Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by miky_mamica

Buna zuzici,
Se pare ca ieri a fost zi de mers la eco de trim II la Iosup ca vad ca suntem deja 3 sau 4 care l-au vizitat ieri.
Normal si eu sunt una dintre ele!!!!!! si sunt foarte fericita pt ca pana acum noi nu aflasem sexul bebelului pt ca nu prea se vedea si nici nu statea cuminte. Deci veste mare, mare: avem un BAIETEL. Are 522 de grame, 145 de batai pe minut, are tot ce ii trebuie si este normal dezvoltat. Ne bucura mult faptul ca este sanatos si ia in greutate conform graficelor.
Iosup m-a intrebat si pe mine cat am luat in greutate si la fel m-a sfatuit sa-mi urmaresc greutatea ca sa nu avem probleme (mentionez ca sunt un pic mai plinuta de fel), iar obsesia lui cu IR-urile la mine nu s-a confirmat pt ca mi-a zis ca sunt f. bune si s-o tin tot asa!!!!!
Oricum sunt foarte fericita pt mi s-a adeverit presimtirea si pt ca este exact ce ne doream, asa ca rog fetele care tin listuta actualizata sa treaca si la mine un carucior albastru si sa scrie in dreptul lui un nume: LUCA GABRIEL.
Va pup dulce si citesc din urma ca sa ajung si eu la zi!
Miky
23+

Miky , sa-ti traiasca voinicul Luca-Gabriel ! , sa fie sanatos si papacios si sa se nasca la termen ! Despre "pasaricile" lui Iosup , se pare ca in primul trimestru sunt IR-urile , in al doilea - greutatea si in al treilea ??? , o fi gradul de maturizare al placentei ? Trebuie si el sa faca conversatie cu pacientele si se pare ca n-are prea multa imaginatie , isi alege o tema pe care o dezbate cu toate gravidutele din ziua respectiva

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

MIKY felicitari pt putzulica.se pare ca azi sunt numai vesti bune de la eco
ei da stam bine....honey cu fetita,miky cu baietel....balanta e tot in echilibru(daca nu ma-nsel)

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala D , merci mult pt raspuns , pana acum am folosit numai spirt medicinal si apoi plasturi cu rivanol. O sa incerc si betadina si cutadenul ...

Hello ...se pricepe cineva sa deschida capitol nou , Lala D - parca tu stiai...

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pauza 3 min !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea86 spune:

eu sunt o care o sa aiba un si cu ocazia asta vreau sa toatepe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Virgo, , sa fii sanatoasa , fericita si iubita si bebe sanatos si cuminte
Honey felicitari ptr fetita, sa creasca mare desteapta si frumoasa
Miky tie felicitari ptr flacau . S a va bucurati toata viata de ei si sa va aduca numai bucurii.

Meda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107195

Mergi la inceput