de-ale didisei!
Raspunsuri - Pagina 3
addiana spune:
*de mult ma roaga sa-i cumpar un animal "viu"... vede la un desen animat ca o fetita avea si caine si pisica si ma intreaba de ce? raspunsul meu "pentru ca sta intr-un castel si are spatiu muuult!!"
dupa cateva secunde de gandire imi spune "cand o sa cresc mare vreau sa am un castel si sa ma fac printesa si sa ma insotesc cu tudor!" (tudor fiind un baietel de la gradinita pe care il place)
*cand a nins prima data anul iarna aceasta era seara tarziu- ora de culcare si n-am avut cum sa iesim.... i-am promis ca dimineata vom iesi. cum s-a trezit m-a intrebat "e dimineata afara?"
* a colorat un desen cu un papucel de craciun cu un pisoi in el, cand ma uit pisoiul rosu si o intreb "de ce e rosie pisica?" "a inghetat de frig!"
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
addiana spune:
dupa o zi plina de obraznicii, spre seara deja epuizata ii spun sa ma asculte si sa faca nani ca daca nu nici eu n-o s-o mai ascult... bineinteles ca m-a ignorat total si la un moment dat imi cere un servetel sa-si stearga nasul, iar eu ii spun "pentru ca nu m-ai ascultat nu iti aduc servetel" iar ea foarte suparata "hai fii o mama buna si adu-mi un servetel!!!"
addiana spune:
se juca de-a printesa care trebuie salvata...si-a facut din niste cartoane un turn!!! si striga "ajutor ajutor!!!" si probabil vazand ca nu o salveaza nimeni a inceput sa stringe " heltz! heltz!!!" si stau si ma gandesc daca vroia sa zica hentz sau help!!!
addiana spune:
*am inceput sa colectionam corpul uman! si saptamana asta am "cumparat" creierul cu circumvolutiunile desenate cu albastru si rosu! iar ea foarte serioasa ii explica raisei "asta-i greieru din cap!!! de la albastru de aici gandesti!!"
* nu stiu ce a avut intr-o zi de s-a apucat singura sa faca curat la ea in camera si foarte fericita mi-a aratat iar eu bineinteles am laudat-o mult mult de tot!!! multumita si satula de atat laudat se duce in alta camera si imi spune "ti-am spus eu mami!!! acum o sa fac curat....ca sa te fac fericita!"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
*am inceput sa colectionam corpul uman! si saptamana asta am "cumparat" creierul cu circumvolutiunile desenate cu albastru si rosu! iar ea foarte serioasa ii explica raisei "asta-i greieru din cap!!! de la albastru de aici gandesti!!"
* nu stiu ce a avut intr-o zi de s-a apucat singura sa faca curat la ea in camera si foarte fericita mi-a aratat iar eu bineinteles am laudat-o mult mult de tot!!! multumita si satula de atat laudat se duce in alta camera si imi spune "ti-am spus eu mami!!! acum o sa fac curat....ca sa te fac fericita!"
wow, ce fetita harnica!
A... si voi sunteti cu... Corpul uman? Da' e vreo manie, ceva? Ca mai am si pe la munca vreo 3 persoane care isi cumpara in ziua de marti...
Foto Ralu
addiana spune:
pai da ralu, ca vede ciopilu' reclama la tv si vrea si el... si cand trec pe langa vreun chiosc isi aduce aminte si de multe ori trebuie sa stea vreo 10 minute in fata chioscului sa se convinga ca are deja numerele respective!!!!
addiana spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
harnica fata!
Va pup!
da ramy ,dar doar cand vrea ea si dup-aia imi scoate ochii!!! seamana cu ma'sa!
addiana spune:
recunosc si stiu sigur ca nu am voce, si cateodata ma apuca si pe mine si cant o data cu televizorul si fiica-mea "mami ma doare capul" sau "nu mai aud bine din cauza ta!!"