Scrisoare de intentie
Vreau sa ma inscriu la master si se noteaza o scrisoare de intentie trimisa catre facultate. am gasit pe net exemple de scrisori catre angajatori. nu prea se pot aplica informatiile. a mai facut cineva?
Oricum nu am mai facut nici una pana acum. pe vremea mea nu se cereau ad pe la 1900 toamna.1996 parca.
Miri si David - 23.12.2005
Raspunsuri
Tink spune:
Fii un pic mai explicita.
Daca e vorba de o scrisoare de intentie trimisa de tine catre o institutie de invatamant ce deruleaza programe de master, atunci aceasta e un eseu in care expui experienta ta in domeniu si motivatiile pentru care vrei acel master. in plus, e bine sa "tradezi" cunostinte solide din domeniul de interes. eu am facut asa ceva cand m-am inscris la mba si, intr-adevar a fost inmportanta scrisoara de intentie.
succes!!!
miri__b spune:
DA e vba de o scrisoare de intentie catre SNSPA,ptr invatamant zi scrie ca trebuie un eseu de 8 pagini pe o tema la alegere din variantele lor, ptr ID se cere o scris de int de 2 pagini.
pisicuta si matei spune:
Miri si eu sunt in aceeasi situatie.Vreau sa ma inscriu la master la Snspa, forma online si trebuie sa fac celebra scrisoare de intentie si sunt in pana de inspiratie, desi am unele idei nu ma pot apuca sa scriu ceva
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
quote:
Originally posted by mirib
eu am incropit inceputul si incheierea. cuprinsul
. La care te inscrii tu? Eu la management si comunicare in afaceri.
Pana pe 15 este inscrierea? Sau este valabila info de pe site :25 sept?
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
miri__b spune:
eu iau de bun ce scrie pe site. pana pe 25. la comunicare manageriala si resurse umane. la ID
pisicuta si matei spune:
Da, asa as zice si eu.Insa eu ma inscriu sapt viitoare ca am gata dosarul, imi ramansese numai scrisoarea si vreau sa scap de un stres.
Eu ma inscriu la Management si comunicare in afaceri varianata online si sunt bucuroasa ca am reusit sa incropesc ceva-cam o pagina pe post de scrisoare de intentie. Si inca nu am facaut incheierea
Mult succes!
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
serban spune:
Buna, fetelor!
Si eu vreau sa ma inscriu la master snspa , dar nu m-am hotarat inca la profil si nu nici daca la varianta online sau ID.
Va rog mult sa ma lamuriti care sunt diferentele intre online si ID(mai ales referitor la sustinerea examenului de sfarsit de modul sau de an?
Apoi, please un sfat: unde aflu mai multe despre specificul fiecarui modul: de ex intre comunicare manageriala si resurse umane si management si comunicare in afaceri? Suna cam la fel.
Orice informatie(mai ales din experienta) mi-ar fi utila!
Mersi mult!
Sper sa ma inscriu in weekend sau luni cel tarziu!
Roxana
pisicuta si matei spune:
Buna Roxana,
Pe link-ul asta: http://www.comunicareonline.ro/user/ poti sa vezi cam ce presupune fiecare master si poate te hotarasti la unu
Sincer nu stiu clar diferenta dintre IDD si On line. Dar stiu ca cel online este un fel de master la zi numai ca semniariile nu se desfasoara in sali ci online.Si examenele probabil ca cele clasice. Cel idd presunepe cursuri prin WE daca sunt si examen.
Eu m-am inscris azi si sper sa si fiu admisa
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
miri__b spune:
Pisicuta Bafta multa.eu probabil o sa ma inscriu in ultima zi.probabil la id ptr ca are si resurse umane.
Mirela si David - 23.12.2005