, problema e ca am citit mai inainte despre laparo, stiu ca la toate e diferit, in functie de ceea ce se descopera in timpul operatiei la pacienta. Dar recent verisoara mea a facut laparo si ei tot i-au desfundat o trompa, dar a stat aproape 4 zile la pat, cu firele astea (drenaj mi se pare ca se numeste)in abdomen, prima zi cu dureri mari pina gazul a iesit...si tot asa mai departe. Asa ca am vazut ce poate fi. In plus, apoi ai treaba cu atele, apoi bandajul de pe gaurelele celea... Mai in scurt nu e frumos nimic, brrrrrr... Nu ca mi-ar fi frica mare de laparo, caci am zis ca daca nu merg chestiile astea fizioterapeutice care le fac acum, ma incumet si la laparo, dar intr-adevar am oroare de spitale. Si apoi la noi, nu stiu cum la voi, taaare mai sunt flaminzi........., nu e vorba ca oricum le platesti si le multumesti cind trebuie, dar nu-mi place situatia. Si voi ajunge sa o fac, doar cind aceasta va ramine ultima mea sansa.
Pina ce ma bucur de viata, de masaj :)))) si merg inainte.
Hai, te pup si succese tie!!!

Mergi la inceput