FIV 132
Raspunsuri - Pagina 12
psj spune:
Marrina eu am avut varsaturile alea negre ca zatul cand aveam blocaj digestiv de la hiperstimulare. In a cata zi de stimulare este?
Pipi face normal?
Sa-si sune doctorul care i-a prescris stimularea urgent!
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Marrina,
si eu stiu ca e ok daca IgG e pozitiv, iar IgM negativ.. mai multe nu stiu...
Corinuk, imi pare rau ca va trebui sa mai intarzii putin fivul... nu poti decat sa te inarmezi cu rabdare...
Luck, bafta in continuare, in curand va aparea Moni
si va interpreta valoare estradiolului tau!![]()
Relya, ai inceput stimularea?
Kineta, ar fi bine daca ai avea gata toate analizele pana in z 21, cand esti programata la eco, ca sa nu mai aprara alte intarzieri. Vezi ca cele pt anticorpi se prelucreaza mai greu, mie mi-a dat rezultatul dupa 2 saptamani, parca.
poze
Moniland spune:
Luck, tinand cont ca ai plecat de la < 12 si in 9 zile ai ajuns la 512 eu zic ca e ok cresterea. Cand e urmatoarea eco?
Corinuk, imi pare rau ca ai toxo, dar e f. bine ca ai descoperit. Pacat ca nu ti s-a zis de aceasta analiza mai demult.
relya, chiar asa, parca azi trebuie sa incepi stimularea. Bafta sa primesti ok-ul!
marrina spune:
quote:
Originally posted by psj
Marrina eu am avut varsaturile alea negre ca zatul cand aveam blocaj digestiv de la hiperstimulare. In a cata zi de stimulare este?
Pipi face normal?
Sa-si sune doctorul care i-a prescris stimularea urgent!
Ieri facuse prima doza de Menogon (4 fiole) iar dr. care i-a dat stimularea i-a spus ca nu are cum sa fie de la prima doza. Cu urina zice ca n-are probleme. Am sunat-o acum si mergea la urgenta sa-i faca ecografie. Sper sa fie OK si sa poata continua stimularea. Este la primul FIV dar a mai facut stimulare cu menogon (cred ca 1 fiola/zi) pentru inseminare.

corinuk spune:
Neata' fetelor!
Da ,foarte ciudat este ca desi i-am luat pe rand pe medicii de la Giulesti nici macar unul nu mi-a dat un set de analize complet,mi-au dat pe bucatele asa..noroc cu forumul nostru ca ne ajuta sa deschidem ochii.
Luck analiza se numeste Ac Anti-Toxoplasma Igg si Igm
Moniland,Felicia va multumesc din suflet ptr sustinere
Am tot citit pe internet despre toxoplasmoza asta si ar trebui sa repet undeva analizele,parerile sunt impartite dar singura parte buna este ca inca nu am facut FIV...ptr ca durerea este imensa cand se intampla DD fereste ...sa moara bb
Dar stiti cum este ...mai aveam o luna ,indraznisem si eu sa sper,sa visez
Va pup,succes celor care se stimuleaza,eu voi fii pe aici langa voi si vom impartasii reusitele voastre!!
corinuk
Relya spune:
Nu am inceput stimularea.

pe 16 septembrie incep. Nu stiu exact de ce m-a amanat pana atunci. N-am vb. cu dr. ci am trimis rezultatul de la eco prin fax si ...asta mi-a transmis: Sa incep pe 16.
Si uite-asa fac 27 zile de inhibare !!!
Imi vine sa ma impusc. Ma simt ca un cobai. ![]()
Pup toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
medamaya1 spune:
Emi,imi pare tare rau de ce ti sa intimplat, sint alaturi de tine.
Kla, a treia oara va fii cu noroc, o sa vezi 
SINT ALATURI DE VOI TOATE SI VA TIN PUMNII STRINSI SA REUSITI, 

Kora draga, se pare ca sint 2 baietei si o fetita, dar voi vedea mai clar peste 2 saptamini cind merg iar la control.
Meda 15+
ladyxe spune:
nusy
tot de la dr stiu ca val pot fi diferite de la un ciclu la altul, dupa cum lucreaza hipofiza, dar dupa o luna de AC ma asteptam sa scada putin, nu sa creasca cu 7 puncte.