Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 10
ina78 spune:
Am voie sa rid pina la lacrimi???
Nu ma mut cu parintii, ci aproape de ei. Iar soacra mea e si ea trecuta pe lista, la stat cu bebe.
Eu nu stiu cit voi putea sta acasa. Va fi o problema... Dar mai vedem pe parcurs. Dar nevoie de ajutor am... sint o alintatura, ce sa-i fac.
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Varcolaci zici?
CUCUVELE in toata regula
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
...sau bufnite,ca alea simbolizeaza intelepciunea,adicatelea asa cum suntem noi frumoase,destepte,intelepte,ce mai,suntem date-n p.m.!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Inaaa,si daca faci gemeni ii chemi si pe socrii la ajutat?Ori va luati o casa cu fro 10 camere sa incapeti cu totii?
Si daca este casa atat de mare , macar sa fie si pe langa Bacau , ca vine si w cu o mana de ajutor

nov2006
wonderful spune:
Inaaa,cum adica nu stii cat o sa poti sta acas?Si daca o/il alaptezi?Iti lasi cate o tzatza acasa?
ina78 spune:
Numai ea... si eu care va numaram pe toate... Macar pe rind...
(imi amintresc din copilarie, cind veneau pe rind rudele la mare. Si isi planificau intre ele, va duceti voi de pe 1 pe 15 noi dupa... si tot asa... si le tuflea mama la cite unii ... "noi plecam in concediu" ...
in genere aranja sa plecam cind veneau din seria celor care nu anuntau din timp... ce ma amuzam).
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ina78
Am voie sa rid pina la lacrimi???
Nu ma mut cu parintii, ci aproape de ei. Iar soacra mea e si ea trecuta pe lista, la stat cu bebe.
Eu nu stiu cit voi putea sta acasa. Va fi o problema... Dar mai vedem pe parcurs. Dar nevoie de ajutor am... sint o alintatura, ce sa-i fac.
eu - Ina- puiutul meu
Foarte bine. Asa sa faci. Ce pisicu lu' Hector!
Trebuie sa profiti din plin nu sa fi tantaloaica ca mine , ca asa nu mai scapi de acasa!

nov2006
ina78 spune:
Cit alaptez stau sigur... insa nu cred ca alaptez 2 ani. Dar dupa ... pina ajunge la virsta de cresa ce fac?
eu - Ina
- puiutul meu