Fetele din America (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Siminaf spune:
Pe site-ul ambasadei scrie ca trebuie completate on-line si apoi printate. Deci nu se completeaza acolo. Asa au facut toti cei pe care-i cunosc, fie ca au luat viza, fie ca au fost respinsi.
sinzi_ana spune:
Nu stiu daca m-am laudat cu gradina mea de pe balcon...
Ca o tzarancutza adevarata ce sunt mi-am facut gradina de legume pe...balcon!!!!
Am rosii, ridichi, leustean si morcovi...
Imi sunt asa dragi...
Rosiile au iesit deja, ridichiile mai au putin si le culeg...acum am emotii pt leustean...care tot intarzie...
Sper sa imi iasa, ca aici nu gasesc si imi place foooarte mult!!!
Voi plantati ceva prin gradina sau pe balcon??? Legume, adica..![]()
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Carmenbr spune:
Asa cum spuneam, regula e ca nu e nici o regula. Acum o luna, socru-meu a fost la interviu pt viza. Avea DS-156 completat de noi la computer si printat. Alora nu le-a convenit nu stiu ce la codul de bare, i-au dat alt formular cu cod de bare acceptat de ei, l-a completat DE MANA si s-a intors in 10 minute la interviu. A luat viza pe 10 ani.
Sanziana, eu nu aveam nimic pana acum 2 saptamani cand mi-a adus soacra-mea hrean si seminte de leustean. Acum am si eu. Intentionez sa-mi fac o mica gradinita, dar mai am de asteptat putin pana ne luam casa!
3 anisori...uraaa!
Andrada spune:
rosii si leustean
leaustean am luat anul trecut rasad dar a murit.
anul asta am pus seminte si e Ok,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Siminaf spune:
Asa e cu ambasada, poti da peste functionari care s-au trezit cu fatza la cearceaf....
Pina la urma unde va luati casa, Carmen? V-ati hotarit la Georgia sau la NC? Nu mai stiu unde ziceai ca vrei sa va relocati.
Carmenbr spune:
Ramanem aici in Ca. Si eu si sotul meu ne-am schimbat joburile, iar el a prins chiar un job bun. Asa ca mai asteptam cateva luni si ne luam aici casa, ca tot scad preturile.
3 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Or fi avand ei persoane din familie sa ii ajute la engleza, dar in ambasada intra DOAR cine are interviul, nu si nepotul, varul. De aia am completat noi pt ei formularul cu datele lor intr-adevar. Iar ei nu au facut decat sa transcrie. Dar daca reusiti sa printati formularul cu CODUL DE BARE nu mai au nevoie sa transcrie nimic. Buba e codul de bare. Si nu e nici o problema ca scrii jos acolo la sfarsit ca tu ai completat pt ei si semnezi. Ii duce si pe aia de la ambasada capul ca un batran de 80 de ani de cele mai multe ori nu vorbeste si citeste in engleza.
Intr-adevar, regula la ambasada e ca nu e nici o regula. Cateodata se uita pe acte, cateodata nu. Noi nu am riscat si i-am trimis blindati cu de toate. Oricum le dau pe loc actele inapoi, nu opresc nimic.
Ramona, persoanele parca peste 80 de ani, pot apela la DHL si nu e necesar sa mearga la viza. Socru-meu la 83 ani a mers la viza, bine el e si din Bucuresti si e in putere. Ne-am gandit ca parca e altceva fata in fata, parca te pot refuza mai usor prin posta. Dar, nu uita, totul e relativ. Vezi ca gasesti toate informatiile pe site si despre DHL.
Edit, uite aici despre DHL
http://www.usembassy.ro/Romana/Visa_FAQ.html
si aici despre formulare
http://www.usembassy.ro/Romana/Forms.html
Gasesti tot ce vrei in partea stanga a pagini, in niste dreptunghiuri galbene "intrebari frecvente, formulare, vize emigrarea, refuzul vizei".
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ajutati-o pe Diana!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
3 anisori...uraaa!
Multumesc mult. Tipic pentru mine, am "frunzarit" pe acolo si mi-au scapat cele mai importante informatii. Acum ca mi-ai spus unde sint, m-am lamurit in sfirsit.
Sa vad ce zice bunicul, are vreo 500 km pina la Bucuresti. N-as vrea sa se oboseasca pina acolo, sa stea la coada la Ambasada etc. Cind am fost noi erau niste cozi imense, acum vad ca e cu PIN, poate ca au gasit o metoda mai civilizata.
El a mai fost, e si in virsta. Ar fi ridicol sa nu-i de viza. Dar cum spunea Corinadana, regula la ei e ca nu e nici o regula.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Ramona, cozile sunt tot acolo.... De ce le ar pasa lor ca oamenii stau la coada afara?! Si cum romanul saracul e obisnuit cu cozile...Pare mai civilizat prin acea programare dar afara e tot puhoiul de lume. Nasa fetitei mele a fost acolo acum cateva luni.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Sinzi, felicitari pentru gradina. Eu am mai mult flori. Pe aici e plin de bugs, rontaie tot.
Am basil de nu stiu ce sa mai fac cu el. Cum se pastreaza asta mai bine? Congelat merge oare? Uscat nu-si pierde farmecul?
Am pus patrunjel si marar si nu au mers. Mai am seminte, o sa pun in container ca poate e mai bine.
Am pus zmeura si nu s-a prins. Acum in toamna vreau sa punem piersic si sa incercam cu zmeura din nou. Daca vine bunicul ne da sfaturi practice. Desi pe aici nu se potriveste cu RO.
Rosiile inteleg ca merg bine, am ratat in primavara asta si apoi m-am descurajat cind am vazut cite creaturi colcaie pe aici.
Carmenbr, succes cu casa! Cred ca mai scad preturile, nu au aparut foreclosures?
The best thing you can do for your children is to love your wife.