Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by honey79
Fetele...nici nu stiu...sa pun de-acum carut roz la semnatura??

Poti sa pui cum are Louiza... 70% carucior roz. Sau sa mai astepti. Parerea mea e ca oricum e cam devreme. Daca mai faci inca o echo pe la 20-21-22 saptamani, gen morfo fetala de trim 2, daca se face si in Germania, atunci ai putea sa te bucuri deplin, sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Lala_D

honey felicitari pentru fetita

Eu mizasem baietel dar iti pot spune de exemplu ca Bogdan a fost 95% fata ecografic pana in momentul nasterii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

da????? ai facut si 4D si acolo tot fetita era????

BB acu sapte ani si ceva nu erau aparate 4D in Romania . Am facut eco lunar 2D dar aparatul nu era cine stie ce fata de ce am vazut eu acum. Asa il avea dr meu atunci, acum are unul muuuult mai performant dar tot 2D.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

aaaaa atunci stau linistita, ma-i speriat putin. mie mi-a spus la eco 4D ca e 100% fetita, apoi mi s-a tot confirmat de dr meu la eco 2D!!! dar auzindute pe tine......
pupici

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

honey felicitari pt fetita!!! si mie mi-a spus la fel la 17 sapt de sarcina ca 70% va fi fetita!! asta dupa ce l-am stresat pe dr juma' de ora sa imi spuna ce e, orice numa' sa imi spuna.... apoi la 20+1 sapt mi s-a confirmat la eco 4D ca va fi fetita!!! 100% fetita!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Virgo,

ne dai mai multe detalii despre anestezia pe care ti-o vor face? Adica la ce serveste Remifentanil?

Uite ieri la maternitate la noi pareau sa spuna ca nu dau Absolut Niciun medicament contra durerii!!! Si pe internet gasesti ca la unele maternitati se dau (in afara periduralei vreau sa spun).
Unde nasc eu au trei metode anti-durere:
- mingea-balon, masaj de catre sot (ii arata moasa cum sa te maseze)
- schimbarea pozitiilor,
- baie calda.
Probabil ca fetele care fac pregatiri mai pot ameliora cu:
- tehnici de respiratie;
- haptonomie (atingeri);
- catec prenatal/ sunete / plans/strigate etc.
...?

Si ce inseamna fizioterapie?

Fetelor, ati inceput deja cursuri de preparare pentru nastere, contra durerii etc.?

Eu tare as vrea sa pot naste fara peridurala, apriori nu sunt stresata , ca ma stresez greu de ce nu cunosc, dar e clar ca dupa prima ora de contractii o sa inteleg despre ce e vorba si o sa intru in panica si e foarte probabil ca o sa cer o peridurala!!!

Micsunea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc mult, mult de tot fetelor.
BB sper si eu sa ramana asa bebelina. Ne-a facut eco 3D combinat cu 4D.Numai ca v-am spus, bebelina noastra e foarte timida, rusinoasa.
Tati e mandru nevoie mare, ca va avea fetita pe care si-a dorit-o atat de mult.
Marturisesc ca, inainte..eu imi doream baietel.Am zis eu ca baietii sunt mai usor de crescut.Nu le trebuiesc atatea, nu te ingrijorezi foarte tare cand pleaca la discoteca, etc..deh... ZUZA.
Dar, intre timp..mi-am schimbat parerea.O fetita e super dragalasa.Rochitele, papusile, mobila roz,toate chestiile de printesica...clamutele, impletitul coditelor... cate si mai cate.
Acum stau ca pe ghimpi..vreo inca doua saptamani...ca apoi sa incep sa cumpar eu lucrusoare frumu frumu.

Adryana CASA DE PIATRA!! Sa fiti fericiti, si sa aveti o familie extraordinara.Sa imbatraniti frumos si sa va bucurati de bebe.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna zuzici,
Se pare ca ieri a fost zi de mers la eco de trim II la Iosup ca vad ca suntem deja 3 sau 4 care l-au vizitat ieri.
Normal si eu sunt una dintre ele!!!!!! si sunt foarte fericita pt ca pana acum noi nu aflasem sexul bebelului pt ca nu prea se vedea si nici nu statea cuminte. Deci veste mare, mare: avem un BAIETEL. Are 522 de grame, 145 de batai pe minut, are tot ce ii trebuie si este normal dezvoltat. Ne bucura mult faptul ca este sanatos si ia in greutate conform graficelor.
Iosup m-a intrebat si pe mine cat am luat in greutate si la fel m-a sfatuit sa-mi urmaresc greutatea ca sa nu avem probleme (mentionez ca sunt un pic mai plinuta de fel), iar obsesia lui cu IR-urile la mine nu s-a confirmat pt ca mi-a zis ca sunt f. bune si s-o tin tot asa!!!!!
Oricum sunt foarte fericita pt mi s-a adeverit presimtirea si pt ca este exact ce ne doream, asa ca rog fetele care tin listuta actualizata sa treaca si la mine un carucior albastru si sa scrie in dreptul lui un nume: LUCA GABRIEL.
Va pup dulce si citesc din urma ca sa ajung si eu la zi!
Miky
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Honey , felicitari pentru gogoshica , deci inca odata mi se confirma capacitatile de Mama Omida...

Adriana Serban , Casa de Piatra ! , sa fie intr-un ceas bun si sa dea Doamne-Doamne sa sarbatoriti impreuna cel putin Nunta de Aur !Asteptam pozici cat mai repede...

Bai Zuzelor , am o mare problema . De la un epilat in zona inghinala mi-a aparut o buba care se prezinta in starea initiala ca un cos obisnuit insa in 2-3 zile colecteaza f. mult puroi si daca nu-l storc eu , plesneste singur. E deja a 3-a oara in 2 sapt cand se umfla si e f neplacut , nici nu mai pot sta bine in fund. Nu stiu daca e un banal cos sau un furuncul , pt ca tot apare si se umfla si are o suprafata cam cat o moneda de 1 ban ( 1000 vechi ) . N-am avut niciodata furuncule si sper ca nici acum sa nu fie vorba de asa ceva . Mi-e frica sa merg la dermatologie sa mi-l scoata ca ma doare de innebunesc , de-abia pot eu sa-l ating , cred ca as face pe mine de durere daca mi l-ar stoarce altcineva.Scuze pentru detaliile scarboase...

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Doamneeee fetelor cat ati scris in ultimele zile!!!!!!!
de azi dimineata ma chinui sa citesc ce ati mai scris.
deeeeci....:
eu ma inscriu la cele cu o inaltime de 1.65 si 75 kg.destul de mult,pt inaltimea mea.nu am linia nigra,in schimb par am la greu!deci sunt si in clubul maimuticilor.
sunt pentru clopotei dar cand trecem la scutece.ma inavata si pe mine cineva cum pun poze va rog!!!!!

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

gattasalvaje sterge bine buba stoarsa cu betadina , apoi dupa jumatate de ora unge-o cu crema Cutaden sau Propoderm .
Se va usca si va disparea in 3-4 zile.

PS : sunt ok in sarcina cele insirate mai sus.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

miky_mamica felicitari pentru Luca Gabriel

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput