FIV 132
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Kineta, probabil vei primi protocolul lung care e urmatorul: din ziua 21 a CM vei incepe inhibarea cu diphereline 0,1 mg timp de 14 zile. In acest timp iti va veni cm. Apoi incepi stimularea 9-13 zile.Dupa care vei face pregnylul si la 36 ore punctia. Mult succes pt inceput cu analizele iar apoi cu embrionasii sa se lipeasca strans, strans de tine.
Monica
kineta spune:
MONI,
,AR FI CAM NASOL SA-MI DEA PROTOCOLUL ASTA LUNG,MAI ALES CA AM LUAT SI 2 LUNI AC ,DAR CINE STIE....
KoraPop spune:
corinuk priveste partea buna a lucrurilor,mai bine ca ai descoperit acum ca ai toxoplasmoza si o poti trata decat daca reuseai sa ramai gravida prin FIV ca aproape sigur afecta fatul si il pierdeai;nu fii disperata,exista t5ratament,te vei vindeca si apoi linistita vei face FIV.Hai capul sus si mergi mai departe!
Kora
CARPE DIEM!
corinuk spune:
Pur si simplu nu imi vine sa cred,ca in 5 minute s-au darmat toate planurile noastre....dupa 3 ani de zile m-am gandit eu singurica sa mai fac niste analize....
corinuk
Delia21 spune:
Fetelor,va pup pe toate si va doresc ce imi doresc si mie,dorinte implinite cat mai repede....si va rog mult sa ma iertati dar tare ma simt vinovata ca din cauza mutarii mele....nu am mai fost la curent cu evenimentele de aici....si cu intarziere vreau sa urez si eu felicitari din inima pentru noile mamici
ANIAST,Sa te bucuri de baiat...si sa-i faci si fratior sau surioara cat de repede!!!!Multa rabdare cu puiul mic si bucura-te din plin de momentele astea....caci timpul zboara....si numai intr-o singura directie!Pui mic de om,bun venit pe lume si sa-ti fie viata dulce ,frumosa si plina de iubire si bucurii!!!!Lachi,tocmai am citit ca gogosile tale sunt maricele.Nu te speria,stiu inceputul e greu.....dar gandeste-te cat ai asteptat ca sa le asa le vezi,deci nu uita sa te bucuri ca a venit timpul sa ai cest fel de probleme.Nu uita sa zambesti si sa te bucuri!!!Si nu te panica!!!!Ia-ti un ajutor,o matusa,pe cineva macar primele luni...,crede-ma iti zic din experienta,maica-mea a stat cu mine primele 3 saptamni dupa ce a venit e lume Rudy...si o noapte stateam eu iar una ea cu puiul.....imi amintesc ca nu era usor....iar la tine cu 2...hehe.Dar va fi minunat....si nu uita ca timpul nu se intoarce....si.......acus...se marita fetele.....si o sa le duci dorul,deci bucura-te de ele.Printese mici,va ureaza tanti sa aveti parte de tot ce bun si frumos pe lume sa aveti parte!!!!Te pup de mii de ori!!!Curaj si rabdare!!!!APROPO,stie careva sa imi zica si mie cand a nascut Lachi,ziua....ora.....dar Aniast?
marrina spune:
Ati auzit sa se faca de la Menogon hemoragie digestiva? O prietena face de cateva zile Menogon si azi noapte a avut 7-8 varsaturi negre. Zice c-ar semana cu zatul de cafea si asta stiu ca e grav. Iar dimineata avea si sangerare. Am trimis-o la spital dar dr. de aici nu stiu cu ce se mananca Menogonul si stimularile asa ca orice raspuns si lamurire cred ca ar ajuta-o.
Cumnatei mele i-a iesit CMV-IgG pozitiv, valoarea 8 iar valorile normale sunt < 1 UI/mL. Stiti cumva ce inseamna, cat e de grav. Dr. hematoloaga i-a zis ca poate avea multe boli de acum incolo datorate acestei infectii, nici asigurare pentru operatii datorate unor boli n-au vrut sa-i faca. Poate ma lamuriti voi ca s-o linistesc. Mai este problema rezultatului de la ecografie unde scrie: "marginatie foliculara dim. max 11,9 mm, stroma de gr.0 iar la celalalt ovar stroma de gr.1". Care iar nu stiu ce inseamna.
Va
pe toate!
ana_p spune:
Marrina, stiu ca IgG se refera la trecut, asa ca daca IgM este negativ inseamna ca a avut infectia in trecut, iar in prezent are anticorpi.
O zi buna tuturor!
Ana
marrina spune:
Multumesc ana_p. A avut infectia in trecut dar faptul ca acum valoarea e 8 poate afecta o sarcina viitoare sau sa dea alte boli? 
luck spune:
Buna dimineata fete dragi
e asa de placut sa ma trezesc aproape de voi.
andicu,ana,marrina,nusy,felicia,moniland,kora,ladyxe,Mirela,dream 1971,lilianaFi 

Moni
luni cand am facut eco eram dupa 9 zile de stimulare.
Tot luni , dimineata inainte de eco , mi-am facut estradiolul care este 512 pg/ml .
corinuk
imi pare tare rau de rezultatul tau dar gandeste-te in tot raul e si un bine - e mult mai bine ca ai descoperit acum inainte de fiv.
Spune-mi te rog ,pentru ca am inteles ca ti-ai facut analiza din proprie initiativa ,asa se numeste TOXOPLASMOZA ? Mai are si o alta denumire medicala ?Pentru ca nici eu nu stiu daca am facut-o !!!
pupici tuturor