de-ale didisei!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
addiana spune:
de fiecare data cand ii spun sa faca ceva trebuie sa comenteze, nu se poate abtine. de ex: mami, dupa ce mancam, mai stam 5 minute si apoi la nani! ea: nu , stam 6 minute... si azi i-am spus "mami, dar tu nu poti sa nu mai comentezi, cand iti spun eu ceva tu sa spui "da, mami" ????... si azi toata ziua orice i-am spus mi-a raspuns "da, mami, cum spui tu"
se aude liftul, apoi niste chei, si zic "vine tatiii" si ea "da, mami cum spui tu"
diana, denisa si raisa
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
addiana spune:
am fost la cumparaturi cu ea, sa-i cumpar hainute...mergand din magazin in magazin si proband si rasproband, am pierdut o sacosica cu o pereche de pantaloni. bineinteles ca mi-am dat seama cand am ajuns acasa...prea tarziu sa ma intorc prin magazine... eram suparata si m-a intrebat de ce sunt suparata si i-am spus pt ca am pierdut pantalonii ei frumosi...iar ea "mami stai ca fac o vraja "ini mini hocus pocus" (din desene animate) sa apara pantalonii sa nu mai fii suparata!"
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
addiana spune:
cuvinte, expresii stalcite:
*o melodie...mandinga...si un vers "iti place sa ma scoti din minti..." si denisa ma intreaba "mami, de ce ii place sa o scoate din minti?"
*i-am pus niste picaturi in nasuc si i-au dat lacrimile..."mami, vezi ce mi-ai facut, imi cade lacrimile"
*tot legat de lacrimi, cand era mai mica- vreo 2 anisori, m-a vazut plangand -prima data cand a vazut pe cineva plangand... si imi spune " de tze cuge apa din ochi"
*s-a descusut o pereche de pantaloni..."mami, sa-i sotzi, da?"
poze
addiana spune:
cum a venit frigul ne imbracam mai gros si iesim afara unde o prietena o intreaba "denisa nu ti-e frig?" iar ea "nu, ca sunt groasa!!!"
*
ne uitam la niste poze, si dam peste una cu mine de cand eram bebelus, ea foarte uimita "da ce cauti tu asa mica??!!"
*
nu mai vroia sa manance, scuza ...mi-e somn... si in loc sa spuna ca nu ii este foame, ci ii este somn a spus "mami, mi-e fom!"
poze
denisa la bucatarie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramyteo/ramyteo.jpg)
ramyteo spune:
Si noi... Am o fetita pe nume Teo nascuta pe 29 iunie 2005. Si ea de acum il tot asteapta pe mos Craciun ca toti ceilalti banuiesc. Acum intr-o dimineata s-a dus langa taicasu si ii spune "Moci Caciun aduce mie boboane ci ghi {adica jucarii} " dupa o pauza de cateva secunde ii spune " A ghicit eu nu mociu duce boboane tu duci a ghicit eu" noi binenteles sa-i explicam ca mosul ii aduce bomboane se intoarce catre mine si-mi spune "da da mociu Alex". Daca o intrebi ce ii spune la mosul dupa ce ii da jucariile raspunsul este" mana magalu" adica mana magaru.
addiana spune:
azi ne uitam la televizor si bineinteles apar reclamele...
denisa "mami, tanti aia e mai frumoasa decat tine!" ,
eu "da, mami?"
denisa "da, e frumoasa tare!"
eu "bine , mami, cum zici tu" pe un ton cat mai normal
denisa "eeeiii, dar macar si tu esti frumoasa!"
ramyteo dulcica teo!
poze
denisa la bucatarie!
deya spune:
superrrr tare aia cu"da ce cauti tu mica"sa mai scrii te rog.
ramyteo cum stam cu mociu alex
addiana spune:
multumesc deya!
dupa o serie de intrebari, bineinteles de tipul "de ce...?" si "da' de ce...?" mi-a iesit pe gura "de kiki miki..." nu va spun ca vreo doua zile cand ma intreba ceva formula era de 2 in 1 : "mami, de ce..? de miki miki?" intr-adevar copilul retine cel mai usor ceea ce noi nu am vrea...
addiana spune:
dialog:
"denisa mergem afara?"
"nu, vreau sa ma joc la calculator!"
"hai sa mergem afara ca ninge?"
"uraaaa, ador ninge!"
addiana spune:
aceleasi probleme cu mancatul...
eu suparata/nervoasa ii spun "pana nu termini de mancat sa nu mai scoti o vorba"
ea nimic...
eu "ai auzit ce am spus sau vorbesc singura?!"
ea da din cap ca da...la care intrebare??!!!
eu "aaa, deci vorbesc singura!!"
ea "pai nu mi-ai spus sa nu mai vorbesc pana termin"