Scrisoare de intentie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rcristina00 spune:

buna,

si eu tot la snspa - comunicare manageriala si resurse umane vreau sa ma inscriu, ai reusit sa redactezi scrisoarea de motivatie?
poti sa sugereci cateva ideii? merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cristina inscrierile au fost pana pe 25 sept, poate la anu.si eu am renuntat ptr anul asta

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

buna,

eu am si sunat si au afisat si pe site s-au prelungit inscrierile pana pe 10 oct.
deci hai sa facem odata scrisoarea aia si sa mergem sa depunem dosarul!

Mergi la inceput

Cristina activeaza-ti PM sa-ti trimit niste linkuri. sunt cu scrisori ptr angajatori nu ptr facultati, dar iti mai faci o idee.

edit http://www.ejobs.ro/cariera/sectiune-stdent/articol-Scrisoaredeintentie/page-Cum-sa-ti-faci-o-Scrisoare-de-Intentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Da fetelor am vazut si eu ca s-a prelungit perioada. Dar din fericire eu am sa aflu rezultatul pe 30 ca ma temeam ca ma tin astia in tensiune pana pe 15oct.

Eu am gasit pe net o forma de scrisoare adresata unei facultati si apoi mi-au venit foarte usor ideile. Uite formatul:

Re: Scrisoare de intentie

Stimati Domni,

Ma numesc _, iar prezenta scrisoare de intentie este scrisa cu scopul admiterii in cadrul masteratului organizat de catre facultatea dvs – , la sectiunea .
Dosarul de admitere contine un Curriculum Vitae, din care se poate observa ca studiile mele liceale si universitare sunt de profil _. Am studiat _, precum si la Universitatea _ din , pe care am absolvit-o in .
Cea mai mare parte a activitatii mele profesionale s-a desfasurat _.
In cadrul ultimului post, si am inceput sa fiu interesata de acest domeniu.

Consider ca acest program de master reprezinta pentru mine o buna oportunitate de a-mi dezvolta abilitatile si de a-mi imbogati cunostintele acumulate atat in anii de studiu, cat si in cei de practica.
In plus, consider ca pregatirea intr-un cadru academic recunoscut reprezinta o componenta importanta in construirea si consolidarea unei cariere.
Punctele tari ale candidaturii mele sunt capacitatea de a invata repede, de a analiza si sintetiza informatiile, abilitatea de a transpune in practica bagajul teoretic, precum si convingerea ca acest program de master reprezinta o baza teoretica extrem de utila in evolutia carierei mele.

In speranta unui raspuns pozitiv,

Cu respect,

Poate va ajuta si pe voi.

Miri multumesc. Hai poate faci si tu scrisoare si te inscrii, ca daca au prelungit perioada e clar ca nici locurile nu s-au ocupat.

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisi merci, dar banuiesc ca ai mai bagat de la tine ca trebuiau 2 pagini scrise, sau doar atat.hau=i ca ma mobilizez.deja mi-am acualizat CV, SUNT PE DRUMUL CEL BUNA, SAPT VIIT MERG LA NOTAR SA LEGALIZEZ ACTELE NECESARE, AM INTRAT IN FOCURI .
tin sa va multumesc, ma simt impinsa de la spate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirib

Pisi merci, dar banuiesc ca ai mai bagat de la tine ca trebuiau 2 pagini scrise, sau doar atat.hau=i ca ma mobilizez.deja mi-am acualizat CV, SUNT PE DRUMUL CEL BUNA, SAPT VIIT MERG LA NOTAR SA LEGALIZEZ ACTELE NECESARE, AM INTRAT IN FOCURI .
tin sa va multumesc, ma simt impinsa de la spate.

Super ca te-ai apucat

trebuiesc maxim 2 pagini si in plus spatienrea la 1 rand si nu trebuie sa scrii foarte mult si atingi deja 2 pag.
Da eu am folosit formatul asta si am mai scris de la mine despre jobul de acum si despre aspiratiile mele viitoare.

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisi ai pus titlu sau ai inceput direct cu stimati domni?

Mergi la inceput

Am inceput direct cu stimati domni, ca la o cerere numai ca am plasat in stanga si nu in mijloc.

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Bafta tuturor! Sper sa fim in aceiasi grupa!

Mergi la inceput