Masaj ginecologic
Raspunsuri - Pagina 3
Lika spune:
Daca calculez in euro face 1.29 sedinta, adica am platit ptr 10 sedinte cam 13 euro.
Dar acum nu fac numai aceasta, in paralel mai iau vit b1 si fac magnetoterapie. Iar luna viitoare fac terapie cu namol.
Da, voi mai citi despre laparoscopie, dar din cite tin eu minte, nu numai laude am citit in adresa ei, sunt si esecuri. In dependenta de mai multe. Tu ai facut deja laparo? Care sunt rezultatele si in cit timp ai reusit sa ramii
dupa laparo, daca ai reusit?
Eu planific deja in noiembrie sa incerc sa fac bb si daca vreo 2-3 luni nu reusesc, atunci ma decid si fac laparo.
Pupici!
KoraPop spune:
Ohooo eu am facut laparo in noiembrie anul trecut si numai astfel am depistat ca trompele mele nu sunt functionale,ca altfel incercam si acum ...degeaba....asa ca intre timp am facut un FIV nereusit si ma pregatesc de al doilea....Depinde cine iti face laparo,eu am fost la cel mai bun....Bafta in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
Lika spune:
Sorry KoraPop, dar eu abia dupa ce am pus intrebarea cu laparo, am observat ca tu ai initiat subiectul cu FIV si trebuia sa-mi dau seama ca inca esti pe cimpul de lupta pentru bb. Iti urez mult succes la urmatoarea FIV si sa fie ultima. Cred ca Dumnezeu de data aceasta nu va mai permite sa nu fie bine. Asa ca mult-mult noroc si sanatate!
Dar ai facut HSG inainte de laparo? care a fost diagnosticul la tine? Sper ca mai tii minte ce a fost cu un an in urma.
gudinde spune:
Kora,
Ca sa fim sincere depinde si cine iti face laparo. Stii ca eu sunt anti-HSG si anti-instilatii, dar laparo tb facuta cu profesionalism.
Ahhh ... pt Tutu cand il intrebi de masaj adauga si magnetoterapia pt trompe obstruate.
Lika,
Sa stii ca eu sunt un pic sceptica ca masajul va desfunda trompa. Dar sper sa ma insel eu.
KoraPop spune:
Lika dr. meu e total impotriva HSG si din fericire am facut direct laparo fara sa mai trec degeaba prin aceasta procedura inumana cum spune dansul.Merg inainte pe drumul pe care il am de urmat cu hotarare,optimism si multa credinta in DD!
qudinde sunt perfect de acord cu tine.Laparo trebuie facuta de un profesionist,altfel....poti sa nu rezolvi nimic sau chiar sa te trezesti cu alte probleme,iar parerea mea despre HSG e aceeasi cu a dr. T,cat despre masajul pe care il practica Lika....ii doresc sa fie prima care sa reuseasca astfel si noi toate care recurgem la alte proceduri sa facem dupa aceea numai asa 

si apoi sa il asaltam pe nenea cu plete albe pt masajele miraculoase!
Kora
CARPE DIEM!
miki-miki spune:
Mai fetelor, eu care credeam ca le stiu pe toate
. Aveam de gand sa ma pensionez pe DC dar uite ca bine ca nu o facui ca o aflai si pe asta.
Miki
gudinde spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Mai fetelor, eu care credeam ca le stiu pe toate. Aveam de gand sa ma pensionez pe DC dar uite ca bine ca nu o facui ca o aflai si pe asta.
![]()
Miki
Miki
mama, asta intra la capitolul: cat traieste omu' invata!
gudinde spune:
Kora
total off-topic: nick-ul meu este gudinde cu g de la Gogu, Gigel, Georgiana ![]()
Stiu... dreq m-a pus sa-mi aleg asa un nick. Da jur ca am tot incercat unele mai umane si erau toate luate
Ana
ce faci? Ai fost la Tutu? Ai vesti pt noi vis-a-vis de masaj? Asteptam detalii .... si sa nu omiti nimic.![]()
KoraPop spune:
gudinde draga, daca nu-mi atrageai atentia eu tot q vedeam in loc de g ,ce sa-i faci maica batranetile-s de vina,oare vreun masaj ocular nu se inventeaza?
Liko sa nu te superi daca noi mai glumim pe-aci la subiectul tau,da' am vazut ca ai simtul umorului asa ca nu imi fac probleme de suparari pe aici ![]()
Kora
CARPE DIEM!