Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 9
ina78 spune:
Aida tinem pumnii Emmei si ... despre cadori... o sa fiti voi cadouri. Asa-mi vad si eu prietenele...
Despre nastere... avem o mare frica amindoi de parca am naste impreuna.
Belutza ca viitoare mamica te invit si pe tine in club. 
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
Mey ina eu daca nu vin cu ceva la kupila , atunci nu mai vin.
Pai nepotelele si finutele mele abia asteapta sa ma duc la ele la chef sau sarbatori ca stiu ca o sa primeasca ce isi doresc (deh , eu vesnic copil)
Asa ca ... sa fim sanatosi pana atunci si ne chefuim de se sfarama scoicile. ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
principe spune:
gagicile am venit sa beau o cafea ,ca tre sa plec in vizita la un bebic care s-a nascut p 3 septembrie,peste 9 luni merg si la al inutei.
emmei un pupic si sa se faca repede bine.
monica mami de print
wonderful spune:
Belutzo,io cred ca aia fac atas la motocicleta din laptopul tau,ca altfel nu-mi explic de ce il tin de atata timp.![]()
Inaaaa,o sa nasti usor ca mine,cu ceva dureri,dar repede.Nici nu l-ai facut si te vaiti?Ori te alinti?
belutza spune:
ina,
ce club ca io-s degeaba pe aici ..
numa` la copchii nu`mi sta mie gandu` .. io am altele pe cap .. tre sa` invatz sa mi iau permisu pt motocicleta ..
belutza
wonderful spune:
Belutzo,io cred ca aia fac atas la motocicleta din laptopul tau,ca altfel nu-mi explic de ce il tin de atata timp.![]()
Inaaaa,o sa nasti usor ca mine,cu ceva dureri,dar repede.Nici nu l-ai facut si te vaiti?Ori te alinti?
belutza spune:
wonderful,
mai stii.. tot ce-i posibil ///.. nici eu nu=mi explic de ce il tin atat ... sper sa-l primesc sapt care vine .. ca ,cica, daca se fac 30 de zile tre sa mi dea altu ... da` nu -s ei priosti sa mi dea unu nou .
belutza
ina78 spune:
Cum a apus soarele ati si aparut... pui de vircolaci.
Voii n-aveti somn?
Va astept pe toate si acum si dupa ce nasc. Principe vezi ca Aida face o moda... numai cu cadou... de la tine unul maree...
Vad ca trageti tare cu fetitza... a inceput si ta-su sa se invete cu ideea si zice a noastra... eu dau cu bebelu` inainte... ![]()
Pe Emma o astept la vara .. W cred ca aia se gindesc la Bele a noastra, il tin acolo sa poata invata ea.
Fetelor cred ca incepem sa luam in calcul mutatul ... asa ca ... ne apucam de pregateli... Mai aproape de ai mei. Singura nu ma descurc, nici acum dar cu bebe?
Si vrem 3 camere, acum stam la 2... 
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Bele... macar al tau era vechi? Merita efortul de a sta 1 luna fara?
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Inaaa,si daca faci gemeni ii chemi si pe socrii la ajutat?Ori va luati o casa cu fro 10 camere sa incapeti cu totii?![]()
![]()
![]()